Summer calling: Αυτά είναι τα υποδήματα που θα «απογειώσουν» τα βήματά μας αυτό το καλοκαίρι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Summer calling: Αυτά είναι τα υποδήματα που θα «απογειώσουν» τα βήματά μας αυτό το καλοκαίρι

Η νέα συλλογή Adam's Shoes έχει ό,τι χρειάζεσαι για το φετινό καλοκαίρι.

Έξω «μυρίζει» ήδη καλοκαίρι και οι περισσότερες από εμάς, έχουμε στρέψει την προσοχή μας στην προετοιμασία της γκαρνταρόμπας μας για τους επόμενους, καυτούς μήνες. Έχοντας περάσει ένα μεγάλο διάστημα φορώντας πιτζάμες, αθλητικές φόρμες και home wear επιλογές, την χρονική περίοδο που διανύουμε, έχουμε ανάγκη να «ξεδιπλώσουμε» το ταλέντο μας στο styling, δημιουργώντας «παιχνιδιάρικα», πολύχρωμα και εντυπωσιακά outfits, τα οποία θα μας συντροφεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

adams 2
adams 3

Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως το στοιχείο-«κλειδί» για κάθε σύνολό μας, δηλαδή η «πινελιά» που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή μας, δεν είναι άλλη από τα παπούτσια. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές, πριν προχωρήσουμε σε κάποια αγορά, καθώς η επιλογή των καλοκαιρινών μας υποδημάτων, αποτελεί μία επένδυση που χρειάζεται σχολαστική έρευνα.

Αυτό ακριβώς κάναμε και εμείς, λοιπόν! Αφού πραγματοποιήσαμε μία εξονυχιστική αναζήτηση στο διαδίκτυο, τα SoMe και τα περιοδικά μόδας, καταφέραμε να «αλιεύσουμε» τα πιο hot ζευγάρια καλοκαιρινών υποδημάτων, που δεν πρέπει να λείπουν από την παπουτσοθήκη μας και τα οποία μπορούμε να ανακαλύψουμε στην «πλούσια» συλλογή της Adam’s Shoes!

Τα χαμηλά δερμάτινα πέδιλα που «ξεκλειδώνουν» την άνετη πλευρά μας

adams 4
adams 5

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή ξεγνοιασιάς, μία εποχή που θέλουμε να νιώθουμε άνετες και αέρινες, κάθε στιγμή της ημέρας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το πρόγραμμά μας παραμένει απαιτητικό και πολυάσχολο, αφού φεύγουμε νωρίς το πρωί από το σπίτι και επιστρέφουμε αργά το βράδυ. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να αποκτήσουμε ένα ζευγάρι παπούτσια, το οποίο θα είναι στυλάτο και ταυτόχρονα, θα μας παρέχει απόλυτη άνεση και σταθερότητα σε κάθε μας βήμα.

Για τη συγκεκριμένη κατηγορία παπουτσιών υπάρχει μία τεράστια γκάμα επιλογών στην αγορά όμως, κανένα παπούτσι δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα διαχρονικό, δερμάτινο πέδιλο σε μία κλασική απόχρωση, όπως το ταμπά, το μαύρο, το λευκό και το καφέ, δηλαδή με ένα πέδιλο το οποίο θα «πρωταγωνιστεί» σε κάθε μας πρωινή, απογευματινή και βραδινή εμφάνιση.

Η σταθερή αξίας της καλοκαιρινής πλατφόρμας

adams 6

Ακόμη και αν η παπουτσοθήκη μας είναι γεμάτη από στυλάτες και κομψές επιλογές υποδημάτων, οι καλοκαιρινές μας πλατφόρμες αποτελούν τα υποδήματα που έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Όχι μόνο διότι μας προσθέτουν επιπλέον πόντους… στυλ, αλλά και γιατί «αγκαλιάζουν» τα πέλματά μας και δεν μας κουράζουν. Συνεπώς, για μία ακόμη χρονιά η πλατφόρμα είναι το παπούτσι που θα συντροφεύσει τα βήματά μας σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση, αρκεί να επιλέξουμε το κατάλληλο σχέδιο. Ποιο είναι αυτό; Ένα κλασικό σχέδιο από γήινες αποχρώσεις με άνετο τακούνι από ψάθα ή ένα μονόχρωμο ζευγάρι που διαθέτει μία περίτεχνη επένδυση από σχοινί. Σε κάθε περίπτωση, οι ψηλές εσπαντρίγιες παραμένουν για ένα ακόμη καλοκαίρι στη μόδα και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να ανακαλύψουμε τις κατάλληλες για εμάς, είναι να επισκεφθούμε το πλησιέστερο επιλεγμένο κατάστημα υποδημάτων, το οποίο θα μας εισάγει στον συναρπαστικό «κόσμο» της Adam’s Shoes!

Ένα πέδιλο με μεσαίο τακούνι που αναβαθμίζει τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις

adams 7
adams 8

Η αλήθεια είναι πως το διάστημα που μείναμε σπίτι, μπήκαμε στη διαδικασία να αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα και ένα από αυτά ήταν ο καθοριστικός ρόλος της άνεσης στις εμφανίσεις μας. Ναι, θέλουμε να φοράμε ψηλοτάκουνα παπούτσια που «αφυπνίζουν» τη θηλυκότητά μας, χωρίς όμως να ταλαιπωρούμε τα πόδια μας ή να αισθανόμαστε άβολα. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να επιλέξουμε για το φετινό καλοκαίρι ένα κομψό πέδιλο με μεσαίο, χοντρό τακούνι ή ένα άνετο, μοδάτο mule το οποίο θα προσθέτει στυλ σε κάθε μας βήμα, χωρίς να μας στερεί την άνεση και την ασφάλεια που μας παρέχει ένα φλατ υπόδημα. Ωστόσο, επειδή τα συγκεκριμένα σχέδια παπουτσιών μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικές με το χρώμα που θα επιλέξουμε, προτιμώντας φυσικές αποχρώσεις του nude, του μαύρου και του κονιάκ, οι οποίες θα μας επιτρέπουν να δημιουργούμε πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς, ενώ θα γίνουν η έμπνευσή μας για τις πιο ανατρεπτικές, καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως ανεξάρτητα από το στυλ της καθεμιάς μας, στον κόσμο της Adam’s Shoes υπάρχουν αμέτρητα, μοντέρνα σχέδια υποδημάτων που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε, λοιπόν, είναι να επιλέξουμε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα με το στυλ και τις ανάγκες μας!

Ακολουθήστε την Adam’s Shoes στο Facebook ή το Instagram και αναζητήστε την «πλούσια» συλλογή της, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Θεσσαλονίκη, 2310 682222

Αθήνα, 210 9024435

www.adamsshoes.gr