Ζero waste: Τα ρούχα που αγαπάμε δεν τα πετάμε!

Ζero waste: Τα ρούχα που αγαπάμε δεν τα πετάμε!

5 ρούχα που φορούσα στο σχολείο και έχω μέχρι και σήμερα! Περιττό να σου πω ότι εξακολουθούν να δείχνουν υπέροχα.

Τα μαθητικά μας χρόνια είναι μοναδικά ωστόσο τις περισσότερες φορές το συνειδητοποιούμε αρκετά αργότερα, όταν πια έχουμε μεγαλώσει και «ανοίξει τα φτερά μας». Αν με ρωτήσεις να σου πω τι βαριόμουν πιο πολύ στο σχολείο (εκτός από τα μαθηματικά :P), τότε σίγουρα θα σου έλεγα την επιλογή του #ootd (outfit of the day aka το ντύσιμο της ημέρας).

Η αλήθεια είναι πως ειδικά στο λύκειο οι ενδυματολογικές μου επιλογές ήταν αρκετά περιορισμένες αφού τον περισσότερο καιρό φορούσα συνεχώς παντελόνια φόρμας, κολάν και sneakers. Καλά έκανα θα μου πεις αφού όλες θέλουμε άνεση τις ώρες που είμαστε στο σχολείο. Επιπλέον για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το styling των ρούχων ήταν το τελευταίο πράγμα το οποίο σκεφτόμουν στις 8 το πρωί.

Αγαπάς τα τζιν παντελόνια; Κάνε κλικ εδώ για να δεις με τι παπούτσια πρέπει να τα συνδυάζεις.

Μπορεί η μόδα να κάνει συνεχώς κύκλους όμως γνωρίζουμε όλες καλά πως μερικά κομμάτια είναι διαχρονικά όσα χρόνια κι να περάσουν. Όλες είχαμε ένα αγαπημένο μας τζιν, ένα t-shirt με συναισθηματική αξία ή τέλειο σχέδιο που θα θέλαμε να φοράμε ακόμη και μετά από χρόνια.

Το μεγαλύτερο trend άλλωστε σήμερα είναι... η zero waste τάση που προστάζει να μην πετάμε τίποτα, να αξιοποιούμε τα παλιά μας ρούχα, να φοράμε τα t-shirts που αγαπάμε από παιδιά και να μην αγοράζουμε διαρκώς πράγματα που δεν χρειαζόμαστε και τόσο. Κάνουμε καλό στο περιβάλλον, κάνουμε καλό και στη ψυχολογία μας!

Δεν είναι υπέροχο συναίσθημα να μπορείς να φοράς ακόμα την αγαπημένη σου denim φούστα από το λύκειο;



Αν πάλι δεν ξέρεις πώς να φορέσεις το t-shirt σου, κάνε κλικ εδώ για να ανακαλύψεις υπέροχες, trendy προτάσεις.

Εγώ ομολογώ (χωρίς καμία απολύτως ντροπή) πως έχω κρατήσει μερικά items από τα σχολικά μου χρόνια τα οποία εξακολουθώ να επιλέγω μέχρι και σήμερα για τα καθημερινά μου looks. Ποια είναι άραγε αυτά; Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα ανακαλύψεις όλα.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τα 5 items που έχω κρατήσει (και φοράω φυσικά) ακόμη από τα σχολικά μου χρόνια: