12 καλσόν που θα πάνε το outfit σου σε άλλο level

Τσακιρίδου Χριστίνα
12 καλσόν που θα πάνε το outfit σου σε άλλο level

Ο καλύτερος τρόπος για να αναβαθμίσεις άκοπα κάθε φθινοπωρινό look.

Μετρούν περισσότερες από 5 δεκαετίες κυκλοφορίας και αποτελούν must-have της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ο λόγος για τα καλσόν, ένα από τα πιο διαχρονικά, χρηστικά και αγαπημένα fashion items που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει κάθε μας look. Το καλσόν μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας με φορέματα, σορτσάκια και φούστες ενώ είναι ο πιο κομψός τρόπος για να προστατευτείς από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

It's tights season! Τα καλσόν επιστρέφουν δυναμικά

Την περσινή σεζόν αίσθηση έκαναν τα logo tights (καλσόν με logo) που φορέθηκαν όσο τίοτε άλλο. Ευκολοφόρετα, Instagrammable και κομψά, έγιναν η no1 επιλογή όλων των in fashion γυναικών, κατακλύζοντάς μας με εντυπωσιακές εικόνες. Φέτος τα βλέπουμε ξανά στο feed μας και είναι βέβαιο ότι παραμένουν in fashion και τον φετινό χειμώνα.

Πολλοί από τους κορυφαίους οίκους μόδας (Gucci, Chanel, Fendi, Dior κ.ά) σχεδίασαν κομψά, minimal καλσόν με την επωνυμία τους, τα οποία όλες θέλουμε εδώ και τώρα να φορέσουμε. Την ίδια ώρα στην αγορά υπάρχει πληθώρα επιλογών οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βρεις το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο και στυλ.

https://www.instagram.com/p/B9Rqs5HhRc_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να το δοκιμάσεις σε μαύρο, γκρι ή λευκό χρώμα, για να δώσεις το κάτι παραπάνω ακόμη και στο πιο casual, αδιάφορο look. Μην ξεχνάς πως οι ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει οπότε έχεις κάθε λόγο να βγεις για ψώνια και να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου items σε προνομιακές τιμές.

10 ultra glam κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις

Πώς θα φορέσεις το καλσόν σου φέτος- Inspo η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

iliana kalson2

#1 Με τζιν σορτς, τοπ και αρβυλάκια

#2 Με πλεκτό φόρεμα και μποτάκια

#3 Με mini φόρεμα και μπότες over the knee

#4 Με φούστα, πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες

#5 Με ολόσωμο σορτς και cowboy μποτάκια

Το μοντέλο-παρουσιάστρια επέλεξε ένα μαύρο διάφανο καλσόν με σχέδια το οποίο φόρεσε με denim shorts και μαύρο μακρυμάνικο τοπ, συνθέτωντας ένα υπέροχο outfit.

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα! 10 καλοκαιρινά items που θα φοράς και τον χειμώνα

kalson iliana2

Δεν ξέρω για εσένα, εγώ πάντως ΛΑΤΡΕΨΑ το συγκεκριμένο καλσόν. Γιατί άραγε; Μα φυσικά για τις κορώνες και το Queen που έχει τυπωμένο στο πίσω μέρος. Ένα little black dress και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες αρκούν για να δημιουργήσεις ένα εκρηκτικό look.

*FYI η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κεντρική φωτογραφίαφοράει καλσόν Calzedonia.



Κάνε τώρα scroll για να βρεις μερικά από τα ωραιότερα καλσόν της αγοράς που ξεχώρισα για εσένα.

kalson1

CALZEDONIA

kalson3

TEZENIS

kalson5

H&M

kalson7 copy

MANGO

KALSON9

ASOS

kalson13

MARKS & SPENCER

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη επιλογές.

Πηγή κεντρικής: @ilianapapageorgiou