Coziness is the new luxury: Με αυτές τις προσθήκες το άνετο πουλόβερ θα γίνει το top glam item

Διονυσία Καλαποθαράκου
Coziness is the new luxury: Με αυτές τις προσθήκες το άνετο πουλόβερ θα γίνει το top glam item

Συγχαρητήρια! Μόλις βρήκες τι να φορέσεις για να είσαι και ζεστά αλλά και κομψά ντυμένη φέτος στις γιορτές.

Γιορτές για εσένα είναι τα απογεύματα στον καναπέ με Netflix, μία κούπα σοκολάτα, Χριστουγεννιάτικη playlist στο Spotify και το αγαπημένο σου πουλόβερ να σε κρατάει ζεστή και να χουχουλιάζεις μέσα του; Αν ναι, τότε μπορείς να συστρατευθείς στο group μας! Τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι μία περίοδος εξωστρέφειας και λάμψης αλλά ταυτόχρονα είναι και μέρες θαλπωρής και ζεστασιάς… εσωτερικά και εξωτερικά. Και εσύ τη φετινή χρονιά μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο μαζί δημιουργώντας cozy σύνολα με πρωταγωνιστή τα πλεκτά ρούχα και προσθέτοντας σε αυτά εντυπωσιακά κοσμήματα που θα δώσουν ένα glam twist στο look σου.

poulover pandora 3
poylover pandora

Oversized πουλόβερ, cardigans και crop πλεκτά, μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι των εορταστικών εμφανίσεων αρκεί το styling να λειτουργήσει συμπληρωματικά στο αδιαμφισβήτητο coziness που αποπνέουν. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως μπορεί το πουλόβερ να παίζει τον πρώτο ρόλο σε αυτό το «έργο», αλλά οι «δεύτεροι ρόλοι» κάνουν τη διαφορά και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτούς τους κρατούν τα σωστά κοσμήματα. Βραχιόλια με κρυστάλλους, μακριά σκουλαρίκια, θηλυκά κολιέ και κομψά δαχτυλίδια μπορούν να μεταμορφώσουν σε red carpet outfit ένα κλασικό style combo όπως είναι το φαρδύ πλεκτό σου και ένα δερμάτινο παντελόνι. Το mix&match αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις τις γιορτές με τις εμφανίσεις σου χωρίς ποτέ να θεωρείσαι overdressed. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα τρία fashion tips παρακάτω και να κάνεις τα πιο glam chic looks φορώντας πουλόβερ.

#1 Λίγο extra λάμψη
Σκέψου ένα φαρδύ πλεκτό σε γήινη απόχρωση. Άνετο και ζεστό, που μπορείς να το φοράς πάνω από το αγαπημένο σου jean. Τώρα σκέψου το με πολλά κολιέ σε διαφορετικά μήκη στον λαιμό σου και ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια στα αυτιά σου. Eίναι ένα εντελώς διαφορετικό fashion item; H απάντηση είναι θετική και η ερώτηση ρητορική.
#2 Σατέν + πλεκτά = Επιτυχία
Η πολυτέλεια μίας σατέν, midi φούστας είναι ό,τι πρέπει για τον cozy χαρακτήρα ενός πουλόβερ. Το κάνει να φαίνεται πιο πολυτελές και αποτελεί μία πρώτης τάξεως επιλογή για ένα look που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη είτε το φορέσεις το πρωί με δερμάτινες μπότες ή pointy flats, είτε το βράδυ με καλσόν και πέδιλα. Τα μοναδικά κοσμήματα που θα αναδείξουν αυτό το σύνολο είναι πολλά και διαφορετικά δαχτυλίδια που θα σε βοηθήσουν να κάνεις statement, αλλά και θηλυκό τρόπο.
#3 Color it!
Το ότι επιλέγεις να φορέσεις ένα casual υλικό για τα φετινά Χριστούγεννα δεν σημαίνει πως πρέπει έχεις ένα «ήσυχο» αποτέλεσμα. Διάλεξε ένα πλεκτό σε funky απόχρωση όπως είναι το μοβ, το πράσινο, το πορτοκαλί και το φούξια και παίξε με τα αξεσουάρ. Βραχιόλια, κολιέ και σκουλαρίκια θα κάνουν πιο λαμπερό και παιχνιδιάρικο το καθημερινό αυτό κομμάτι.

H Coco Chanel έλεγε πως «η άνεση είναι η μόνη αληθινή πολυτέλεια» και η ρήση της ισχύει εδώ και έναν αιώνα, μόνο που τώρα δίπλα στη λέξη «άνεση» θα προσθέσουμε και τη «ζεστασιά» που αποπνέουν τα αγαπημένα μας πλεκτά.

PANDORA XMAS SHINY STORIES