Outerwear Essentials: Όσα μπουφάν χρειάζεσαι φέτος εσύ και το αγόρι σου σε έναν fashion guide

Διονυσία Καλαποθαράκου
Outerwear Essentials: Όσα μπουφάν χρειάζεσαι φέτος εσύ και το αγόρι σου σε έναν fashion guide

H Staff Gallery έχει δημιουργήσει την πιο πλήρη jacket collection της σεζόν και εσύ θα συμπληρώσεις τη shopping list (τη δική σου, αλλά και του καλού σου) με τα πιο κομψά πανωφόρια για το 2022.

comma staff winter21

«Μπουφάν να πάρεις»: η ατάκα που μας έλεγε η μαμά μας όταν ήμασταν μικρές περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, φέτος ηχεί πιο έντονα από ποτέ στα αυτιά μας. Κυριολεκτικά. Γιατί όσο μεγαλώνουμε η ανάγκη της δημιουργίας μίας capsule wardrobe με κομμάτια κλασικά που θα φοράμε για πάντα, γίνεται κάτι σαν «ενδυματολογικός αυτοσκοπός» και το να την υλοποιήσουμε ξεκινάει από το να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας τα must have πανωφόρια για αυτόν τον χειμώνα, αλλά και για κάθε χειμώνα. Και επειδή Χριστούγεννα είναι και τα Χριστούγεννα θέλουμε να προσφέρουμε σε αυτούς που αγαπάμε, δεν φροντίζουμε μόνο για τα δικά μας μπουφάν, αλλά συμπληρώνουμε και την shopping list του αγοριού μας με jacket και outerwear που θα τον κρατάνε ζεστό και θα τον ντύνουν κομψά 24 ώρες το 24άωρο.

Και επειδή μπορεί να μας έχει κυριεύσει ένα Xmas spirit αλτρουισμού και προσφοράς, αλλά δεν θέλουμε να ψάχνουμε και με τις ώρες στα μαγαζιά και να χάνουμε τον χρόνο μας σερφάροντας σε e-shops, η Staff Gallery , με την ανδρική και γυναικεία συλλογή μπουφάν, ήταν μονόδρομος! Μία επίσκεψη στο online store της αλλά και σε φυσικά καταστήματα όπου μπορείς να βρεις ολόκληρη την outerwear collection της θα σου λύσει και εσένα τα χέρια τον φετινό χειμώνα και θα σε κάνει να ανακαλύψεις όλα τα puffer jackets, τα αθλητικά μπουφάν με φερμουάρ, τα σοφιστικέ παλτό αλλά και τα casual coats που χρειάζεσαι εσύ και ο φίλος σου.

Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω για εσένα τα 8 must have σχέδια της σεζόν, όλα με την υπογραφή Staff Gallery και στα προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Για να δώσεις ένα cozy twist στην ντουλάπα σου που θα έχει όμως το διαχρονικό χαρακτήρα και την υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει όλες τις δημιουργίες του brand. Κάνε ένα δώρο σε σένα και στο αγόρι σου και απόκτησε φέτος μπουφάν και πανωφόρια που θα φοράς για μία ζωή χωρίς να νιώθεις λεπτό πως είσαι «εκτός μόδας». Αν, λοιπόν, θες να κάνεις πράξη την παιδική παρότρυνση της μαμάς σου… τώρα είναι η στιγμή «να πάρεις μπουφάν».

For Me

Staff 1

Kόκκινο puffer

Ένα αθλητικό μπουφάν σε αυτήν την edgy απόχρωση σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο όπου και αν το φορέσουμε. Αν λατρεύεις τις athleisure εμφανίσεις συνδύασέ το με trackpants και crop top και ντύσου αθλητικά και άνετα με ένα sexy twist.

Staff 5

Mαύρο μπουφάν

Αν θες να κάνεις μία κλασική προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου διάλεξε ένα Staff Gallery μπουφάν, μαύρο και ζεστό, σαν το παραπάνω αλλά φρόντισε να έχει μία fashionable λεπτομέρεια όπως είναι ο άσπρος γιακάς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι θα είσαι in fashion αλλά ταυτόχρονα θα έχεις αγοράσει ένα κομμάτι που θα φοράς για πολλά πολλά χρόνια.

xenia staff

Metallic puffer


Το πιο cool, streetwear της σεζόν είναι αυτό το ασημί μπουφάν Staff Gallery με τις καπιτονέ λεπτομέρειες. Φόρεσέ το τα πάντα: με φόρεμα, με denim παντελόνι και ασορτί πουκάμισο αλλά και με leggings και αθλητικά αν θες να είσαι πρακτικά και στυλάτα ντυμένη όλη την ημέρα, δίνοντας ένα φουτουριστικό, disco αέρα στο look σου.

harmony staff

Teddy bear coat

Cozy πανωφόρι σε διακριτική μπεζ απόχρωση για πιο girly και νεανικές εμφανίσεις! Είναι υπέροχο μαζί με παστέλ κομμάτια και floral αποχρώσεις ενώ είναι ιδανικό για να κάνεις layering αν το φορέσεις πάνω από crop jacket και σοφιστικέ zip coats.

For Him

Staff 2

Καρό overshirt

Αν ο φίλος σου λατρεύει το layering και τις Old school 90s εμφανίσεις, τότε ένα κόκκινο καρό πουκάμισο σαν και αυτό της Staff Gallery είναι ό,τι πρέπει για Χριστουγεννιάτικο δώρο. Θα το φοράει πάνω από το αγαπημένο του T-shirt αλλά και μέσα από μία πλεκτή, oversized ζακέτα και θα είναι κομψός ακόμα και στις πιο street εμφανίσεις του.

Staff 4

Xακί μπουφάν

Το στοιχείο που κάνει ultra fashionable αυτό το μπουφάν είναι η χρωματική αντίθεση ανάμεσα στο εσωτερικό του, που είναι πορτοκαλί, και στο εξωτερικό του που είναι σε μία cool, χακί απόχρωση. Ο φίλος σου θα το αγαπήσει εξαιτίας της πολυχρηστικότητάς του καθώς μπορεί να το φοράει και στο γραφείο πάνω από το πουκάμισό του αλλά και στην απογευματινή του έξοδο με jean και φούτερ.

KAPITONE ADNRIKO

Καπιτονέ jacket

Ένα από τα πιο trendy κομμάτια της σεζόν, είναι αυτό το μαύρο μπουφάν της Staff Gallery. Είναι σε κλασική γραμμή αλλά έχει εκκεντρικό design και κολακεύει όλους τους σωματότυπους και όλα τα στυλ. Ο καλός σου θα το αγαπήσει είτε ντύνεται αθλητικά, είτε formal, είτε preppy.

MAKRY BOUFAN STAFF

Mακρύ πανωφόρι

Ένα style saver σαν και αυτό το κλασικό κομμάτι είναι «κλειδί» για κάθε εμφάνιση του αγοριού σου, στην εκδρομή αλλά και στην πόλη, στη βόλτα και στη δουλειά. Σε μπλε απόχρωση για να ταιριάζει με τα πάντα, θα γίνει το αγαπημένο του ρούχο σε χρόνο dt.

Info: Το e-shop www.staff-gallery.com και τα φυσικά καταστήματα + corners είναι εδώ.

Ακολουθήστε την Staff Gallery στα Social Media: 1 Facebook + 2 Instagram