Τα 5 πιο hot χρώματα του καλοκαιριού - Δες πώς θα τα φορέσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα 5 πιο hot χρώματα του καλοκαιριού - Δες πώς θα τα φορέσεις

Όλες οι αποχρώσεις που θα απογειώσουν κάθε σου look.

Διανύουμε την ωραιότερη περίοδο του χρόνου ενώ σε λίγες ημέρες θα υποδεχθούμε κιόλας τον Ιούλιο. Λογικά βρίσκεσαι ακόμη στο γραφείο και περιμένεις πώς και πώς τις διακοπές. Τα καλά νέα είναι πως το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά πιο ανέμελο-ευχάριστο χάρη στους εμβολιασμούς (συγκριτικά πάντα με το περσινό). Όπως καταλαβαίνεις, όλες θέλουμε να βγούμε έξω στα αγαπημένα μας στέκια και να δείχνουμε ωραιότερες από ποτέ.

Μα ποια είναι τα colour trends της χρονιάς;

Κάθε σεζόν όλοι οι κορυφαίοι σχεδιαστές και οίκοι μας δίνουν μέσα από τις συλλογές τους μια πρώτη εικόνα των χρωμάτων αλλά και των τάσεων που θα κάνουν χαμό το προσεχές διάστημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος πρωταγωνιστούν οι φωτεινές, έντονες αποχρώσεις οπότε καλό θα ήταν να επενδύσεις σε αυτές και να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα μαύρα και λευκά ρούχα σου.

https://www.instagram.com/p/CPvNxL7IU4o

Κάνε κλικ εδώ για να βρεις ποια χρώματα πρέπει να επιλέγεις σύμφωνα με το ζώδιό σου.



Οι 6 κορυφαίες αποχρώσεις του καλοκαιριού

1) Το κίτρινο ανήκει στα κορυφαία colour trends για το φετινό καλοκαίρι και δεν είναι τυχαίο πως το ινστιτούτο της Pantone το ανέδειξε χρώμα της χρονιάς.

2) Θερμό πορτοκαλί με χρυσούς υποτόνους, όπως αυτό που είδαμε στους: Christopher John Rogers, Versace και Givenchy.

3) Έντονο κόκκινο και βαθύ κόκκινο της φωτιάς θα δώσει ένταση σε κάθε look και θα τονίσει την γυναικεία μας υπόσταση.

https://www.instagram.com/p/COs0U2xH163

4) Pastels: Tα απαλά, παιχνιδιάρικα (και super girly) χρώματα του ροζ, μωβ, γαλάζιου και φιστικί δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα με τις top αποχρώσεις της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CKl37feliZe

5) Έντονο φούξια

Μιλάμε για ένα έντονο και φανταχτερό ροζ που θα κάνει αυτομάτως τις εμφανίσεις σου θηλυκές και εκθαμβωτικές.

https://www.instagram.com/p/CMRvcWtlbZ8

Πώς να τα φορέσεις

Κάθε φορά που επιλέγεις ένα από τα colour trends προσπάθησε να διατηρείς ισορροπία στο ντύσιμό σου. Όταν κάνεις μονοχρωματικές εμφανίσεις πρόσθεσε εντυπωσιακά αξεσουάρ και παπούτσια που θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Πηγή κεντρικής: @vikyandthekid



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 5 items που ξεχωρίσαμε για εσένα στα πιο hot χρώματα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.