Βρήκαμε τα κοσμήματα που θα φέρουν στα look σου τη χαρά του καλοκαιριού!

Βρήκαμε τα κοσμήματα που θα φέρουν στα look σου τη χαρά του καλοκαιριού!

Υποδέξου το καλοκαίρι με τον πιο stylish και chic τρόπο επιλέγοντας τα πιο κομψά και λαμπερά κοσμήματα. 

Την περίοδο που διανύουμε, οι περισσότερες από εμάς προσπαθούμε να βρούμε τα outfits και τα υποδήματα που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά σύνολα. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας με βάση τις επιταγές της μόδας κρίνεται απαραίτητη, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά μας ραντεβού, είτε για τις καλοκαιρινές μας εξόδους στην πόλη και φυσικά, τις θερινές αποδράσεις και τις διακοπές μας στο νησί.

Ωστόσο, αυτό που σύντομα διαπιστώνουμε, καθώς πραγματοποιούμε τις online έρευνες και τις περιηγήσεις μας στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, είναι πως σε ό,τι αφορά στις εμφανίσεις μας, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Και αυτές οι λεπτομέρειες δεν είναι άλλες από τα κοσμήματα που συμπληρώνουν τα look μας.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να υποδεχθείς το καλοκαίρι με τον πιο stylish και chic τρόπο και να απολαύσεις την εποχή της χαράς, της απόδρασης και της θάλασσας νιώθοντας υπέροχα με τις εμφανίσεις σου, ρίξε μία ματιά στη λίστα που ακολουθεί. Ο μίνι οδηγός που ετοιμάσαμε για εσένα, θα σε βοηθήσει να αντλήσεις έμπνευση και να βρεις τα κοσμήματα με τα οποία θα δημιουργήσεις τα πιο ιδιαίτερα καλοκαιρινά look.

#1 Άντλησε έμπνευση από τη μαγεία του ωκεανού και πες «ναι» στο μπλε

Καλοκαίρι και θάλασσα πηγαίνουν μαζί. Αυτό σημαίνει πως σε ό,τι αφορά στις κορυφαίες αποχρώσεις που θα κάνουν τα κοσμήματά σου να εντυπωσιάζουν, το μπλε αποτελεί το στοιχείο-«κλειδί». Αυτός είναι ο λόγος που ξεχωρίσαμε τη νέα συλλογή Blue Ocean της Pandora, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού και την ομορφιά της θάλασσας και σου φέρνει κοσμήματα από μασίφ ασήμι 925ο, λαμπερές πέτρες, κρύσταλλα και σμάλτο, με τις πιο όμορφες, δροσερές και λαμπερές αποχρώσεις του μπλε.

image002

#2 Βρες τα πιο ιδιαίτερα καλοκαιρινά σύμβολα

Μία πυξίδα, ένα ψαράκι, ένας αστερίας, ένας ιππόκαμπος, ένα δελφίνι, μία θαλάσσια χελώνα, ένα κοχύλι. Σε ό,τι αφορά στα καλοκαιρινά σου κοσμήματα, τα σύμβολα που θα επιλέξεις, θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σου και φυσικά, στη διάθεσή σου. Διότι επιλέγοντας ένα «παιχνιδιάρικο», καλοκαιρινό σύμβολο για τον κολιέ, τα σκουλαρίκια ή τα βραχιόλια σου, θα φέρεις έναν θαλασσινό «αέρα» στα look σου και κυρίως, θα αποτυπώσεις στα αγαπημένα σου κοσμήματα τις πιο όμορφες θερινές αναμνήσεις. Κάνε, λοιπόν, μία περιήγηση στο online κατάστημα της Pandora για να δεις τα νέα καλοκαιρινά της σύμβολα και θα μας θυμηθείς.

