10 ριγέ items για τις πρώτες φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 ριγέ items για τις πρώτες φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Ο πιο απλός τρόπος για να αναβαθμίσεις τα καθημερινά σου looks.

Το φθινόπωρο είναι και επίσημα εδώ ενώ εμείς διανύουμε μια μεταβατική περίοδο όσον αφορά τις ενδυματολογικές μας επιλογές. Καθημερινά επιλέγουμε outfitsa που θα μας χαρίσουν στυλ, άνεση και κύρος για τις ώρες του γραφείου και τις μετέπειτα εξόδους μας.

Οι ρίγες κάνουν δυναμικό comeback

Οι ρίγες είναι ένα print που έχει ταυτιστεί με το κλασικό, διαχρονικό γούστο. Ταιριάζει εξίσου σε όλες τις γυναίκες και μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ. Συνδυάζεται εύκολα με μονόχρωμα loafers, sneakers ή γόβες και δημιουργεί σχεδόν άκοπα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα all day looks σου.

Το ριγέ πουκάμισο είναι η τέλεια λύση για τα πρωινά που δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο γραφείο και συνδυάζεται άψογα με τα bootcut τζιν ή μονόχρωμα, υφασμάτινα παντελόνια σου. Μπορείς να δημιουργήσεις πολλά διαφορετικά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά office looks με αυτό, που θα τα προσαρμόσεις ανάλογα την περίσταση.

Σε ένα επαγγελματικό δείπνο που απαιτεί ανάλογο dress code, μια φούστα σε αυστηρή γραμμή σε συνδυασμό με το ριγέ πουκάμισό σου και ψηλοτάκουνες γόβες είναι το ιδανικό ντύσιμο για να είσαι κομψή και σικάτη. Αν νομίζεις πως δεν μπορείς να το επιλέξεις για μια βραδινή σου έξοδο, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Προσπάθησε να σετάρεις το πουκάμισό σου με μια στενή παντελόνα ή midi φούστα καθώς και ψηλά πέδιλα για να έχεις μια sexy και φινετσάτη εμφάνιση.

Autumn vibes! 10 σορτς που θα φοράς τον Σεπτέμβριο για στυλάτα looks



Τι να επιλέξεις

https://www.instagram.com/p/CTMXxndjsf7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1 Ριγέ μπλούζα ή t-shirt

#2 Φόρεμα με ρίγες

#3 Ριγέ παντελόνι

#4 Ριγέ αξεσουάρ (μαντήλι, τσάντα)

#5 Ριγέ φούστα

#FASHIONTIP

Καλό είναι όταν φοράς κάποιο ριγέ item να το συνδυάζεις πάντα με μονόχρωμα ρούχα, ουδέτερα αξεσουάρ και κοσμήματα για να κρατήσεις μια ισορροπία στην συνολική σου εικόνα.

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με τα πιο κομψά loafers (+10 για να διαλέξεις!)

Πηγή κεντρικής: @aalingk

Εγώ έκανα ήδη μια mini έρευνα αγοράς, βρήκα και συγκέντρωσα ριγέ κομμάτια που θα λατρέψεις.

rigepanteloni

PINK WOMAN

poukamiso

H&M

kolan

ALE

rige top

TOI-MOI

tshirt

BENETTON

Στη gallery που ακολουθεί σου έχω μερικές ακόμη επιλογές για να επιλέξεις το αγαπημένο σου item.