Winter Style Guide: 6 ρούχα που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις την πιο cool, χειμερινή γκαρνταρόμπα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Winter Style Guide: 6 ρούχα που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις την πιο cool, χειμερινή γκαρνταρόμπα

Η νέα συλλογή της CALVIN KLEIN JEANS F/W 21 περιλαμβάνει όλα τα denim και casual κομμάτια που θα κάνουν τον φετινό χειμώνα τον πιο κομψό που έζησες ποτέ.

Τι είναι τα 90s για εσένα; Aν ανήκεις στην Gen Z είναι οι αφηγήσεις των 40άρηδων για τα χρόνια που καθιέρωσαν το normcore style, για τηλεοπτικές σειρές που έγραψαν ιστορία (ευχαριστούμε BH 90210), για το πόσο cool ήταν να συχνάζεις σε multiplex και να επενδύεις μόνο σε jeans και casualwear. Αν είσαι «οι 40άρηδες», τότε τα 90s είναι η κάπως μακρινή ιστορία σου που βλέπεις να αναβιώνει κάθε χρόνο στυλιστικά μέσα από τα winter essentials του αγαπημένου σου brand, του CALVIN KLEIN.

calvinklein KENTRIKI

Έτσι και φέτος η πιο «απλή» και ταυτόχρονα καθοριστική δεκαετία της μόδας ζωντανεύει μέσα από τη νέα, τολμηρή, σύγχρονη και κομψή collection του εμβληματικού label. Η συλλογή CALVIN KLEIN JEANS για αυτήν τη σεζόν εκσυγχρονίζει το casual καθημερινό ντύσιμο με τον πιο up to date τρόπο. Ένα μείγμα ματ και γυαλιστερών υφών, denim, πλεκτών και βαμβακερών και με μία ποικιλία βασικών 90s γραμμών αλλά και στυλ ρούχων που αντιπροσωπεύουν εδώ και χρόνια την αναγνωρίσιμη CALVIN KLEIN αισθητική, δημιουργούν μία ολοκληρωμένη collection που περιλαμβάνει όλα τα key pieces της γκαρνταρόμπας μας για το 2022.

Τα jeans συνεχίζουν να είναι minimal και εμπνευσμένα από τις loose γραμμές της δεκαετίας του '90, ενώ είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υφάσματα. Αυτή η βιώσιμη σειρά περιλαμβάνει μοντέρνα prints, μονόχρωμες και γκρι αποχρώσεις, αλλά και κομμάτια με ιριδισμούς για πιο λαμπερές, Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις. Επειδή όμως κανένα denim παντελόνι δεν μπορεί να φορεθεί χωρίς το αντίστοιχο, cool top η νέα collection CALVIN KLEIN περιέχει και πουλόβερ σε «καθαρές γραμμές», puffer jackets, sexy mini φούστες και δυναμικά crop hoodies.

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τα 6 πιο hot, fashion items του φετινού χειμώνα και στα παρουσιάζουμε αναλυτικά παρακάτω για να φτιάξεις τη δική σου shopping list για τις γιορτές. Μία shopping list που θα αναβλύζει street γοητεία και αυθεντικό, 90s coolness. Μία shopping list με την υπογραφή CALVIN KLEIN.

CKJ FA21 J20J2177981AA LIGHT BLUE SHANKS

#1 Jean παντελόνι

Σε mom γραμμή, κολακεύει τη μέση, δεν «πιέζει» τη σιλουέτα και αναδεικνύει όλα τα logo T-shirt σου που μπορείς να φορέσεις ιδανικά από μέσα του με μία oversized ζακέτα από πάνω.

CKJ FA21 J20J217291PS8 MARBLE GREY

#2 Crop φούτερ

Ένα κομμάτι που σετάρεται με το αντίστοιχο παντελόνι φόρμας για την επιτομή του old school, 90s look αλλά φοριέται και μόνο του πάνω από jeans, denim φούστες ακόμα και υφασμάτινα palazzo pants.

CKJ FA21 J20J217302ACJ MUSLIN

#3 Φαρδύ πουλόβερ

Με ζιβάγκο και ribbed σχέδιο, αυτό το πουλόβερ είναι ό,τι πρέπει και για τα πρωινά, office looks σου αλλά και για τις χαλαρές στιγμές που θες να περάσεις το Σαββατοκύριακο με τους ανθρώπους που αγαπάς.

CKJ FA21 J20J2171061AA LIGHT BLUE SHANKS

#4 Denim φούστα

Η πιο girly επιλογή ρούχου για όσες προσεγγίζουμε τη μόδα με διάθεση παιχνιδιάρικη και ανεπιτήδευτη. Επίσης μιλάμε για ένα κυριολεκτικά ageless κομμάτι που θα μπορείς να φοράς για πάντα και με τα πάντα.

CKJ FA21 J20J216777BEHBLACK

#5 Bodysuit

Θηλυκό και άνετο, αυτό το κορμάκι είναι ο πιο sexy τρόπος για να φορέσεις το CALVIN σου. Βάλ'το μέσα από το straight jean σου, συνδύασέ το με λευκά sneakers και denim jacket και δώσε στο 2021 κάτι από την κομψότητα του 1995.

CKJ FA21 J20J216824ACJ MUSLIN

#6 Puffer jacket

To πιο ζεστό πανωφόρι του φετινού χειμώνα είναι ταυτόχρονα και το πιο stylish και είναι και passepartout για όλα τα winter outfits σου. Συνδυάζεται, φυσικά, με loungewear αλλά και με φορέματα, pencil φούστες και πουκάμισα για mix&match συνδυασμούς.

Η νέα συλλογή Calvin Klein είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στο Golden Hall & The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.