Speak in my ear: Τα αγαπημένα μου σκουλαρίκια για φέτος έχουν πολλές στιγμές λάμψης να διηγηθούν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Speak in my ear: Τα αγαπημένα μου σκουλαρίκια για φέτος έχουν πολλές στιγμές λάμψης να διηγηθούν

Τα φετινά Χριστούγεννα αυτό που θα σου ψιθυρίζει στο αυτί δεν είναι μόνο τα jingle bells songs αλλά και η νέα συλλογή σκουλαρικιών Pandora.

Σε ένα σουρεαλιστικό, παράλληλο σύμπαν όπου τα ρούχα μας μιλούν θα είχαν σίγουρα πολλές ιστορίες να διηγηθούν. Τα παλτό θα μπορούσαν να μιλήσουν για μέρες βροχερές και ραντεβού που ολοκληρώθηκαν με τρόπο ρομαντικό μόλις ξεκίνησαν να πέφτουν οι πρώτες ψιχάλες. Τα jeans θα έλεγαν για Κυριακάτικους περιπάτους, μετακομίσεις και συναυλίες στην προ Covid-19 περίοδο. Τα φορέματά μας θα αντιπροσώπευαν στιγμές σημαδιακές για την επαγγελματική και προσωπική μας ζωή. Πρώτες μέρες σε καινούργια δουλειά, σημαντικά meetings, αλλά και γενέθλια, επετείους και χωρισμούς.

WEB AW21 G NOV MOMENTS CELESTIAL 01

Το ίδιο θα έκαναν και τα κοσμήματά μας, θα έλεγαν πράγματα για εμάς, για το ποιες είμαστε, τι αγαπάμε να κάνουμε και τι όχι. Μισό λεπτό όμως, μήπως αυτό το κάνουν ήδη; Τα σκουλαρίκια Pandora, σε κρίκους ή «πατητά» σχέδια, από funky μπλε κρυστάλλους ή κυβική ζιρκόνια, με επίστρωση χρυσού ή από ασήμι 925, σε εντυπωσιακά σχέδια ουράνιων σωμάτων («τα αστέρια λάμπουν κυριολεκτικά στην Pandora») ή σε κλασικές γραμμές με μαργαριτάρια και ρομαντικό design καρδιάς, μπορούν όλα να μιλήσουν για εμάς αυτόν τον χειμώνα και να αφηγηθούν την ιστορία μας.

Το καθένα από αυτά τα σχέδια αντιπροσωπεύει και μία στιγμή στη ζωή μας που είναι μοναδική και αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι της στην καρδιά μας. Η συλλογή «Christmas» της Pandora περιλαμβάνει πολλά νέα, κομψά και διακριτικά σκουλαρίκια που «ψιθυρίζουν» στο αυτί μας ιστορίες λάμψης και στυλ, ιστορίες μόδας που δεν έχουν γραφτεί ακόμα και θα γραφτούν μόλις τα αποκτήσουμε και τα εντάξουμε στα winter looks μας.

PNGTRPNT 290012C01 RGB
PNGTRPNT 290040C01 RGB

Συνδύασε ένα all time classic σχέδιο σαν και αυτό το chic ζευγάρι από ασήμι 925 και κυβική ζιρκόνια, με ένα shirt dress στο γραφείο αλλά και με ένα oversized πουλόβερ και leggings στην Κυριακάτικη βόλτα σου και κάνε αυτομάτως πιο elegant τόσο τα office, όσο και τα casual looks σου. Αν όμως οι επόμενες fashion ιστορίες που θες να γράψεις δεν θες να είναι τόσο διακριτικές, ένα ζευγάρι σαν και αυτό το αριστοκρατικό σχέδιο με μπλε κρυστάλλους και κυβική ζιρκόνια θα δώσει μία έχτρα δόση Οld Hollywood glam σε όλες τις εμφανίσεις σου.

Τα σκουλαρίκια είναι η λεπτομέρεια που κάνει κάθε look ξεχωριστό, η πινελιά ανανέωσης που κανείς δεν καταλαβαίνει με την πρώτη ματιά, αλλά είναι «εκεί». Είναι η ανατροπή σε ένα σενάριο που έχεις ξαναδιαβάσει, σε μία «ιστορία» που νόμιζες ότι ξέρεις. Και η νέα collection της Pandora ξέρει από ανατροπές και από ωραίες, ιστορίες που δεν έχουν γραφτεί ακόμα.

Γι’ αυτό διάλεξε από την πλούσια γκάμα της το ζευγάρι σκουλαρικιών που ταιριάζει με το στυλ σου και πρόσθεσέ το στην wishing list σου για τα φετινά Χριστούγεννα. Να, ένα ζευγάρι επιχρυσωμένοι κρίκοι, παραδείγματος χάριν, θα μπορούσαν να γίνουν η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή σου, πιο ευτυχισμένου και λαμπερού με εσένα και τις ανάγκες στο επίκεντρο. Βλέποντάς τα στις προθήκες Pandora σχεδόν μας το ψιθυρίζουν και αυτό είναι μία φωνή που οφείλουμε να ακούσουμε αυτές τις γιορτές.

Info: Οnline αγορές στο pandorashop.gr | Ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα Pandora: www.pandora.net/el-gr/stores

PANDORA XMAS SHINY STORIES