Οδηγός Αγοράς: 10 printed φούστες για τις πιο κομψές, χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 printed φούστες για τις πιο κομψές, χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου

Αν βαρέθηκες τα μονοχρωματικά looks, αυτός ο Fashion Guide θα σου φανεί πολύ χρήσιμος.

Aν θεωρείς τα μονοχρωματικά looks συνώνυμα των χειμερινών σου εμφανίσεων τότε φέτος είναι η κατάλληλη σεζόν για να αναθεωρήσεις. Μπορεί τον προηγούμενο χειμώνα και εν μέσω πανδημίας να είχες αφιερώσει όλο σου το budget (και την ενέργεια) σε trendy sneakers, cozy πουλόβερ και πρακτικά athleisure κομμάτια, αλλά φέτος είμαστε σε μία πιο εξωστρεφή φάση που μπορούμε να επενδύσουμε σε every day κομψά κομμάτια όπως είναι οι φούστες: mini, midi ή maxi.


https://www.instagram.com/p/CWtdLvqKXOe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Και αφού καταλήξαμε πως φέτος δεν θα ψωνίσεις πάλι (μόνο) φόρμες αλλά και girly φούστες, πάμε να ξεπεράσουμε και τον αρχικό «σκόπελο» της μονοχρωμίας και να παίξουμε με sexy animal printed σχέδια, με abstract μοτίβα, με fashionable logos και φυσικά με ρομαντικά florals, σαν και αυτά που θα βρεις στην παρακάτω gallery.

Must Have

Οι πιο «ποθητές» φούστες της σεζόν είναι αυτές που θα σε βγάλουν από την ενδυματολογική σου ρουτίνα, αυτές που είναι εμπριμέ και μπορούν να συνδυαστούν με το αγαπημένο σου μονόχρωμο πουκάμισο αλλά και με ένα printed top αν είσαι πιο τολμηρή και θες να δημιουργήσεις mix printed σύνολα και τον χειμώνα. Διάλεξε ποια ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό σου και κάν’ τη δική σου πριν τα Χριστούγεννα. Αφενός για να την φορέσεις μέσα στις γιορτές, αφετέρου γιατί σου αξίζει ένα κομψό και fashionable δώρο, άμεσα.

palto

The Coat Guide: Όλα τα παλτό και τα μπουφάν που πρέπει να αποκτήσεις φέτος σε έναν Οδηγό Αγοράς

Ακόμα και αν ορκίζεσαι αιώνια πίστη στα one color outfit, ο φετινός χειμώνας αξίζει να δοκιμάσεις να σε «βρει» με λίγο extra χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου και με ένα boost στη διάθεσή σου! Μετά από τόσους μήνες lockdown, άλλωστε, είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για εσένα!