24 Hour City People: H Ted Baker ντύνει όλες τις ώρες και τις στιγμές μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
24 Hour City People: H Ted Baker ντύνει όλες τις ώρες και τις στιγμές μας

Από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο για διασκέδαση, η νέα συλλογή της Ted Baker μας αποδεικνύει ότι το πάρτι της μόδας δεν τελειώνει ποτέ. 

LP2 8102

Παραφράζοντας λίγο την εμβληματική ταινία των 00s και του Winterbottom (aka «24 Hour Party People»), τολμώ να πω πως το «πάρτι» φέτος τον χειμώνα «μεταφέρεται» από το dancefloor στους ρυθμούς της πόλης και στις απαιτήσεις που έχει κάθε σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι και να νιώθει όμορφη κάθε στιγμή της μέρας της. Και σε αυτό το «πάρτι» θέλω να συμμετέχω και εγώ που ανήκω στην παραπάνω κατηγορία και θέλω να συμμετέχω ντυμένη με ρούχα που μου δίνουν αυτοπεποίθηση, με κομμάτια που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα μου, αγκαλιάζουν τις καμπύλες μου και την ίδια στιγμή κάνουν το look μου ξεχωριστό.

Πού θα τα βρω αυτά τα ρούχα, λοιπόν; Η ερώτηση είναι ρητορική γιατί τα ανακάλυψα όλα στη νέα συλλογή του πιο αγαπημένου βρετανικού brand, Ted Baker. Κομμάτια που θα καλύψουν όλες τις ενδυματολογικές ανάγκες μου, από το πρωινό επαγγελματικό dress code μέχρι τα βραδινά events που χρειάζονται οccasional dresses και το βασικότερο: θα διασκεδάσω φορώντας τα. Καπιτονέ μπουφάν με athleisure φιλοσοφία, δερμάτινα παντελόνια που απογειώνουν το nerdy with a twist style και μονόχρωμα φορέματα θηλυκά και μοντέρνα, ταυτόχρονα, δημιουργούν μία ολοκληρωμένη, stylish γκαρνταρόμπα για όλο το 24άωρο και «κάνουν τη μελωδία του στυλ να ηχεί πιο δυνατά στα αυτιά σου».

LP2 8204

Εργαζόμενο Κορίτσι

Οι απαιτήσεις της δουλειάς σε κάνουν να ξεχνάς ότι στο γραφείο δεν πρέπει απλά να αποδείξεις τις δυνατότητές σου και να εξαντλήσεις τη δημιουργικότητά σου πάνω στο επόμενο project, αλλά πρέπει να νιώθεις και όμορφα μέσα στα ρούχα σου. Να παίρνεις δύναμη από την εικόνα σου και να τη διοχετεύεις στο έργο σου. Στη νέα συλλογή Ted Baker F/W 2021 βρήκα κομμάτια που περνάνε το επαγγελματικό dress code σε άλλο επίπεδο. Κομψά shirt dresses σε εντυπωσιακές πράσινες αποχρώσεις και statement coats σε mannish γραμμή και σοφιστικέ, μπορντό χρώμα μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά και να δημιουργήσουν το πιο κομψό office look που έχεις δει τελευταία. Εγώ ολοκλήρωσα το look με μία μαύρη Τed Baker top handle bag και ξεκίνησα την επόμενη μέρα για το γραφείο πιο χαμογελαστή από ότι συνήθως. Το είδωλό μου στον καθρέφτη πριν φύγω από το σπίτι οφείλεται σε αυτό.

LP2 8075
LP2 8046

Coffee Break

Μικρά διαλείμματα για καφέ μέσα στην ημέρα, διαλείμματα με τις κολλητές, με τη συνάδελφο που ξεχωρίζεις, με τον καλό σου, με το παιδί ή με το σκύλο σου την ώρα που τον βγάζεις βόλτα. Διαλείμματα που αποφάσισα να κάνω ντυμένη με το πιο cool abstract print της σεζόν: αυτό το μπλε-λευκό της Ted Baker. Συνδύασα το αγαπημένο μου πουκάμισο με ένα mom jean και ένα ζευγάρι biker boots και βγήκα στους δρόμους της πόλης για να απολαύσω ένα ζεστό φλυτζάνι καφέ πιο καλοντυμένη από ποτέ.


LP2 8230
LP2 8248 copy

Athleisure Vibes

Αν κάτι μας έμαθε η καραντίνα -πέρα από το να φτιάχνουμε banana bread- είναι να αναγνωρίζουμε την αξία των «σωστών comfort clothes». Track pants, φούτερ, άνετα πανωφόρια και loose tops, μπήκαν στην ημερήσια διάταξη των ενδυματολογικών μας επιλογών και απέδειξαν τη σοφία της Coco Chanel που έλεγε πως «η μόνη αληθινή πολυτέλεια είναι η άνεση». Μέσα από τη νέα συλλογή της Ted Baker F/W 2021 ανακάλυψα και εγώ την ορθότητα της ρήσης της και δοκίμασα να παίξω με τις υφές των πρακτικών ρούχων της και την urban αισθητική που χαρακτηρίζει τα νέα κομμάτια του brand. Επέλεξα ένα μαλακό, γκρι φούτερ και το ταίριαξα με ένα κλασικό καρό blazer και ένα δερμάτινο track pants. Aν ήμουν έτσι ντυμένη σε εβδομάδα μόδας του εξωτερικού ένα είναι το μόνο σίγουρο: θα άξιζα το κλικ του street style φωτογράφου.

LP2 8101
LP2 8156

Late Night Show

Το να βγεις το βράδυ, ειδικά τώρα στην post Covid era, δεν είναι πάντα μία αυθόρμητη κίνηση. Συχνά θέλει προγραμματισμό από το πρωί, οπότε χρειαζόμουν ένα look που να μπορούσα να φορέσω στο γραφείο αλλά και στο wine bar. Βρήκα ένα υπέροχο navy blue Ted Baker φόρεμα -πλεκτό στο πάνω μέρος, δερμάτινο στο κάτω- το οποίο φόρεσα στα after office drinks μου με ένα δερμάτινο πουκάμισο και belt bag στη μέση. Aυτό το urban style είναι ό,τι πιο «φρέσκο» υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην γκαρνταρόμπα μου αλλά και «εκεί έξω στην πόλη».

LP2 8304
LP2 8254
LP2 8317

Off-duty Model

Μετά το «Βερολινέζικο style» παραπάνω πέρασα σε ένα comfy, all day σύνολο που θα φορούσε κάθε It-girl που σέβεται τον εαυτό του -και εγώ τσεκάρω στο Instagram- στις χαλαρές εμφανίσεις του: midi πράσινο φόρεμα και ασορτί καπιτονέ μπουφάν. Σπάσε την στυλάτη μονοχρωμία με μία εμπριμέ mini bag που είναι το πιο hot είδος αξεσουάρ σήμερα.

Σε αυτό το «πάρτι» της καθημερινότητας ήμουν η πιο cool «καλεσμένη» και τα credits τα οφείλω στη νέα συλλογή Ted Baker F/W 2021… ίσως και στη δική μου διάθεση για πειραματισμούς. Let the party begin!

Ιnfo: Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom 212 00 03 710
Βρες τη συλλογή online στα:

yiannakou.shop

modis.gr

11oz-shop.gr

fitsios.gr

labriniathens.gr