Τα επιβλητικά «XL» σκουλαρίκια είναι το hot κόσμημα του καλοκαιριού (+ 8 λαμπερά σχέδια)

Sabine Camhi
Τα επιβλητικά «XL» σκουλαρίκια είναι το hot κόσμημα του καλοκαιριού (+ 8 λαμπερά σχέδια)

Ένα basic look μπορεί να μεταμορφωθεί χάρη σε μια απλή πινελιά!

Τα απλά (ή όχι και τόσο απλά) σκουλαρίκια, μπορούν να προσθέσουν έξτρα πόντους στυλ σε ολόκληρο το σύνολό σου. Και, αν πρόκειται να στοιχηματίσουμε τα πάντα σε ένα κόσμημα, ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνουμε από το να επιλέξουμε ένα που δε θα περάσει με τίποτα απαρατήρητο; Και εδώ ακριβώς μπαίνουν στο παιχνίδι τα XL σκουλαρίκια, τα οποία θεωρούνται must το φετινό καλοκαίρι. Οι λόγοι; Το μέγεθός τους, η ικανότητά τους να μεταμορφώσουν οποιαδήποτε εμφάνιση και η πρωτοτυπία τους.



Σου προτείνουμε να επενδύσεις σε κομμάτια με φουτουριστικές γραμμές και γεωμετρικά σχήματα, που συνδυάζουν διαφορετικές υφές και χρώματα και κάνουν όλα τα μάτια να εστιάσουν πάνω τους. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσεις ζωντάνια στο πρόσωπο σου αλλά και σε ολόκληρο το outfit.



Οπότε τώρα ξέρεις: Αν πρόκειται να δοκιμάσεις ένα νέο κόσμημα αυτό το καλοκαίρι, αυτό πρέπει να είναι τα σκουλαρίκια XL. Αυτά όχι μόνο θα γίνουν ο πυρήνας του στυλ σου, αλλά θα σε κάνουν και την βασίλισσα του πάρτι.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα σκουλαρίκια που συγκεντρώσαμε μόνο για σένα και θα σου κλέψουν την καρδιά. Αγόρασε τα αγαπημένα σου σχέδια και δώσε ένταση και χαρακτήρα στις καθημερινές σου εμφανίσεις.