Shoes Alert! Ο απόλυτος οδηγός που χρειάζεσαι, πριν αγοράσεις παπούτσια για τον χειμώνα

Shoes Alert! Ο απόλυτος οδηγός που χρειάζεσαι, πριν αγοράσεις παπούτσια για τον χειμώνα

Καθώς αποχαιρετάμε το φετινό φθινόπωρο, ένα είναι το φλέγον, στυλιστικό ζήτημα που μας απασχολεί όλο και πιο έντονα: Πού θα βρούμε ένα ζευγάρι παπούτσια, το οποίο θα λατρέψουμε, δεν θα θέλουμε να αποχωριστούμε και τελικά, με αυτό θα ξεχειμωνιάσουμε;

Ομολογουμένως, η αναζήτηση του κατάλληλου χειμερινού υποδήματος είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο, υπομονή και ίσως και μερικές αποτυχημένες δοκιμές σε καταστήματα υποδημάτων, ειδικότερα για όσες από εμάς είμαστε κάπως αναποφάσιστες και απαιτητικές, όσον αφορά στο στυλ μας.

adams 1

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο χρόνος για την έναρξη του χειμώνα μετράει πλέον αντίστροφα και δεν θέλουμε ο γιορτινός Δεκέμβρης να μας βρει με το ίδιο ζευγάρι παπουτσιών που φορούσαμε τον Οκτώβρη. Διότι για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, η αλλαγή της εποχής σε συνδυασμό με την προσμονή μας για την περίοδο των Χριστουγέννων, μας δημιουργούν την επιθυμία να πραγματοποιήσουμε μερικές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα και την παπουτσοθήκη μας, οι οποίες θα φέρουν έναν «αέρα» ανανέωσης στις εμφανίσεις μας. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στη συλλογή της Adam’s Shoes θα βρούμε τις προσθήκες που αξίζουν όντως μία θέση στην παπουτσοθήκη μας.

adams 2

Ακριβώς για αυτό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν χρήσιμο οδηγό για κάθε…αθεράπευτη fashionista, ο οποίος θα κάνει πιο εύκολη την εύρεση του ιδανικού χειμερινού παπουτσιού, του υποδήματος που θα «απογειώσει» τα βήματά μας τον φετινό χειμώνα.

#1 Επιλέγουμε παπούτσια που μας επιτρέπουν να δημιουργούμε διαφορετικά σύνολα

adams 3

Πριν προχωρήσουμε στην αγορά του επόμενου παπουτσιού μας, είναι σημαντικό να σκεφτούμε πόσα σύνολα μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε. Λαμβάνοντας υπόψη μας το στυλ μας, τις αποχρώσεις που κυριαρχούν στη ντουλάπα μας και κυρίως, το περιεχόμενο της, θα κατευθυνθούμε σε μία επιλογή παπουτσιού, η οποία θα μας βοηθήσει να πειραματιστούμε ακόμη περισσότερο με τα ρούχα που διαθέτουμε ήδη.

adams 4

Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι άνετα και μοντέρνα biker boots σε μία safe και κλασική απόχρωση, όπως είναι το λευκό ή το μαύρο, θα γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι των χειμερινών μας εμφανίσεων, καθώς είναι ένα υπόδημα που ταιριάζει με κάθε στυλ και σε κάθε περίσταση. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με τα τζιν, τις φούστες, τα φορέματά μας, ακόμη και με ένα αυστηρό office look, το οποίο θέλουμε να κάνουμε λίγο πιο εναλλακτικό και ροκ, ενώ όποιο σχέδιο και αν επιθυμούμε, είναι βέβαιο πως θα το βρούμε σε εξαιρετική ποιότητα, μέσα στη νέα συλλογή της Adam’s Shoes.

#2 Δεν ξεχνάμε ότι η άνεση είναι το βασικό κριτήριο για την επιλογή παπουτσιών

adams 5

Κάποιες φορές έχουμε πέσει στην «παγίδα» να αγοράσουμε ένα άβολο ζευγάρι παπουτσιών, επειδή εντυπωσιαστήκαμε από το σχέδιο του. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως αγοράζοντας ένα ζευγάρι παπούτσια για τον χειμώνα, στην πραγματικότητα πραγματοποιούμε μία επένδυση για την καθημερινότητα, αλλά και την ποιότητα της ζωής μας.

adams 6

Διότι ένα άνετο και μοντέρνο υπόδημα μας επιτρέπει να νιώθουμε όμορφες, ξεκούραστες και γεμάτες αυτοπεποίθηση, όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμά μας.

adams 7

Και ένα τέτοιο ζευγάρι μπορούμε να το βρούμε στη νέα συλλογή της Adam’s Shoes, της εταιρείας που κάθε σεζόν μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις μοναδικές προτάσεις της, αλλά κυρίως με τη μοναδική ποιότητα των παπουτσιών που μας προσφέρει.

adams 8

Μαλακά boho μποτάκια, κομψά μοκασίνια, ψηλές μπότες, comfy ankle boots και πρωτότυπα sneakers, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που θα μας προσφέρουν μία άνετη και fashionable καθημερινότητα.

#3 Επενδύουμε σε κομψά, διαχρονικά σχέδια που συνδυάζουν τη μόδα με την ποιότητα

adams 9

Ακόμη και αν παρακολουθούμε εντατικά τις εκάστοτε τάσεις της μόδας, ακόμη και αν ενδίδουμε σε αρκετά από τα trends που κατακλύζουν τα social media μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η διαχρονικότητα είναι το βασικό κριτήριο για να δημιουργήσουμε την capsule wardrobe που ονειρευόμαστε.

adams 10

Συνεπώς, καλό είναι να μην παρασυρόμαστε από τα fashion micro-trends που εναλλάσσονται με… ταχύτητα φωτός, αλλά να κάνουμε επιλογές που ξέρουμε ότι θα θέλουμε να φορέσουμε και τον επόμενο χειμώνα, δηλαδή επιλογές που δεν φεύγουν εύκολα από τη μόδα.

adams 11

Κλασικά σχέδια όπως τα μοκασίνια ή τα loafers από κροκό δέρμα ή λουστρίνι, στολισμένα με μεταλλικές λεπτομέρειες ή αγκράφες, ψηλές μπότες που αναδεικνύουν τα πόδια μας, καθώς και δερμάτινα, μαύρα μποτίνια με χοντρό ή λεπτό τακούνι και στρογγυλή ή τετράγωνη μύτη, είναι οι επιλογές που συνδυάζουν τη μόδα με την ποιότητα και μπορούν να αναβαθμίσουν το περιεχόμενο της παπουτσοθήκης μας.

adams 12

Ας μην χάνουμε χρόνο, λοιπόν! Μία ματιά στη νέα συλλογή της Adam’s Shoes θα μας αποκαλύψει ποιο είναι το ζευγάρι παπουτσιών, το οποίο θα εξελιχθεί σε μία προέκταση του εαυτού μας, αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα που πλησιάζει!

Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να καταφέρουμε μέσα από μία «πλούσια» γκάμα σχεδίων, να αποφασίσουμε ποια ζευγάρια παπουτσιών, ανταποκρίνονται καλύτερα στο στυλ και τις ανάγκες μας.

Ακολουθήστε την Adam’s Shoes στο Facebook ή το Instagram και μπείτε στο www.adamsshoes.gr για ακόμη περισσότερες ιδέες και προτάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Θεσσαλονίκη, 2310 682222
Αθήνα, 210 9024435