Best Friend Material: Tα πιο εντυπωσιακά σετ κοσμημάτων αξίζουν στις φίλες που μου άλλαξαν τη ζωή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Best Friend Material: Tα πιο εντυπωσιακά σετ κοσμημάτων αξίζουν στις φίλες που μου άλλαξαν τη ζωή

Σε αυτούς που αγαπάμε πρέπει να κάνουμε δώρα που κουβαλούν μέσα τους τη μαγεία, δώρα με την υπογραφή Pandora.

WEB AW21 G NOV MOMENTS XMAS 01

Yπάρχουν πολλές κατηγορίες φίλων: υπάρχουν εκείνοι που σε ακολουθούν πάντα σε ό,τι τρέλα σκεφτείς, εκείνοι που είναι ρεαλιστές και σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα, εκείνοι που ξέρεις πως θα είναι εκεί να σε στηρίξουν όταν πας να πέσεις και εκείνοι που σε εξελίσσουν, που τους θαυμάζεις τόσο που βελτιώνεσαι και εσύ μαζί τους. Υπάρχουν όμως και αυτές οι φίλες που εντάσσονται σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες μαζί και είμαι πολύ τυχερή που έχω δύο τέτοιες στη ζωή μου. Με την Έλενα και τη Γιώτα είμαστε μαζί από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου και ανάμεσα σε άπειρες ώρες διαβάσματος, πολλά άσκοπα ξενύχτια, camping στις Μικρές Κυκλάδες τέλη Αυγούστου, έρωτες, χωρισμούς, επαγγελματικές απογοητεύσεις και προαγωγές, γίναμε αυτές που είμαστε σήμερα: τρεις γυναίκες ολοκληρωμένες και αχώριστες. Ένα σύνολο αδιαίρετο που χωράει μέσα του διαφορετικές προσωπικότητες που τις ενώνει ο πιο δυνατός, συνδετικός κρίκος: η αγάπη.

WEB AW21 G DEC TIMELESS 03
WEB AW21 G DEC TIMELESS 01

Και αυτήν την αγάπη που μας δένει, φέτος τα Χριστούγεννα είπαμε να την δείξουμε η μία στην άλλη ανταλλάσσοντας το ίδιο δώρο, ένα σετ κοσμημάτων από τη νέα σειρά «Moments» της Pandora. Δεν θέλαμε να είναι κάτι αστείο, κάτι πρακτικό ή κάτι σπάνιο, θέλαμε να είναι κάτι που είναι σχεδιασμένο με αγάπη, κάτι λαμπερό που συμβολίζει τις σπάνιες στιγμές που δημιουργούν τους δεσμούς που ενώνουν τους ανθρώπους. Έτσι η καθεμιά μας διάλεξε ένα σετ Pandora που της το αγόρασαν οι άλλες δύο.

Εγώ επέλεξα ένα σετ με βραχιόλια και δαχτυλίδι Pandora με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ, κυβική ζιρκόνια και ροζ κρυστάλλους σε σχήμα καρδιάς. Όταν είπα στην Έλενα και τη Γιώτα πως θέλω αυτό το δώρο για τις γιορτές σχεδόν γέλασαν. «Ήμασταν σίγουρες», μου είπαν ταυτόχρονα! Ισχύει πως λατρεύω το ροζ και η καρδιά είναι το σήμα κατατεθέν μου. Kαι οι άλλες δύο όμως δεν με ξάφνιασαν με τις επιλογές τους. Η Έλενα διάλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα κολιέ και δύο βραχιόλια με μπλε κρυστάλλους. Ένα κορίτσι που αγαπάει τόσο πολύ τη θάλασσα και κολυμπάει ακόμα και τον χειμώνα δεν θα μπορούσε παρά να διαλέξει αυτό το χρώμα. Oύτε η Γιώτα όμως έκανε τη διαφορά: ένα βραχιόλι με πολλά, χριστουγεννιάτικα charms πάνω του για μία Xmas lover σαν και αυτήν, ήταν κάτι το αναμενόμενο.

«Ξέρετε κάτι; αξίζουμε τα καλύτερα!», είπα την ώρα που τσουγκρίζαμε τα ποτήρια μας κάτω από το στολισμένο δέντρο «και το 2022 οφείλει να μας τα φέρει», είπα γελώντας. «Μέχρι τότε όμως θα τα προσφέρουμε όλα η μία στην άλλη. Θα δίνουμε αγάπη, χαρά, γέλια, λάμψη και τα πιο κομψά Pandora κοσμήματα», εξήγησα ολοκληρώνοντας την πρόποσή μου. «Ας πιούμε σε αυτό, λοιπόν!». Ας πιούμε στις στιγμές αγάπης που πέρασαν αλλά και σε αυτές που θα έρθουν και θα τις ζήσουμε ανάμεσα σε καλούς φίλους και όμορφα, Pandora κοσμήματα! Cheers to that!

Info: Οnline αγορές στο pandorashop.gr | Ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα Pandora: www.pandora.net/el-gr/stores

PANDORA XMAS SHINY STORIES