image003

#3 Κάνε τους κατάλληλους συνδυασμούς

Αφού ανακαλύψεις, λοιπόν, τα σύμβολα τα οποία θα δώσουν μία «παιχνιδιάρικη», καλοκαιρινή νότα στα κοσμήματα και συνεπώς στις εμφανίσεις σου, σειρά έχει να κάνεις τους κατάλληλους συνδυασμούς, δηλαδή να βρεις τα πιο ταιριαστά charms. Το σίγουρο είναι πως τα σύμβολα της συλλογής Blue Ocean, δένουν αρμονικά το ένα με το άλλο, διότι όλα τους έχουν μία κοινή βάση, δηλαδή τη μαγεία του καλοκαιριού και δη, του ωκεανού. Στη δική μας περίπτωση, το εντυπωσιακό Murano charm στους ζεστούς πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος, αλλά και τα νέα σύμβολα και δαχτυλίδια Pandora Rose με τις μοναδικές, χειροποίητες λεπτομέρειες, μας μάγεψαν. Ωστόσο, αν αναζητάς κάτι ακόμη πιο κομψό, τότε δες τα νέα σκουλαρίκια και το κρεμαστό με το λευκό καλλιεργημένο μαργαριτάρι της Pandora, που με τη διαχρονική, φίνα αξία και το ακανόνιστο σχήμα του, θα φέρει στο look σου κάτι από τη μοναδικότητα της φύσης.

image004

#4 Πειραματίσου και «παίξε» με διαφορετικά micro charms

Τέλος, ένας ακόμη τρόπος για να αναδείξεις με τον πιο στυλάτο και κομψό τρόπο τις εμφανίσεις σου αυτό το καλοκαίρι, είναι να επενδύσεις σε αρκετά και διαφορετικά σύμβολα και micro charms, κάνοντας πειραματισμούς με ποικίλους συνδυασμούς. Για παράδειγμα, τη νέα συλλογή Blue Ocean της Pandora συμπληρώνουν κοσμήματα της συλλογής Pandora Μe. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πειραματιστείς με δημιουργικό τρόπο για να δημιουργήσεις ιδιαίτερα look, συνδυάζοντας τα αγαπημένα σου micro charms με τα βραχιόλια, την αλυσίδα λαιμού αλλά και τα σκουλαρίκια της συλλογής. Οι επιλογές είναι σίγουρα πολλές και αρκεί να έχεις φαντασία και καλοκαιρινή διάθεση, για να δημιουργήσεις τους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς για το γούστο και το στυλ σου.

image005

Όπου και αν ταξιδέψεις αυτό το καλοκαίρι, ακόμη και αν μείνεις στην πόλη και επενδύσεις στις μονοήμερες εκδρομές ή τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, έχεις κάθε λόγο να ζήσεις αυτή την εποχή στην πλέον ανέμελη εκδοχή της. Και για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να βγάλεις στην επιφάνεια τον πιο ξέγνοιαστο εαυτό σου. Άντλησε έμπνευση, λοιπόν, από τις αποχρώσεις του μπλε και της θάλασσας και ενίσχυσε τις εμφανίσεις σου με τα λαμπερά σύμβολα, δηλαδή με τα charms εκείνα τα οποία κάθε φορά που θα τα φοράς και θα τα κοιτάς, θα σου θυμίζουν τις πιο όμορφες, έντονες και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές σου στιγμές.

#SomethingAboutYou #PandoraOcean

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου το pandora.net και τη σελίδα PANDORA Greece στο Facebook και για τις online αγορές σου το pandorashop.gr.

PANDORA Concept Stores
ΑΘΗΝΑ: Σύνταγμα, Ερμού 7, Τηλ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, Αγγ. Μεταξά 10 & Δούσμανη, Τηλ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, Κολοκοτρώνη 3, Τηλ: 210 8014479 | Τhe MALL ATHENS, Τηλ: 210 6104519
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 17Α, Τηλ: 210 4178915
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Mediterranean Cosmos, Τηλ: 2310 489572 | Μητροπόλεως 88, Τηλ: 2310 279755
ΛΑΡΙΣΑ: Κούμα 19, Τηλ: 2410 250275
ΧΑΝΙΑ: Μουσούρων 57 & Χατζ. Γιάνναρη, Τηλ: 28210 08716
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Δαιδάλου 4, Τηλ: 2810 22 34 44
ΠΑΤΡΑ: Αγ. Νικολάου 2 & Αγ. Ανδρέου 67, ΤΗΛ: 2610 623175
ΜΥΚΟΝΟΣ: Ματθαίου Ανδρόνικου 34, Ματογιάννι, Τηλ: 22890 77900
RIVER WEST : Λεωφ. Κηφισού 98 Αιγάλεω Τηλ.: 2105444415