10 κομψές πιτζάμες για να μην χάνεις το στυλ σου ούτε στον ύπνο

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 κομψές πιτζάμες για να μην χάνεις το στυλ σου ούτε στον ύπνο

Βρήκα τα ωραιότερα sleepwear κομμάτια και είμαι σίγουρη πως δεν θα μπορείς να διαλέξεις.

Οι πιτζάμες είναι ένα από τα πιο απαραίτητα items που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στη βαλίτσα των διακοπών και γενικότερα στην γκαρνταρόμπα σου. Κάθε γυναίκα έχει εντελώς διαφορετικό γούστο και στυλ οπότε μην περιμένεις να φοράς τις ίδιες με την φίλη ή την αδερφή σου. Καθεμία από εμάς επιλέγει ό,τι την κάνει να νιώθει άνετα και όμορφα για τις ώρες της ανάπαυσης.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι από την αρχή του lockdown μέχρι και σήμερα έχει παρατηρηθεί τεράστια ζήτηση των co-ords (σετ) ενώ οι satin πιτζάμες σημείωσαν φέτος ραγδαία αύξηση πωλήσεων. Οι fashion experts θεωρούν ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί και το προσεχές διάστημα καθώς οι περισσότερες από εμάς έχουν στραφεί στην αγορά loungewear κομματιών.

11 ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ που με κάνουν να ανυπομονώ για το φθινόπωρο! Θα τα βρω στις εκπτώσεις!

Τι να επιλέξεις

Πριν ξαπλώσεις στο κρεβάτι για να κοιμηθείς έπειτα από μια εξαντλητική ημέρα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βεβαιωθείς ότι κοιμάσαι φορώντας τις σωστές πιτζάμες. Ναι, μπορεί έξω το θερμόμετρο να δείχνει 38 βαθμούς ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα φορέσεις ό,τι βρεις μπροστά σου.



Το sleepwear έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, με τα brands να λανσάρουν υπέροχα νυχτικά, ρόμπες και πιτζάμες που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε. Αυτό που εσύ οφείλεις να κάνεις όταν βγεις για shopping, είναι να επενδύσεις σε ελαφριά υφάσματα όπως το λινό (που είναι δροσερό), αναπνέει και διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος. Τα βαμβακερά κομμάτια έχουν επίσης παρόμοιες ιδιότητες, αν και θα πρέπει να μην είναι καθόλου αναμιγμένα με συνθετικές ίνες.

10 διαχρονικά, λευκά T-shirts που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς και τον χειμώνα

pitzama1

H&M

pitzama2

AERIE

pitzama3

MANGO

pitzama4

TEZENIS

pitzama5

MA CHERIE

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho

Στη gallery που ακολουθεί έχω συγκεντρώσει για εσένα μερικές ακόμη επιλογές. Check them out;)