Οδηγός χριστουγεννιάτικων αγορών για τα πιο curvy κορίτσια!

Τα καλύτερα δώρα για τις γιορτές που πρέπει να έχεις στην λίστα σου, βρίσκονται σε αυτή τη συλλογή της Parabita!

Ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα! Η πιο μαγική εποχή του χρόνου μας καλεί να φορέσουμε την πιο party διάθεσή μας και να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η Parabita είναι εδώ για να μας δώσει αμέτρητες επιλογές για κάθε περίσταση που θα κάνουν τη χριστουγεννιάτικη must have λίστα μας… ατελείωτη!

Είστε έτοιμες να σημειώσετε τι θα χαρίσετε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας αυτές τις γιορτές;

#1. To απόλυτο Party Dress

parabita 2 copy

Πες ναι στις μεταλλικές αποχρώσεις και άφησε το φόρεμα σου να μιλήσει από μόνο του! Διάλεξε ένα midi κρουαζέ φόρεμα με μεταλλική λάμψη και μανίκια ¾ που θα σε βοηθήσει να κλέψεις τις εντυπώσεις στις party αλλά και τις απογευματινές γιορτινές εμφανίσεις σου. Είναι άνετο και αναδεικνύει το ντεκολτέ σου.

#.2 Το μοιραίο βελούδινο φόρεμα

parabita 1

Το βελούδο φέτος να έχει την τιμητική του και όταν συνδυάζεται και με εφέ animal print, γίνεται ακόμα πιο καθηλωτικό και sexy! Επίλεξε αυτό το ελαστικό κρουαζέ φόρεμα με λεπτομέρειες lurex, V λαιμόκοψη και δέσιμο στη μέση με κορδόνι, μακριά άνετα μανίκια για εντυπωσιακές και άκρως θηλυκές εμφανίσεις.

Νο.3 Το Κόκκινο σατέν πουκάμισο

parabita 6

Ένα βαθύ κόκκινο σατέν πουκάμισο είναι το κομμάτι κλειδί που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αυτές τις γιορτές. Ταίριαξε το με μια midi σατέν φούστα ή ένα δερμάτινο παντελόνι για ένα sexy και κομψό look από το πρωί έως το βράδυ! Η ελαφριά διαφάνεια., η hi-lo γραμμή με λεπτομέρειες lurex και το βολάν στα μακριά μανίκια κάνουν το κομμάτι αυτό το απόλυτο easy to wear Xmas look!

#.4 Το maxi μαύρο φόρεμα

Το ιδανικό δώρο για σένα και την κολλητή σου!

parabita 3

Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με το κλασσικό μαύρο maxi φόρεμα που σμιλεύει τη σιλουέτα. Συνδύασέ το με statement αξεσουάρ και μπορεί να μεταμορφωθεί δίνοντας σε κάθε σου look ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Είναι ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα μοναδικό κομμάτι για τις πιο αμπιγιέ εμφανίσεις.

#.5 Εντυπωσίασε με έντονα prints

parabita 5

Για το οικογενειακό δείπνο, το πάρτι στο γραφείο ή ακόμα και για τις βραδινές σου εξόδους για cocktail, αυτό το κόκκινο animal print φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή για να αναδείξεις τη θηλυκή σου πλευρά. Τα μακριά μανίκια με την ελαστική μανσέτα προσδίδουν μια αέρινη σιλουέτα. Δένει στη μέση με κορδέλα ίδιας ύφανσης. Συνδύασε το με ξεχωριστά αξεσουάρ για μοναδικά look που ξέρουν να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Μια μεγάλη γκάμα από λαμπερά και ξεχωριστά δώρα για εσένα και τους αγαπημένους σου σε περιμένει σε όλα τα καταστήματα Parabita και στο www.parabita.com και …Καλές γιορτές!