Αυτήν την Black Friday η γκαρνταρόμπα σου θα γίνει πολύ πιο «φωτεινή»!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Αυτήν την Black Friday η γκαρνταρόμπα σου θα γίνει πολύ πιο «φωτεινή»!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να αποκτήσεις τώρα στις καλύτερες τιμές τα πιο κομψά ρούχα και αξεσουάρ του φετινού χειμώνα.

ale fw21 0336
ale fw21 0614

To τραγούδι του Sting, «Οne Fine Day», μπορεί να το έχεις ακούσει. Ίσως η μελωδία του ηχεί γνώριμη στα αυτιά σου. Τους στίχους όμως τους έχει ποτέ προσέξει; Το σημείο εκείνο που λέει «I guess we'll wake up smarter… One fine day» μοιάζει οικείο; Aκόμα και αν η απάντηση είναι αρνητική δεν πειράζει, γιατί από εδώ και μετά θα το ταυτίσεις με αυτήν την Black Friday και θα καταλάβεις γιατί κάθε χρόνο μία τέτοια μέρα θα ξυπνάς «πιο έξυπνη». Γιατί πολύ απλά θα κάνεις τα ψώνια όλης της σεζόν στις καλύτερες τιμές. Την τελευταία «Μαύρη Παρασκευή» του Νοεμβρίου το καλάθι των αγορών σου θα γεμίσει με όλα τα must have της σεζόν τα οποία θα βρεις με μεγάλη έκπτωση. Και τότε θα είναι πραγματικά μία «ωραία μέρα» γιατί θα κάνεις αυτό που κάθε «έξυπνη» κοπέλα θα έκανε… θα τα αποκτήσεις!

Η Black Friday είναι η πιο σπουδαία Παρασκευή του χρόνου για κάθε shopper lover που σέβεται τον εαυτό της. Με ένα μικρό μέρος του μηνιαίου budget σου μπορείς τώρα να εμπλουτίσεις, με ρούχα και αξεσουάρ, τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και να δομήσεις γύρω τους το χειμερινό στυλ σου. Ανανέωσε το συρτάρι με τα πουλόβερ σου, πρόσθεσε ένα κολακευτικό denim παντελόνι στην κρεμάστρα με τα jeans σου. Δοκίμασε να αποκτήσεις ένα πραγματικά άνετο ζευγάρι booties και τσέκαρε τα σακάκια σου. Μήπως χρειάζεσαι ένα ακόμα; Μήπως αυτή η black Friday 'Ale είναι η ευκαιρία να το αποκτήσεις;

ale fw21 1492

Eπιστράτευσε τη φαντασία σου, βάλε στο στυλιστικό επίκεντρο τα mix&match σύνολα και σκέψου ποια ρούχα πρέπει να γίνουν δικά σου σε αυτήν την ale black Friday για να παίξεις μαζί τους το πιο multi culti, fashion παιχνίδι. Το κλειδί πριν φτιάξεις τη φετινή shopping list σου είναι το να επενδύσεις σε κομμάτια που ταιριάζουν με όλα. Κυριολεκτικά! Αυτό θα έκανε μία «ωραία μέρα», μία «έξυπνη κοπέλα»…

ale mauro forema

#1 L.B.D.

Στην πιο ανατρεπτική και sexy εκδοχή του το «Μικρό Μαύρο Φόρεμα» φέτος είναι φτιαγμένο από δερματίνη και είναι το απόλυτο item για αυτήν την black Friday. Φοριέται μόνο του το βράδυ και με μακρυμάνικο top το πρωί. Στενεύει στη μέση και ανοίγει στους γοφούς ενώ δεν χάνει τη θηλυκότητά του παρά το «σκληρό design» του.

ale arvulakia

#2 Mαύρα αρβυλάκια

Όσα μαύρα, ζευγάρια μποτάκια και να έχεις ποτέ δεν είναι αρκετά: νόμος! Πάντα θα χρειάζεσαι ένα ακόμα άνετο, δετό στυλ που θα κάνει πιο rock τα καθημερινά σου οutfit. Bρες ένα που θα καλύπτει τον αστράγαλο ώστε να το βάζεις και με crop παντελόνια για casual εμφανίσεις και με αέρινα, mini φορέματα για πιο girly looks.

ale poulover

#3 Oversized πουλόβερ

Διάλεξε ένα σε μία έντονη απόχρωση για να το φορέσεις πάνω από leggings, jeans αλλά και αέρινες φούστες. Έτσι θα κάνεις fashion statement με το πιο cozy ρούχο σου. Ένα κομμάτι-κλειδί, σαν και αυτό, σου επιτρέπει να δώσεις έμφαση στα αξεσουάρ. Μεγάλα σκουλαρίκια, δαχτυλίδια ακόμα και headpieces μπορούν να στολίσουν το πουλοβεράκι σου και να μπουν στη λίστα με τα black Friday ρούχα σου.

midi att

#4 Midi φούστα

Μια σε κλασικό καρό σχέδιο είναι ό,τι πρέπει για τα πρωινά, corporate σύνολά σου. Το καλό, όμως, με αυτό το στυλ φούστας είναι ότι φοριέται με αντίστοιχη επιτυχία και το απόγευμα σε μία off-duty εμφάνιση με T-Shirt, δερμάτινο jacket και booties.

gkri ale

#5 Γκρι πουκάμισο

Ένα mannish στοιχείο σε μία θηλυκή γκαρνταρόμπα ισούται με απαράμιλλο στυλ. Φόρεσε το δικό σου oversized πουκάμισο πάνω από skinny jean με bra top από μέσα και αρβυλάκια για sexy εμφανίσεις, αλλά και με φαρδύ παντελόνι με πιέτες και blazer για preppy looks. Γενικώς βάλ’ το με τα πάντα, ειδικώς ταιριάζει με τα πάντα.

Info: Kάνε εγραφή τώρα στο newsletter της 'Ale ώστε να ενημερώνεσαι πρώτη για τις προσφορές