Lord of The Rings: Τα δαχτυλίδια που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου δίνουν λάμψη σε όλα τα σύνολα!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Lord of The Rings: Τα δαχτυλίδια που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου δίνουν λάμψη σε όλα τα σύνολα!

Από ασήμι 925, με πράσινους και μπλε κρυστάλλους, σε ρομαντικό ή edgy style, όσα δαχτυλίδια και να έχεις πάντα χρειάζεσαι ένα ακόμα για να ολοκληρώσεις τις εμφανίσεις σου.

WEB AW21 G DEC TIMELESS 06 RGB

H star του βωβού κινηματογράφου, Αnna Held, έλεγε πως «μπαίνω συχνά στον πειρασμό να φοράω όλα τα δαχτυλίδια μου μαζί», πράγμα που ήταν προβοκατόρικο για τα «Roaring Twenties» αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικά στα 00s και στις λάτρεις του mix& match style. Oι bohemian lovers, μέσα στις οποίες ανήκω και εγώ, τον χειμώνα είναι πιο δύσκολο να βρουν έναν ενδυματολογικό τρόπο έκφρασης. Γιατί πόσες ζακέτες με κρόσσια, ponchos και maxi, floral φούστες μπορεί να φορέσει ένας άνθρωπος που θέλει να βγάλει στην επιφάνεια το ανήσυχο πνεύμα του; Όχι πολλές θα πω εγώ. Δαχτυλίδια, όμως, μπορεί να φορέσει πολλά μαζί και να είναι απόλυτα in fashion.

Έτσι αφού δεν είχε και πολύ νόημα να προσπαθήσω να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου, αποφάσισα να εμπλουτίσω την μπιζουτιέρα μου με κοσμήματα stylish και πρωτότυπα. Που έχουν κλασικές αναφορές, χωρίς όμως να είναι συνηθισμένα και να περνούν απαρατήρητα. Μία πιο συντηρητική, σε ό,τι αφορά το στυλ της, θα σκεφτόταν πως δεν γίνεται να συνδυάσεις πολλά δαχτυλίδια μαζί χωρίς το αποτέλεσμα να σε «προδώσει». Εγώ που δεν πιστεύω στις μετριοπαθείς λύσεις σε θέματα μόδα, αποφάσισα να ψάξω ολόκληρη τη νέα Pandora collection για να βρω τα Χριστουγεννιάτικα δώρα… που θα μου κάνω.

PNGTRPNT 180057C01 RGB
PNGTRPNT 190050C01 RGB

Η νέα συλλογή Pandora, λοιπόν, για τον φετινό χειμώνα περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα δαχτυλίδια που μία ring lover με πλουραλιστικές διαθέσεις οφείλει να έχει στην ντουλάπα της. Από statement κομμάτια, όπως το Halo Ring με τον μπλε κρύσταλλο, μέχρι μία απλή βέρα από ασήμι 925 και αστέρια ή ένα εντυπωσιακό μονόπετρο με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ με κυβική ζιρκόνια και πράσινο κρύσταλλο σε σχήμα καρδιάς, βρήκα όλα τα καινούργια κομμάτια που θέλω να συνδυάσω με τα vintage δαχτυλίδια της γιαγιάς μου και τα oversized rings της μητέρας μου.

Τα πολλά δαχτυλίδια δίνουν μία νότα δυναμισμού και ένα rock twist ακόμα και σε ένα super minimal, μονοχρωματικό σύνολο εστιάζοντας την προσοχή στα χέρια, κάτι που κινησιολογικά ισούται με την χειραφέτηση. Σε fashion όρους, αυτός ο μαξιμαλισμός μόνο καλό μπορεί να κάνει στην εικόνα σου. Πολλές μικρές βέρες, δαχτυλίδια με πολύχρωμα πετράδια, girly αναφορές όπως σχέδια από ουράνια σώματα και καρδιές αλλά και μικρά και διακριτικά μονόπετρα που μπορούν να φορεθούν ακόμα και στον δείκτη, είναι μερικά μόνο από τα must have pieces του φετινού χειμώνα.

Διάλεξε ποια Pandora δαχτυλίδια ταιριάζουν στο δικό σου στυλ, επέλεξε τις πιο βασικές γραμμές αν είσαι οπαδός του normcore στυλ ή τα πιο εντυπωσιακά, ογκώδη σχέδια αν σου αρέσουν τα bohemian σύνολα, όπως εμένα, και κάνε στον εαυτό σου το ωραιότερο, το πιο διαχρονικό δώρο τις φετινές γιορτές. Ένα δαχτυλίδι που θα σε χρήσει «Άρχοντα του Στυλ» τα φετινά Χριστούγεννα.

Info: Οnline αγορές στο pandorashop.gr | Ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα Pandora: www.pandora.net/el-gr/stores

PANDORA XMAS SHINY STORIES