Ψύχρα και βροχή! 10 cozy πιτζάμες για να μείνεις στο σπίτι με στυλ

Νατάσσα Σχοινά
Ψύχρα και βροχή! 10 cozy πιτζάμες για να μείνεις στο σπίτι με στυλ

Τα ρούχα που θα σε κρατήσουν ζεστή αλλά και πολύ κομψή μέσα στο σπίτι.

Περίεργος ο καιρός έξω. Τέτοιος που ευνοεί το να αρρωστήσεις. Στέκεσαι για λίγο στο μπαλκόνι και νιώθεις, από τη μία, τη ζέστη του ήλιου και, από την άλλη, μία ψύχρα όπου οι ακτίνες του δε σε φτάνουν. Άσε που υπάρχουν και οι απρόσμενες βροχές. Το να βγεις έξω δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ακόμα κι αν πολύ θέλεις να κλείσεις εισιτήρια για το «Shang-Chi and the Legend of Ten Rings» -Guilty as charged!-.

Αυτές οι μέρες είναι φτιαγμένες για σπίτι. Να καλέσεις μία φίλη ή τον σύντροφό σου, να βάλετε μία ταινία ή να ξεκινήσετε μία νέα σειρά. Έπειτα, να φτιάξετε ένα ωραίο δείπνο ή να παραγγείλετε και να περάσετε φανταστικά.

Βρέχει σήμερα, ζακέτα να πάρεις! 10 σχέδια για να μην ξέρεις τι να διαλέξεις

Το home style

Στο σπίτι, φυσικά, δε χρειάζεται να είσαι ντυμένη όπως πηγαίνεις στο γραφείο. Μπορείς πολύ απλά να φορέσεις μία άνετη πιτζάμα και να κυκλοφορείς όλη τη μέρα πιο αέρινη -αλλά ζεστή- από ποτέ. Μην έχεις στο μυαλό σου εκείνες τις πιτζάμες που ήταν αποκλειστικά για το υπνοδωμάτιό σου. Πλέον, υπάρχουν τόσα σχέδια στην αγορά που μπορείς μέχρι και τη φίλη σου να υποδεχτείς έτσι.



Οι πιτζάμες έχουν φτάσει μέχρι και στο street style και αυτό δεν είναι κάτι που σε κάνει να απορείς, αν σκεφτείς ότι τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν κομψά σατέν υφάσματα, premium υλικά και δημιουργούν την απόλυτη up-to-date πρόταση για να είσαι cozy 24/7 χωρίς να παραπέμπει το look σου σε πρόχειρο ούτε στο ελάχιστο.

Shopping για πιτζάμες και ρούχα για το σπίτι

Καθώς η αγορά είναι γεμάτη με σχέδια και οι προσεχείς μήνες με το κρύο και τις βροχές θα έχουν αρκετή παραμονή στο σπίτι, συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά σχέδια που μπορείς να φορέσεις στο σπίτι και που θα αγαπήσεις.

pitzames kruo vroxi xeimwnas4

Intimissimi

pitzames kruo vroxi xeimwnas5

Intimissimi

pitzames kruo vroxi xeimwnas8

Sugarfree

pitzames kruo vroxi xeimwnas2

H&M

pitzames kruo vroxi xeimwnas6


Mango

pitzames kruo vroxi xeimwnas7

Mango

pitzames kruo vroxi xeimwnas11

Tezenis

pitzames kruo vroxi xeimwnas15

Marks&Spencer

pitzames kruo vroxi xeimwnas18

Ma Cherie

pitzames kruo vroxi xeimwnas16

Triumph

pitzames kruo vroxi xeimwnas17


Parabita

pitzames kruo vroxi xeimwnas19

Parabita

pitzames kruo vroxi xeimwnas14


Falconeri

pitzames kruo vroxi xeimwnas13

Falconeri