The Jacket Report: Όλα τα πανωφόρια που χρειάζεσαι αυτόν τον χειμώνα βρίσκονται σε μία συλλογή

Διονυσία Καλαποθαράκου
The Jacket Report: Όλα τα πανωφόρια που χρειάζεσαι αυτόν τον χειμώνα βρίσκονται σε μία συλλογή

Αγαπάς τα κλασικά καρό ή τα tailored μονόχρωμα; Χρειάζεσαι puffer jacket για την καθημερινότητά σου και κομψά σακάκια για το γραφείο; Θα τα βρεις όλα στη νέα συλλογή Tommy Hilfiger.

karo tommy
logo coat tommy
neitral tommy
tommy puffer
shipskeen tommy

H post-Covid 19 περίοδος μας βρίσκει σε φάση επαναπροσδιορισμού των προτεραιοτήτων μας σε όλα τα επίπεδα. Σε ό,τι αφορά τον ελεύθερο χρόνο μας και το πώς τον «σπαταλάμε», στη δουλειά και στην ιεράρχηση των αρμοδιοτήτων μας, αλλά και στην γκαρνταρόμπας μας, σε κομμάτια που ξεφεύγουν από τον occasional, εφήμερο χαρακτήρα της μόδας και αποτελούν all time classic επιλογές. Το να δημιουργήσουμε μία capsule wardrobe που θα μας συντροφεύει μία ζωή, σε κάθε προσωπική μας και επαγγελματική μας στιγμή, είναι το ζητούμενο αυτήν την περίοδο της συνολικής ανασυγκρότησης.

Το κίνημα της «slow fashion» μας έχει δείξει πως μία ολιστική προσέγγιση είναι αναγκαία στον τρόπο που ντυνόμαστε γιατί έτσι δεν βοηθάμε μόνο στην εξοικονόμηση των πόρων του πλανήτη αλλά στη βιωσιμότητα, εν γένει. Αν επενδύσουμε σε κομμάτια με διαχρονική αισθητική δεν κάνουμε κάλο μόνο στο στυλ μας -ποιος δεν χρειάζεται ένα classic twist στο look του;- αλλά και στον κόσμο. Γι’ αυτό το να διαλέξουμε φέτος τα αγαπημένα μας παλτό και μπουφάν από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger είναι μονόδρομος.

Κομμάτια φιλικά προς την eco-friendly κουλτούρα κατασκευασμένα με βιώσιμες καινοτομίες όπως τα mono-material σχέδια που φτιάχνονται από ένα υλικό και προηγμένες bio-based τεχνολογίες που δεν περιλαμβάνουν PU (polyurethane), δημιουργούν μία κομψή και ταυτόχρονα σύγχρονη, sustainable γκαρνταρόμπα, η οποία θα ενισχύει την προσπάθειά σου για έναν τρόπο ζωής πιο φιλικό προς το περιβάλλον αλλά την ίδια στιγμή θα κάνει upgrade και στα basics που έχεις στην ντουλάπα σου. Η νέα Tommy Hilfiger συλλογή δημιουργήθηκε με έμπνευση από τα Απαλάχια Όρη και αποτελεί μία ωδή στη φύση. «Παίζει» με τα πρωταρχικά χρώματα του περιβάλλοντος, με το μπλε της θάλασσας, το καφέ του χώματος, το πράσινο των δέντρων και το κόκκινο της φωτιάς και σε παρακινεί να ανακαλύψεις την ομορφιά του πλανήτη, μέσα από το προσωπικό σου στυλ. Οικολογικά γούνινα παλτό, μάλλινα πανωφόρια αθλητικά puffer jackets και σοφιστικέ tweed σακάκια, αποτελούν must have για τη φετινή χρονιά.

Μέσα στα winter essentials της Tommy λίστας μας είναι διαφορετικά είδη πανωφοριών με έναν κοινό παρανομαστή: το κλασικό design που τα κάνει για πάντα επίκαιρα και απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα μας. Ένα logo coat για τις statement εμφανίσεις μας, ένα αμάνικο φουσκωτό μπουφάν για τα athleisure looks μας, ένα printed puffer για τις cool casual στιγμές μας, ένα preppy καρό παλτό για κομψά corporate outfits και ένα fashionable sheepskin jacket, είναι στην Tommy Hilfiger λίστα μας για shopping αυτά τα Χριστούγεννα.

Συνδυάζονται όλα με ρούχα και αξεσουάρ που ήδη έχουμε στην ντουλάπα μας και δένουν αρμονικά με πρωινά, office σύνολα -το καρό παλτό πάει τέλεια με το μονόχρωμο, ladylike φόρεμά μας- αλλά και με ρομαντικά φορέματα και urban chic denim κομμάτια που όλες φοράμε στις off duty εμφανίσεις μας. Πέντε ξεχωριστά πανωφόρια, με την υπογραφή Tommy Hilfiger, με χαρακτήρα κλασικό και fashion forward design, θα ντύσουν όχι μόνο τον φετινό μας χειμώνα, αλλά και κάθε χειμώνα από εδώ και μετά. Γιατί τα ρούχα που αξίζουν πρέπει να τα έχουμε για πολύ πολύ καιρό στο «πλευρό μας» και στα #ootd μας.

Η νέα συλλογή Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμη στα ομώνυμα καταστήματα, στο tommy.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.