10 κομψά πλεκτά για να αναβαθμίσεις τα cozy looks σου αυτή την σεζόν

Sabine Camhi
10 κομψά πλεκτά για να αναβαθμίσεις τα cozy looks σου αυτή την σεζόν

Sweater Weather - τα super stylish πλεκτά που θα φορέσουμε τη φετινή σεζόν, από φορέματα και πουλόβερ σε γιλέκα και φούστες!

Αν σου λείπει το καλοκαίρι, ξέρουμε κάτι που θα σου φτιάξει σίγουρα την διάθεση: τα πλεκτά – ο απαραίτητος σύμμαχος για τις κρύες ημέρες του χρόνου. Ναι, το φθινόπωρο μπορεί να είναι πιο κρύο και πιο σκοτεινό, ωστόσο, όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε προς τον Νοέμβριο, τόσο περισσότερο μπαίνουμε στον sweater weather. Όπως όλοι γνωρίζουμε και συμφωνούμε, τα πλεκτά είναι αρκετά για να μας φτιάξουν τη διάθεση ακόμα και σε μια βροχερή μέρα (έτσι δεν είναι;). Υπάρχει άλλωστε κάτι καλύτερο από ένα oversized πλεκτό κομμάτι όταν κάνει κρύο; Αυτή είναι μια ρητορική ερώτηση παρεμπιπτόντως.


https://www.instagram.com/p/CGvMV3UpgPD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλεκτά – το βασικό στοιχείο της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας μας

Τα πλεκτά δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να τυλίξεις γύρω από το σώμα σου, αλλά μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με κολάν και loungewear ρούχα - τα οποία, ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι δυσκολευόμαστε να αποχωριστούμε μετά από έναν χρόνο καραντίνας.

8 statement sweaters για να αντλήσεις έμπνευση για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου





Είναι παντού στο feed μας

Αν λοιπόν είσαι σαν εμάς και έχεις εμμονή με τα knitwear, θα χαρείς πολύ να μάθεις πως υπάρχει μια πληθώρα νέων στυλ αυτήν την στιγμή που θα αναβαθμίσουν τα cozy looks σου φέτος το φθινόπωρο. Αν έχεις σκρολάρει πρόσφατα το Instagram feed σου, τότε πιθανότατα έχεις παρατηρήσει ότι κάθε influencer, στυλίστρια, fashion editor και γενικά οποιοδήποτε στυλάτο άτομο έχει φορέσει διάφορες κομψές εκδοχές των πλεκτών ρούχων. Από πουλόβερ μέχρι και sweater dresses, πλεκτές φούστες και trendy γιλέκα, τα πλεκτά είναι κυριολεκτικά παντού αυτόν τον καιρό.

Για αυτό, λοιπόν, και σήμερα σου ετοιμάσαμε μια λίστα με 10 πλεκτά που έχουμε ξεχωρίσει από τα αγαπημένα μας brands.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @negin_mirsalehi