Εντυπωσιακή η Όλγα Τρέμη στην πρεμιέρα του Meeting Point

Κατερίνα Ιωακείμ
Εντυπωσιακή η Όλγα Τρέμη στην πρεμιέρα του Meeting Point

Μια εξαιρετική πρόταση για chic business look από τη διακεκριμένη δημοσιογράφο, στην πρεμιέρα της διαδικτυακής εκπομπής της που θα μεταδίδεται από το Newsbomb.gr. 

H Oλγα Τρέμη επιστρέφει στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης μέσα από το Νewsbomb.gr και την εκπομπή «Meeting Point» που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 3 Ιουνίου με με πρώτο προσκεκλημένο τον πρώην Πρωθυπουργό και νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτή την πρώτη εκπομπή της νέας της διαδικτυακής διαδρομής, η δημοσιογράφος -η οποία συγκαταλέγεται στα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνικής μικρής οθόνης με μακρά και πάντα έγκυρη διαδρομή στον χώρο των media- πραγματοποίησε, εκτός από μια άριστα δομημένη συνέντευξη με τον πρώην πρωθυπουργό στην οποία θίχτηκαν σημαντικά θέματα για την πολιτική, την οικονομία και την προσπάθεια εξόδου της χώρας από την πανδημική κρίση, και μία fashion statement εμφάνιση, ιδανική για τις business oriented συναντήσεις σου.

sinedefxi tsipra tremi

Για την πρεμιέρα του«Meeting Point» η Όλγα Τρέμη επέλεξε ένα ultra chic Armani suit σε ανοιχτή γκρι απόχρωση (που τόσο πολύ ταιριάζει στην διάθεση του καλοκαιριού) από τo Attica The Department Store, το οποίο συνδύασε υπέροχα με highlees και statement κοσμήματα.

Για μία εξαιρετικά σικ εμφάνιση στις business συναντήσεις σου, μπορείς κι εσύ να επιλέξεις ένα πιο "ήσυχο" top (αντικαθιστώντας το πουκάμισο που συνήθως επιλέγουμε για την περίοδο φθινόπωρο - χειμώνα) που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το βασικό κομμάτι του look σου.

olga tremi meetingpoint copy

Η Όλγα Τρέμη αρθρογραφεί στο Newsbomb.gr

Η μεγάλη της διαδρομή στη δημοσιογραφία και την ενημέρωση ξεκίνησε από τις εφημερίδες – τον Ριζοσπάστη, την Ελευθεροτυπία, το Βήμα, τον Ελεύθερο Τύπο και το Έθνος.

Το 1989 έκανε τις πρώτες της εκπομπές στην κρατική τηλεόραση, ανάμεσά τους και το «Πρόσωπο με Πρόσωπο». Άφησε έντονη τη δημοσιογραφική της σφραγίδα και στο ραδιόφωνο: στον ANT1, τον Αθήνα και τον Flash 96,1 στον οποίο και ήταν διευθύντρια σε μια από τις πιο επιτυχημένες του περιόδους.

Έχει παρουσιάσει πολιτικές και ενημερωτικές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, Star και MEGA, ενώ από το 2004 και για πάνω από μια δεκαετία ήταν το πρόσωπο του κεντρικού δελτίου σφραγίζοντας με την παρουσία της το δελτίο ειδήσεων του MEGA στην εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του Μεγάλου Καναλιού.



Η νέα εκπομπή της δημοσιογράφου, «Meeting Point», θα μεταδίδεται από το Newsbomb.gr και τοYoutube channel, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της φιλοξενίας κορυφαίων προσωπικοτήτων σε αυτή, η Όλγα Τρέμη θα σχολιάζει την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα και μέσω της αρθρογραφίας της στο Newsbomb.gr.