Office Style: 7 αέρινα παντελόνια που αναδεικνύουν τις curvy αναλογίες

Νατάσσα Σχοινά
Office Style: 7 αέρινα παντελόνια που αναδεικνύουν τις curvy αναλογίες

Το καλοκαίρι στο γραφείο απαιτεί κομψότητα, αλλά, κυρίως, μεγάλη άνεση.

Αν εξαιρέσεις την αστάθεια του καιρού αυτές τις μέρες, σε γενικό πλαίσιο η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά. Πλησιάζοντας στα μέση του Ιουνίου, βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που σου κάνει εντύπωση. Ίσα ίσα. Απλώς εξοπλίζεσαι με τα πιο δροσερά υφάσματα της γκαρνταρόμπας σου και ελπίζεις για το καλύτερο.

The Office Style

Όσον αφορά στο γραφείο, όμως, θες κάποιες safe επιλογές. Άνετες, δροσερές και κολακευτικές για τις curvy αναλογίες σου. Σχέδια που θα μπορούν να συνδυαστούν με πολλά από τα items της προσωπικής σου συλλογής και που δε θα χορταίνεις να φοράς.

Έξι brands κοσμημάτων που δεν θα μαυρίσουν ποτέ στην παραλία




Τα αέρινα παντελόνια

Τα αέρινα παντελόνια είναι μία ιδανική πρόταση για τη συγκεκριμένη περίοδο. Το matching τους είναι αρκετά εύκολο. Τις περισσότερες φορές, ένα απλό T-shirt ή ένα top με τιράντα αρκεί για να δημιουργηθεί ένα άκρως κλασικό, καλοκαιρινό και κομψό αποτέλεσμα.

5 prints που θα φέρουν το καλοκαίρι στις εμφανίσεις σου

Άσε που δεν έχεις να ανησυχείς, γιατί η αγορά έχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, prints και σχέδια που θα καλύψουν τις δικές σου επιθυμίες και το προσωπικό σου γούστο. Ό,τι, δηλαδή, θέλει το κάθε κορίτσι όταν βρίσκεται σε διαδικασία shopping.

Κάπως έτσι και με τον καιρό να προχωράει με γοργούς ρυθμούς στην καρδιά του καλοκαιριού, ήρθε η ώρα για την ανάδειξη του office style. Στην παρακάτω gallery, θα βρεις μερικές επιλογές που θα αποθεώσουν την γκαρνταρόμπα σου.