Τα τζιν παντελόνια της Parabita ήρθαν για να αναδείξουν τις καμπύλες σου!

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Τα τζιν παντελόνια της Parabita ήρθαν για να αναδείξουν τις καμπύλες σου!

Τα βρήκαμε στο Instagram και έχουν κάνει θραύση!

Είναι τα denim που αγαπάς για την εφαρμογή τους και είναι Parabita!

Με το σύνθημα #denimcurvystories οι denim lovers της Parabita μοιράζονται μαζί μας τις δικές τους μοναδικές ιστορίες με τα αγαπημένα τους Parabita jeans! Είναι άνετα και διαχρονικά γι’ αυτό παραμένουν πάντα περιζήτητα. Ξέρουν πώς να αναδείξουν τη γυναικεία σιλουέτα καθώς σχεδιάζονται με κύριο στόχο την τέλεια εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο.

Όλες μας έχουμε αρκετά denim παντελόνια στη ντουλάπα μας. Γιατί μας ταιριάζουν, γιατί μας βολεύουν, γιατί μπορούμε να τα φοράμε 24/7. Εύκολα να τα συνδυάσεις με τα πάντα, γίνονται η αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια.

look1 1

Τα τζιν είναι must have κομμάτια που όλες οι γυναίκες αγαπούν καθώς μπορούν να τα φορούν κάθε μέρα με διαφορετικό τρόπο και να δείχνουν cool και stylish. Την ίδια στιγμή, η άνεση παίζει πρωταρχικό ρόλο. Τα τζιν της Parabita αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τις καμπύλες ενώ η ποικιλία σε denim fits (flare, bootcut, slim fit, push up, skinny) και οι μοντέρνες αποχρώσεις προσφέρουν μια ευρεία γκάμα για να επιλέξεις το ιδανικό για σένα!

Στη φθινοπωρινή συλλογή της Parabita, βλέπουμε το all time classic Denim να αποκτά 70’s διάθεση! Τα χρώματα να σκουραίνουν, οι καμπάνες να μεγαλώνουν και να κολακεύουν ακόμα περισσότερο τις καμπύλες, ενώ δεν λείπουν τα κλασικά fits skinny και push up. Η ποιότητα, όπως και οι γραμμές, απελευθερώνουν τις κινήσεις ενώ ταυτόχρονα κολακεύουν το σώμα.

look1 3

Η FW 21 Denim συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita και στο Parabita.com.