Τι θα φορέσεις στην παραλία για ένα… plus καλοκαίρι γεμάτο απολαύσεις!

Νατάσσα Σχοινά
Τι θα φορέσεις στην παραλία για ένα… plus καλοκαίρι γεμάτο απολαύσεις!

Το beachwear έχει την τιμητική του και μπορείς να απογειώσεις το στυλ σου στο λεπτό!

Το περίμενες αρκετούς μήνες. Ετοιμαζόσουν για την άφιξή του σαν αυτό να ήταν ένα παραμύθι στο οποίο ήθελες να συμμετάσχεις. Γιατί για κάποιον λόγο κάπως έτσι έχεις στο μυαλό σου το καλοκαίρι.

Η εποχή έχει αυτό το «κάτι» και σε κάνει να την ερωτεύεσαι. Συνδέεσαι με την ηρεμία και τη χαλάρωση που σου δημιουργεί και νιώθεις πιο δημιουργική από ποτέ. Ειδικά στις εμφανίσεις σου, το παρατηρείς καθημερινά.

Το beachwear στα καλύτερά του

Ακόμα και όταν πρόκειται να επισκεφτείς την παραλία για να απολαύσεις τη θάλασσα, δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνισή σου. Θα μπορούσες να βάλεις ό,τι έβρισκες μπροστά σου. Άλλωστε, κανείς δε θα σου έλεγε κάτι σε μία τόσο loose περίσταση.

Εσύ, όμως, είσαι το κορίτσι που αγαπάει τα ρούχα και θέλει να τα συνδυάζει, ώστε και να είναι in-fashion και να σε κολακεύουν. Και καλά κάνεις. Αυτό είναι το νόημα. Να προσαρμόζεις τις τάσεις στα μέτρα σου.

curvy beachwear8

Ρούχα που «αναπνέουν»

Κατά την επίσκεψή σου στην παραλία, καλό θα ήταν να ψάξεις για ρούχα με «ελαφριά» υφάσματα. Το ότι η διαδρομή από το σπίτι στο αυτοκίνητο και από το αυτοκίνητο στην παραλία είναι σύντομη δε σημαίνει ότι πρέπει να υποφέρεις.

Τα λινά, για παράδειγμα, επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνεύσει. Η ποικιλία τους στην αγορά είναι τέτοια που σίγουρα θα βρεις το σχέδιο και το χρώμα που ανταποκρίνεται στα δικά σου γούστα.

Τι να επιλέξεις

Αν επιλέξεις ένα printed, αέρινο φόρεμα, μπορείς άφοβα να το φορέσεις το πρωί στην παραλία και το βράδυ για φαγητό. Με τα αλατισμένα από το θαλασσινό νερό μαλλιά σου, το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο. Άσε που η εν λόγω επιλογή θα σε κολακεύσει όποιο και να είναι το δυνατό σου σημείο.

Προσπάθησε να αποφύγεις τα πιο velvet υφάσματα, όσο ωραία κι αν δείχνουν -ναι, είναι υπέροχα-. Αρχικά, θα «σκάσεις» από τη ζέστη και έπειτα, όταν το μαγιό βραχεί, θα κολλάνε εκνευριστικά πάνω σου και θα σε κάνουν να δυσφορείς.

Στην περίπτωση που προτιμάς σορτσάκι από φόρεμα, μπορείς κάλλιστα να το συνδυάσεις με ένα oversized top, σε κάποιο έντονο καλοκαιρινό χρώμα, για έξτρα summer vibes.

curvy beachwear9

Τα κατάλληλα παπούτσια

Όσον αφορά στο κομμάτι των παπουτσιών, οι σαγιονάρες παραμένουν το No1 trend του beachwear, όμως, αν πρόκειται να επισκεφτείς μία παραλία που χρειάζεται αναβάσεις και καταβάσεις ή έχει χοντρά βότσαλα, δε θα σε βοηθήσουν. Εκεί, καλύτερα να προτιμήσεις ένα δετό ζευγάρι παπούτσια, για πρακτικότητα και ασφάλεια!

Πάνω απ’ όλα, απόλαυσε αυτό το καλοκαιρινό mood και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει για mix & matching. Φυσικά και βρίσκεται και πάλι στη μόδα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Photo credits: @caralynmirand