Βοhemian Heart: Βρήκαμε τα καλύτερα σύνολα για κορίτσια με ελεύθερο πνεύμα και μοναδικό στυλ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Βοhemian Heart: Βρήκαμε τα καλύτερα σύνολα για κορίτσια με ελεύθερο πνεύμα και μοναδικό στυλ

Η νέα συλλογή της attrattivo δεν έχει μόνο ό,τι θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από το καλοκαίρι, είναι το καλοκαίρι το ίδιο!

 DSC9250
 DSC0198
 DSC0420
 DSC9749

Μετά από μία δύσκολη χρονιά, ετοιμάσου να ξαναβγείς στο φως! Να κολυμπήσεις σε καταγάλανα νερά, να διασκεδάσεις με φίλους, να ταξιδέψεις και να γελάσεις δυνατά… εκτός σπιτιού! Να ζήσεις ανέμελα, αλλά χωρίς να χάσεις λεπτό το στυλ που σου προσφέρουν οι πιο κομψές επιλογές looks από τη νέα συλλογή attrattivo. Φορέματα με λαχούρια, λινά ψηλόμεσα shorts, κιπούρ πουκάμισα, μακριά kimonos με δαντέλα, κορδέλες για τα μαλλιά και σανδάλια που δένουν στον αστράγαλο, έρχονται να ντύσουν με κομψότητα και έναν αέρα indie ελευθερίας, το φετινό μας καλοκαίρι.

Διπλά σε αυτά ανακαλύπτουμε καρό vichy φορέματα, πολύχρωμες ζιπ-κιλότ και maxi εξώπλατα φουστάνια για σύγχρονες «νεράιδες των πόλεων» που σύντομα θα μεταφέρουν την αύρα τους σε κάποιο αιγαιοπελαγίτικο νησί. Μία χρόνια απόλυτου περιορισμού και αναγκαστικής εσωστρέφειας έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να περάσουμε ανέμελα την περίοδο του καλοκαιριού. Ακούγοντας Βillie Eilish και βλέποντας το «Wildlife» και το «Florida Project», κανονίζοντας από τώρα τι θα κάνουμε τον Δεκαπενταύγουστο αν ανάμεσα στο island hopping «ξεμείνουμε στην Αθήνα» και ψωνίζοντας από την «Hot Summer» συλλογή των attrattivo, ό,τι χρειαζόμαστε για να είμαστε τα πιο cool indie girls αυτήν τη σεζόν.

Φοράμε εμπριμέ deux-pieces, πουκάμισα από λαχούρια πάνω από ψηλόμεσα denim shorts και απολαμβάνουμε την καλοκαιρινή ραστώνη σαν να ζούσαμε 365 μέρες τον χρόνο σε τροχόσπιτο: με μοναδικό μας άγχος το προς τα πού θα δύσει ο ήλιος να για να δούμε τα χρώματα του ουρανού την πιο ωραία ώρα της ημέρας. Η νέα collection attrattivo είναι για ταξιδευτές όσο είναι για γυναίκες με μποέμ τρόπο ζωής. Ένα τρόπο ζωής, δηλαδή που βάζει στο επίκεντρο τη διάνθιση του πνεύματος, το ίδιο τον άνθρωπο και τις ηθικές του αξίες, τον πλανήτη και την ψυχική ηρεμία. Για την attrattivo boho δεν είναι μόνο όποια φοράει κομψά μακραμέ και εντυπωσιακά paisley prints, είναι όποια είναι ο εαυτός της και τολμάει να στηρίζει τα θέλω της με τις επιλογές της.

Αυτές τις γυναίκες ντύνει με αιθέρια, αέρινα σύνολα, άνετα casual looks και νέο-ρομαντικά φορέματα και φέτος και δεν τις ντύνει απλά, δίνει και την ευκαιρία σε τρεις τυχερές να τα αποκτήσουν δωρεάν. Πώς; Μπαίνοντας εδώ και δηλώνοντας συμμετοχή στον καινούργιο super διαγωνισμό attrattivo x Queen ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουνίου. Τρεις τυχερές θα κερδίσουν από μία δωροπεπιταγή των 100 Ευρώ και θα αποκτήσουν όσα ρούχα τους ταιριάζουν από τη νέα συλλογή attrattivo S/S 2021. Για να ζήσουν το bohemian καλοκαίρι των ονείρων τους φορώντας τα καλύτερα κομμάτια για το σώμα, το στυλ και το πνεύμα τους! Καλή Επιτυχία!