Night Out Collection: Η LΥΝΝΕ έχει όλα τα κομμάτια που θα χρειαστείς για τις βραδινές σου εξόδους

Διονυσία Καλαποθαράκου
Night Out Collection: Η LΥΝΝΕ έχει όλα τα κομμάτια που θα χρειαστείς για τις βραδινές σου εξόδους

Βελούδο, σατέν, faux γούνες, lurex και έντονη party διάθεση «ντύνουν» τα πιο festive ρούχα της σεζόν.

lynne extra
lynne extra 2

«Tis the season of sparkle», λένε μερικές από τις πιο δημοφιλής χριστουγεννιάτικες κάρτες και όταν τις παίρνουμε στα χέρια μας σκεφτόμαστε χρυσόσκονη, χορευτική μουσική, διάθεση για χορό και εντυπωσιακά party dresses που θα φοράμε στο ημίφως κάτω από περιστρεφόμενα φώτα και στολισμένα δέντρα. Σκεφτόμαστε όλα αυτά που θα δώσουν λάμψη στις φετινές γιορτές και δεν τα βρίσκουμε μόνο πάνω σε μία ευχετήρια κάρτα αλλά και στη χειμερινή συλλογή της LYNNE. Εκεί υπάρχουν όλα τα κορυφαία fashion trends της σεζόν σε ιδιαίτερα και extra glam σχέδια, ιδανικά για το ρεβεγιόν αλλά και τις χριστουγεννιάτικες εξόδους. Animal Prints, διαχρονικά total black κομμάτια και L.B.D. (aka Little Black Dresses), έντονα χρώματα, παγιέτες, metallics και classy βελουτέ δημιουργίες δημιουργούν τα πιο high fashion looks των εορτών και μας καλούν να τα αποκτήσουμε είτε ήμασταν «naughty» είτε ήμασταν «nice» το 2021.

Η LYNNE μας προσκαλεί να μας επιβραβεύσουμε και να μας καλομάθουμε, γιατί «τα καταφέραμε και φέτος» και αυτά τα Χριστούγεννα μας αξίζουν τα πιο κομψά festive clothes, μας αξίζει extra αστερόσκονη, μας αξίζει να νιώθουμε ο πιο υπέροχος και sexy εαυτός μας μέσα στα ρούχα μας. Γι’ αυτό και μας προτείνει ένα #top5 επιλογών από τη νέα της συλλογή που επαναφέρει τις πιο καθοριστικές τάσεις της μόδας από τα 60s και 70s, συνδυασμένες με statement ιδέες που θα αναβαθμίσουν το night out στυλ μας.

Οne shoulder φορέματα, midi lurex δημιουργίες, tops με διαφάνεια, βελουτέ party dresses και παντελόνια σε metallic αποχρώσεις και σχέδια με λαχούρια, είναι μερικά από τα must have LYNNE κομμάτια που θα ντύσουν με fashionable τρόπο τις ημέρες -και κυρίως τις νύχτες- των εορτών. Συνδύασέ τα με κομψά, tailored πανωφόρια και rock biker jacket, φόρεσέ τα με over-the-knee boots, άνετα boοties και διαχρονικά κομψές γόβες και ετοιμάσου να κατακτήσεις την στολισμένη πόλη όποιο βράδυ και αν αποφασίσεις να βγεις σε αυτήν. Η LYNNE έχει ετοιμάσει την χριστουγεννιάτικη shopping list σου και είναι πιο fashionable από ποτέ! Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις τι θα βάλεις κάτω από το δέντρο σου! Χοχοχο!

lynne 1 copy

#1 One shoulder dress

Σε πράσινη, μεταλλική απόχρωση δεν χρειάζεται κανένα αξεσουάρ για να κάνει εντύπωση, αρκεί ένα fishnet καλσόν, ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια και το αγαπημένο σου biker jacket και θα λάμψεις φέτος. Κυριολεκτικά!

lynne 2

#2 Παντελόνα με λαχούρια

Σε ultra glam, χρυσή απόχρωση μπορείς να το φορέσεις ως total look με ασορτί jacket αλλά και μόνη της με ένα sexy crop top ή ένα βελουτέ κορμάκι. Tα χρυσά αξεσουάρ είναι απαραίτητα για ολοκληρώσεις το look σου.

lynne 3

#3 Mικρό μαύρο φόρεμα

Σε κομψό βελουτέ σχέδιο και θηλυκό, mini design είναι ό,τι πιο διαχρονικά κομψό μπορείς να επιλέξεις για τις εορταστικές σου εμφανίσεις. Αν θες να κάνεις λίγο πιο edgy το τελικό αποτέλεσμα συνδύασέ το με μπότες πάνω από το γόνατο και ένα faux γούνινο παλτό.

lynne 4

#4 Printed φουστάνι με σούρες

Το πετρόλ, ένα από τα μεγαλύτερα color trend της σεζόν, πρωταγωνιστεί στη χειμερινή συλλογή LYNNE και θυμίζει όσο κανένα άλλο χρώμα τις σοφιστικέ εμφανίσεις με ρετρό χαρακτήρα που μας έρχονται κατευθείαν από την hippie δεκαετία του 1970. Αν ψάχνεις ένα statement piece σε αυτήν την απόχρωση… μόλις το βρήκες!

lynne 5 copy

#5 Κρουαζέ party dress

Σε εντυπωσιακή απόχρωση και sexy, στενή γραμμή φόρεσε το συγκεκριμένο κομμάτι με ένα πουά καλσόν και funky γόβες με παγιέτες και θα γίνεις η βασίλισσα του χριστουγεννιάτικο πάρτι, αλλά και κάθε πάρτι! Let’s dance!