Τα beach sandals που δεν θα θέλεις να βγάλεις από τα πόδια σου αυτόν τον Αύγουστο!

Τα beach sandals που δεν θα θέλεις να βγάλεις από τα πόδια σου αυτόν τον Αύγουστο!

Αυτό που χρειάζεσαι για να βιώσεις ένα ξέγνοιαστο και απόλυτα fashion καλοκαίρι είναι τα μοναδικά σχέδια της νέας συλλογής Havaianas.

Μετράς και εσύ αντίστροφα τις μέρες για να φύγεις επιτέλους για διακοπές; Ακόμη και αν αργεί να έρθει αυτή η μεγάλη στιγμή και είσαι ακόμη στην πόλη, το πρόγραμμά σου σίγουρα περιλαμβάνει after work βόλτες και αναζωογονητικές εξορμήσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς.

Όπου και αν πας και ό,τι και αν κάνεις, την περίοδο που διανύουμε πιθανότατα προσπαθείς να οργανώσεις τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού σου, δηλαδή να βρεις τα ρούχα, τα υποδήματα και τα αξεσουάρ τα οποία θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές ή αναζητάς τα καλοκαιρινά outfits που θα αναβαθμίσουν τα city look σου.

Σε κάθε περίπτωση, σε ό,τι αφορά στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, ένας είναι ο κανόνας που αξίζει να ακολουθήσεις αυτόν τον μήνα: Less is more. Με λίγα λόγια, όσα λιγότερα πάρεις μαζί σου στις διακοπές ή όσα πιο λίγα βάλεις στην ντουλάπα σου, τόσο πιο άνετη θα είσαι και τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα δημιουργείς τους πιο stylish συνδυασμούς.

Πριν βιαστείς, λοιπόν, να φορτώσεις τη βαλίτσα σου με πέντε διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια, συνέχισε να διαβάζεις. Διότι στο κείμενο που ακολουθεί, θα σου αποκαλύψω ποια είναι τα απόλυτα beach sandals, τα οποία θα συντροφεύουν τα βήματά σου αυτόν τον Αύγουστο, ανεξαρτήτως περιστάσεων!

Εικόνα2

Όταν το στυλ ενώθηκε με την άνεση και δημιούργησαν το απόλυτο καλοκαιρινό σχέδιο

Αν μέχρι σήμερα πίστευες πως για να διατηρήσεις το προσωπικό σου στυλ εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών, χρειαζόταν να κουβαλάς από νησί σε νησί όλη την παπουτσοθήκη σου, μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη. Διότι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι για να είσαι κομψή και συγχρόνως να αισθάνεσαι άνεση σε κάθε σου βήμα, είναι το κατάλληλο καλοκαιρινό υπόδημα. Δηλαδή, ένα παπούτσι το οποίο θα αναδεικνύει τις εμφανίσεις σου και θα σου παρέχει απόλυτη σταθερότητα, ώστε να συνεχίζεις να απολαμβάνεις ατελείωτες εξερευνήσεις στο νησί και την πόλη, ενώ με τη μοναδική του απόχρωση, θα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στο πέρασμά σου. Με λίγα λόγια, αυτό που χρειάζεσαι για να βιώσεις ένα ξέγνοιαστο και απόλυτα fashion καλοκαίρι, είναι τα μοναδικά σχέδια της νέας συλλογής Havaianas Sunny II, τα beach sandals που σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να συνδυάζουν την άνεση με το στυλ και ήρθαν για να «απογειώσουν» τα βήματά σου.

