Tall fashion: Πώς να φορέσεις το τζιν καμπάνα τις ημέρες του καύσωνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Tall fashion: Πώς να φορέσεις το τζιν καμπάνα τις ημέρες του καύσωνα

Ήρθε η ώρα να συνθέσεις υπέροχα καλοκαιρινά looks με το αγαπημένο σου item.

Το τζιν καμπάνα (flare jeans) έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο και αποτελεί αγαπημένο κομμάτι όλων των fashionistas. Άνετο, κομψό και ευκολοφόρετο αποτελεί πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρες και για πολλές, διαφορετικές περιστάσεις.

Μπορείς να το φορέσεις στη βόλτα, σε μια βραδινή έξοδο, ακόμη και στο γραφείο, με τους κατάλληλους πάντα συνδυασμούς. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια ή mules και ένα ελαφρύ σακάκι (προαιρετικά, αν έχετε έντονο air condition στο γραφείο) είναι αρκετά για να του χαρίσουν πιο επαγγελματική διάθεση.

Το συγκεκριμένο στυλ συνδυάζει την κομψότητα αλλά και την άνεση σε all day σύνολα που δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν απαρατήρητα (εμπιστεύσου με ;).Το μόνο που πρέπει να προσέξεις με αυτά τα παντελόνια είναι ότι χρειάζονται τα κατάλληλα παπούτσια για να αναδειχθεί πλήρως η γραμμή τους.



Τα tall κορίτσια το λατρεύουν αφού κολακεύει τις αναλογίες τους και αναδεικνύει τα ψηλά πόδια τους. Καλό θα ήταν να ολοκληρώνεις το look σου με μια εντυπωσιακή ζώνη κάθε φορά που επιλέγεις τζιν καμπάνα για να τονίσεις τη μέση και να φαίνεσαι ακόμη πιο ψηλή.

Πώς να το φορέσεις (για να μην σκάσεις)

1) Με δετό crop πουκάμισο

2) Με crop top

3) Με αθλητικό μπουστάκι

4) Με vest top (φανελάκι)

5) Με στράπλες μπλούζα

Αυτά είναι τα jeans που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Bonus tip: Αν αναρωτιέσαι τι μήκος πρέπει να έχει το παντελόνι καμπάνα που θα επιλέξεις, η απάντηση είναι απλή. Θα πρέπει να είναι τόσο μακρύ ώστε να καλύπτει και να κρύβει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου. Αν πάλι φοράς flat, φρόντισε το τζιν σου να φτάνει στο ύψος του αστραγάλου.

Πηγή κεντρικής: @kyliejenner

Ιδρώνεις εύκολα (ή πολύ); 5 υφάσματα ρούχων που θα σε σώσουν

kyliejenner2

Η Kylie Jenner μας έδωσε για ακόμη μια φορά #inspo με την καλοκαιρινή της εμφάνιση.



Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα wide leg jeans ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.