Τα dad sandals είναι ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσεις το καλοκαίρι με στυλ

Νατάσσα Σχοινά
Τα dad sandals είναι ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσεις το καλοκαίρι με στυλ

Ξέρεις, εκείνα τα πολύ άνετα παπούτσια που κάνουν τα πόδια σου να νομίζουν ότι φοράνε παντόφλες για το σπίτι.

Ναι, ναι, το ξέρω. Τώρα πλησιάζουμε στα μέσα του Αυγούστου, οπότε τυπικά υπάρχει ένα διάστημα μισού μήνα ακόμη μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι. Στο πρακτικό της υπόθεσης, στην Ελλάδα, το καλοκαίρι κρατάει μέχρι και τον Σεπτέμβριο, ίσως και λίγο από τον Οκτώβριο.

Όπως και να το κάνουμε, όμως, πιο δύσκολα θα μπεις τώρα στη διαδικασία να αγοράσεις καθαρά summer ρούχα, αξεσουάρ ή παπούτσια. Οι πιθανότητες θέλουν να επενδύσεις στα items που θα μπορείς να φορέσεις αν μη τι άλλο μέχρι και το φθινόπωρο.



Μπορεί, λοιπόν, τα σανδάλια με τις λεπτές λωρίδες να μην είναι απαραίτητα η επόμενη αγορά σου, όμως, υπάρχει μία εναλλακτική που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει επάξια στη μεταβατική περίοδο από το τέλος του καλοκαιριού μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου.

11 ρούχα,παπούτσια,αξεσουάρ που με κάνουν να ανυπομονώ για το φθινόπωρο!(θα τα ψάξω στις εκπτώσεις!)

The dad sandals

Τα dad sandals είναι τα κλασικά, διαχρονικά slip on παπούτσια με τις χοντρές λωρίδες υφάσματος που επιλέγουν όλες οι σύγχρονες, διάσημες fashion influencers, όπως η Rosie Huntington-Whiteley και η Alexa Chung. Είναι flat αλλά έχουν ελαφρώς υπερυψωμένο πάτο.

https://www.instagram.com/p/CSXI0Zts3iJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Whiteley, για την ακρίβεια, αγαπάει πολύ αυτό το είδος σανδαλιού. Έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στις εξόδους της με αντίστοιχο σχέδιο από Bottega Veneta, Manolo Blahnik ή Jimmy Choo. Πρόσφατα, όμως, φόρεσε υπέροχο σχέδιο από Chanel που πολλές γυναίκες στη συνέχεια άρχισαν να αναζητούν.

Και είναι αυτό:

chanel sandals

Τα mules της Chanel.

Συνέχισε παρακάτω για να βρεις μερικές υπέροχες επιλογές της ελληνικής αγοράς.