Το denim jacket στο πίσω μέρος της ντουλάπας

Νατάσσα Σχοινά
Το denim jacket στο πίσω μέρος της ντουλάπας

Ό,τι χρειάστηκε -ή ό,τι δε χρειάστηκε- για τις διακοπές του Σεπτεμβρίου.

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου. Η άδεια του καλοκαιριού άρχισε αργά για φέτος. Νόμιζα ότι θα με περίμεναν βροχές και καταιγίδες όπως είχε προμηνύσει η πρόγνωση του καιρού. Γι’ αυτό και όταν ετοίμαζα τη βαλίτσα, είχα στο μυαλό μου, πέρα από μαγιό, να προσθέσω και μερικά πανωφόρια που να μπορέσουν να πάρουν μακριά την ενοχλητική δροσιά των βραδιών.

Τελευταία στιγμή και θέλοντας η βαλίτσα μου να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται, αποφάσισα να επιλέξω μόνο ένα ρούχο. Τα χειμερινά για ευνόητους λόγους βρίσκονταν -και βρίσκονται ακόμη- καλά θαμμένα στο πίσω μέρος της ντουλάπας. Κατέβασα το κουτί μέσα στο οποίο ήταν στοιβαγμένα ένα-ένα, όμως, πριν καν το ανοίξω, το βλέμμα μου στάθηκε σε ένα ρούχο που είχε πέσει έξω από το κουτί. Έβαλα, λοιπόν, το κουτί πίσω και έκλεισα την ντουλάπα.

the night before GIF

Ο νικητής… Ένα denim jacket

Το ρούχο που είχε γλιστρήσει διακριτικά από το κουτί με τα υπόλοιπα χειμερινά δεν ήταν άλλο από ένα denim jacket που μετράει πια 3 χρόνια ζωής στην γκαρνταρόμπα μου. Πάντα αποτελεί βασικό διεκδικητή στις φθινοπωρινές και χειμερινές εμφανίσεις. Και όχι άδικα.

Ένα denim jacket μπορεί πολύ εύκολα να ταιριάξει με τα καθημερινά looks. Ειδικά για περιπτώσεις, όπως το γραφείο ή ένας καφές, είναι ό,τι πρέπει. Ακόμα και για ένα ραντεβού το βράδυ μπορεί να δώσει μία πολύ ροκ και σέξι πινελιά κάνοντας matching με ένα κορμάκι και ένα ψηλόμεσο παντελόνι.

How To: Πώς θα γυρίσεις σωστά και κομψά τα ρεβέρ του jean



Το denim jacket στις διακοπές

Στην εν λόγω περίσταση, το jacket ήταν το μοναδικό winter item που πήρα μαζί μου στις διακοπές. Το φανταζόμουν με το little black dress καθώς απολάμβανα το βραδινό μου με θέα το Λιμένι (σ.σ. Εξαιρετική εξόρμηση γεμάτη φαγητό και μπάνια σε υπέροχα νερά) ή με το ψηλόμεσο σορτσάκι που έχει αποτελέσει το σωτήριο ρούχο μου για όλο το φετινό καλοκαίρι.

Λέμε αντίο σιγά-σιγά στα σορτς! 12 τζιν παντελόνια που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Butterflies GIF

Το denim jacket στην πόλη

Τελικά, μπορεί να μην το φόρεσα ούτε μία φορά στις διακοπές μου, όμως, δεν το ξανανέβασα στα χειμερινά. Ίσα ίσα. Βρίσκεται σε περίοπτη θέση, στη βελούδινη κρεμάστρα πίσω από την πόρτα για να φορεθεί μέσα στην πόλη.

Επειδή, όμως, το denim jacket θα φορεθεί πολύ ΚΑΙ φέτος, συνέχισε παρακάτω για να πάρεις ιδέες και να εμπνευστείς πώς θα το εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

Photo credits: ImaxTree