4145746.5809 2 1


Τα ξεχωριστά beach sandals που αξίζουν οπωσδήποτε μία θέση στην παπουτσοθήκη σου

Να ξέρεις πως ο βασικότερος λόγος που δεν θα θέλεις να βγάλεις τα συγκεκριμένα παπούτσια από τα πόδια σου, είναι το γεγονός πως αποτελούν μία εξέλιξη της αγαπημένης σου σαγιονάρας Havaianas Slim, του καλοκαιρινού παπουτσιού που σε συνοδεύει εδώ και χρόνια στις καλοκαιρινές σου «περιπέτειες». Βλέπεις, παρότι ο σχεδιασμός τους στο μπροστινό μέρος παραμένει ο ίδιος, στο πίσω μέρος έχουν προστεθεί κλειστά λουράκια, τα οποία ενώνονται με περίτεχνο τρόπο και μετατρέπουν τη δημοφιλή σαγιονάρα σε ένα άνετο και ασφαλές σανδάλι. Με λίγα λόγια, θα τα φοράς στην παραλία, αλλά και στη βραδινή σου έξοδο και θα αναβαθμίζουν κάθε φορά τα look σου.

Εικόνα8a
Εικόνα9a

**Πάνε παντού..από στην πόλη μέχρι την παραλία!

Πράγματι, πρόκειται για ένα ξεχωριστό μοντέλο που σου προσφέρει μοναδική σιγουριά, οπότε δεν πρέπει να λείπει από την παπουτσοθήκη ή τη βαλίτσα των διακοπών σου. Μπορείς να το βρεις σε μοναδικά, ζωηρά ή γήινα χρώματα, όπως το μωβ, το κοραλί, το γκρι του πάγου, το φούξια, της άμμου και το μαύρο. Αν όμως αναζητάς πιο λαμπερές, μεταλλικές αποχρώσεις και ειπλέον glitter «πινελιές», μην παραλείψεις να δοκιμάσεις και τις σειρές Luna και Luna Premium ΙΙ, οι οποίες είναι εξίσου στυλάτες και διαθέτουν στο μπροστινό μέρος ένα διακριτικό loop. Με μία επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Havaianas ή στα φυσικά καταστήματα που έχουν ανοίξει σε Ελλάδα και Κύπρο, να είσαι σίγουρη πως θα ανακαλύψεις το σχέδιο και το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και το γούστο σου.

Εικόνα11
picture14
picture16a

Ανακάλυψε το beach style σου και κέρδισε μοναδικά καλοκαιρινά δώρα

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως το στυλ σου αποτελεί μία δημιουργική προέκταση του εαυτού σου. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, έχεις ανάγκη να το προσαρμόζεις ανάλογα με την κάθε περίπτωση, μένοντας, ωστόσο, πάντα πιστή στο προσωπικό σου γούστο, ακόμη και όταν πρόκειται για το beach style σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες πως το beach style σου μπορεί να γίνει η αφορμή να κερδίσεις τώρα «πλούσια» δώρα και ένα ταξίδι για δύο άτομα; Κι όμως, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό των Havainas στο Facebook, ακολουθώντας τα εξής βήματα: Θα κάνεις like και follow στη σελίδα της Havaianas στο Facebook, θα κάνεις tag δύο φίλες σου και θα αποκαλύψεις ποιο είναι το δικό σου beach style στα σχόλια, χρησιμοποιώντας το hashtag #MyHavaianasBeachStyle. Ποιος ξέρει; Ίσως αυτή η κίνηση γίνει η αρχή για μία συναρπαστική καλοκαιρινή περιπέτεια για εσένα, την κολλητή, τον σύντροφο ή την αδερφή σου.

picture17
picture18

Αν θέλεις να ζήσεις, λοιπόν, ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, κάνε την αρχή από τις αποσκευές σου, περιορίζοντας τα πράγματα που θα πάρεις μαζί στις διακοπές και ξεμπερδεύοντας ακόμη πιο γρήγορα με την οργάνωσή τους. Σε κάθε περίπτωση, επενδύοντας σε ένα στυλάτο ζευγάρι Havaianas beach sandals, το οποίο θα ταιριάζει με το στυλ σου, δεν θα χρειάζεσαι κανένα άλλο παπούτσι για το καλοκαίρι, αφού έτσι και αλλιώς δεν θα θέλεις να τα αποχωρίζεσαι στιγμή από τα πόδια σου, είτε ο φετινός Αύγουστος σε βρει στο νησί, είτε στην πόλη.