Ξέχνα ό,τι ήξερες! Το μαγιό θα φορεθεί φέτος με τον πιο αναπάντεχο τρόπο

Ξέχνα ό,τι ήξερες! Το μαγιό θα φορεθεί φέτος με τον πιο αναπάντεχο τρόπο

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media, μιλάμε για μια τάση που ήρθε για να μείνει.

Μπορεί να μην καλωσορίσαμε ακόμη επίσημα την καλοκαιρινή σεζόν ωστόσο αυτό είναι ξεκάθαρα τυπικό και μόνο. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε ήδη εδώ και λίγο καιρό σε #summermood ενώ αρκετές από εμάς έχουν ήδη κάνει και τις πρώτες βουτιές για το φετινό καλοκαίρι.

Με λίγα λόγια πρέπει να βιαστείς αν δεν έχεις επιλέξει το μαγιό που θα σε συντροφεύσει στις μελλοντικές beachwear εμφανίσεις σου κάτω από τον καυτό ήλιο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και τώρα, τα bikini trends είναι πολλά και ενδιαφέροντα ενώ τα ολόσωμα παραμένουν και φέτος πρόταση όλων των οίκων και brands.

Την ίδια ώρα οι αγαπημένες μας celebrities συνεχίζουν να αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα στυλ. Οι Kardashians-Jenners είναι αναμφίβολα μεγάλη επιρροή για αρκετές γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με μια γρήγορη ματιά στο φωτογραφικό υλικό που έχουν οι ίδιες δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνουμε πως υιοθέτησαν ήδη το νέο trend που μας προστάζει να φορέσουμε ανάποδα το πάνω μέρος του bikini μας.

Ναι, καλά διάβασες. Αρκετές είναι όμως και οι fashion influencers που επέλεξαν να φορέσουν το μαγιό τους με τον πιο αναπάντεχο τρόπο και αργότερα να μοιραστούν τις φωτογραφίες στο Instagram. Στη gallery που ακολουθεί θα τις βρεις όλες.

https://www.instagram.com/p/CPHDlqINoOD
https://www.instagram.com/p/CPH2FIXrKhz
https://www.instagram.com/p/CNLJcW-BoxQ

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 Τ-Shirts που θα κάνουν πιο στυλάτες τις εμφανίσεις σου

Πηγή κεντρικής: @sommer.swim