Οδηγός Αγοράς: 10 φαρδιά και άνετα παντελόνια για να είσαι κομψή χωρίς να ζεσταίνεσαι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 φαρδιά και άνετα παντελόνια για να είσαι κομψή χωρίς να ζεσταίνεσαι

Είναι υφασμάτινα, δροσερά και πρακτικά και δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα αυτό το καλοκαίρι.

Ο πρώτος «χρυσός κανόνας» στυλ της Coco Chanel είναι η ανάδειξη του σώματος, μέσα από τις μοναδικές αναλογίες κάθε γυναίκας. Αυτό σημαίνει ρούχα που δεν καταπιέζουν τη σιλουέτα, αλλά δημιουργούν συνθήκες άνεσης για το σώμα και τις κινήσεις του. Για την Gabrielle η τέλεια ισορροπία σε ένα look, επιτυγχάνεται από το συνδυασμό διαφορετικών υφών και όγκων. Γι΄αυτό η Coco ξεκίνησε ένα mix από αέρινα και σταθερά υφάσματα, όπως και διαφάνειες με οπάκ στυλ. Ο Karl Lagerfeld συνέχισε την διαδρομή του οίκου σε πιο «σκληρά», street μονοπάτια και η Virginie Viard σήμερα συνδυάζει tweed oversized τζάκετ με στενά παντελόνια.

«Μια γυναίκα είναι πραγματικά κομψή όταν νιώθει άνετα μέσα σε αυτό που φοράει», αυτό πίστευε η πιο εμβληματική φιγούρα της γαλλικής fashion σκηνής και δεν έχουμε λόγο να μη συμφωνήσουμε μαζί της. Γι’ αυτό, όσες θυσίες και αν έχουμε κάνει όλες στο όνομα της μόδας, πάντα απολαμβάνουμε να επανεφευρίσκουμε νέους τρόπους για να φορέσουμε τα άνετα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Και τέτοια είναι ξεκάθαρα οι loose παντελόνες. Cropped ή μακριές, ψηλόμεσες ή χαμηλοκάβαλες, είναι ό,τι πιο cool και ταυτόχρονα στυλάτο μπορείς να φορέσεις για να είσαι chic από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις δέκα στυλ φαρδιών παντελονιών, που είναι «αποδεκτά» από όλους, καθόλου εκκεντρικά αλλά αντιθέτως πολύ ευκολοφόρετα. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ρούχα και αξεσουάρ που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και να ξεφύγεις από τα πιο αυστηρά outfits, την ίδια στιγμή που φοράς ένα κομμάτι μέσα στο οποίο είσαι πραγματικά ο εαυτός σου. Καλά Ψώνια πάντα με τις ευχές της Coco!
Δες επίσης: Η Emily Ratajkowski κράτησε την πιο κομψή τσάντα και στοιχίζει μόλις 55 ευρώ