Intimissimi Cotton Corsetry Collection: Ποτέ ξανά τα βαμβακερά εσώρουχα δεν ήταν τόσο sexy

Διονυσία Καλαποθαράκου
Intimissimi Cotton Corsetry Collection: Ποτέ ξανά τα βαμβακερά εσώρουχα δεν ήταν τόσο sexy

Το αγαπημένο μας lingerie brand δημιούργησε για αυτό το καλοκαίρι την πιο άνετη συλλογή εσωρούχων η οποία έχει εμπνευστεί από την ομορφιά και τη θηλυκότητα σε όλες της τις εκδοχές.

012021 INTIMISSIMI COTTONINACTION23225 CUT
012021 INTIMISSIMI COTTONINACTION23783 CUT
012021 INTIMISSIMI COTTONINACTION24021 CUT
012021 INTIMISSIMI COTTONINACTION24513 CUT

«Η ομορφιά βρίσκεται παντού, η ομορφιά βρίσκεται μέσα στην κάθε γυναίκα», αυτό είναι το μότο πίσω από τη νέα collection «Cotton Corsetry» των Intimissimi και αποτελεί όχι μόνο πηγή έμπνευσης για τα πιο βολικά και sexy εσώρουχα του καλοκαιριού, αλλά και life mantra που όλες πρέπει να ακολουθούμε στη ζωή μας. Lingerie basics σε φυσικά απαλά, βαμβακερά εσώρουχα, με καθαρές γραμμές που συνδυάζουν την απλότητα και την άνεση κι απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να είναι μοναδική και ανεξάρτητη, έρχονται φέτος στις αποχρώσεις του nude, του μαύρου, του λευκού και του γκρι και υπόσχονται να μας γεμίσουν αυτοπεποίθηση το φετινό καλοκαίρι.

Η ιταλική προέλευση της IntimissimiMade by Italy’ αντικατοπτρίζεται στη νέα διαφημιστική καμπάνια με ένα δροσερό και σύγχρονο τρόπο. Ερευνά διαρκώς και επιλέγει με προσοχή τις υφές με την καλύτερη απόδοση. Το brand προσφέρει νέες φόρμες και σχήματα που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα. Σχέδια για κάθε γυναίκα, επειδή κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο.

Στη νέα collection με βαμβακερά, ευκολοφόρετα κομμάτια η αριστοτεχνία και το μοναδικό, fashion forward σχέδιο ενώνουν τις δυνάμεις τους. Το να είσαι γυναίκα, σήμερα, σημαίνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, επιλέγοντας εσώρουχα που δεν σε πιέζουν αλλά αναδεικνύουν το σώμα επιτρέποντάς του να αναπνέει, για να είσαι άνετη όλες τις ώρες της ημέρας και να αισθάνεσαι υπέροχα με ό,τι και αν φοράς.

«Πέρα από κάθε μορφή, πέρα από κάθε λειτουργία, τα εσώρουχα αυτά είναι σχεδιασμένα για το δικό σας σώμα», λένε οι υπεύθυνοι του brand. Aυτά τα νέα, βαμβακερά, ιδιαίτερα κομμάτια έρχονται σε προσιτές τιμές, επειδή όλες οι γυναίκες έχουμε δικαίωμα στην ομορφιά και μας προτρέπουν όλες να απολαύσουμε την αίσθηση που αφήνει το απαλό βαμβάκι στο δέρμα μας με Cotton basics, φτιαγμένα κυρίως για άνεση και φινέτσα. Τώρα μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα στo σουτιέν Tiziana με προφορμαρισμένα cups με ενίσχυση ή το balconette σουτιέν Greta με τις αόρατες ραφές και μεγέθη έως και D cup. Το τρίγωνο σουτιέν Lara διαθέτει μία ποικιλία από μεγέθη cup για μεγαλύτερο ντεκολτέ, με επιλογή τιράντες χιαστί στη πλάτη. Το Emma είναι ένα τρίγωνο σουτιέν, χωρίς ραφές, με cup διπλής όψης ή για ένα πιο sporty look το επιλέγουμε σε ένα on trend, βαμβακερό tank top style με λάστιχο κάτω από το ντεκολτέ. Συνδυάζονται όλα με σλιπ ή string από την καινούργια συλλογή Intimissimi.

Η φυσική αίσθηση που αφήνει το βαμβάκι στο δέρμα δημιουργεί μία οικειότητα, μία θαλπωρή, μία άνεση, μέσα στην οποία όλες μπορούμε να βγάλουμε στην επιφάνεια τον πιο όμορφο εαυτό μας. Γιατί όπως πρεσβεύουν και στην Intimissimi με τα σχέδιά τους «όταν νιώθεις ωραία, είσαι ωραία». Τι πιο ανακουφιστικό από αυτό;