Tα πιο κομψά party looks της σεζόν έχουν θηλυκό design και εντυπωσιακά σχέδια

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tα πιο κομψά party looks της σεζόν έχουν θηλυκό design και εντυπωσιακά σχέδια

Και την υπογραφή BSB!

BSB 2021 11 01 Insta 02628

H Audrey Hepburn έλεγε πως «η ζωή είναι ένα πάρτι και εσύ πρέπει να ντύνεσαι ανάλογα» και εκείνη φορούσε το στενό, μαύρο Givenchy φόρεμά της, την τιάρα και τα διαμαντένια βραχιόλια της και ξεκινούσε τη νύχτα της (ή τελείωνε την ημέρα της) στις δεξιώσεις της υψηλής κοινωνίας της Νέας Υόρκης κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Kαι μπορεί αυτά να συνέβαιναν σίγουρα με την κινηματογραφική της περσόνα, Holly Golightly, στην εμβληματική ταινία «Breakfast at Tiffany's», αλλά κάτι αντίστοιχο ζούσε και πρέσβευε και στην «κανονική» της ζωή. Γι΄ αυτό και τα λόγια της για το festive dressing τα ακούμε ευλαβικά μέχρι και σήμερα και στην BSB τα πηγαίνουν και ένα βήμα παρακάτω παρουσιάζοντας φέτος τον χειμώνα τα πιο εντυπωσιακά party looks της σεζόν, τα οποία δεν εξαντλούνται σε ένα «Μικρό Μαύρο Φόρεμα».

Bελούδινο mini φόρεμα, BSB

Ήρθε η στιγμή να λάμψεις με την εορταστική συλλογή της BSB, η οποία είναι διαθέσιμη στα καταστήματα αλλά και online, και αν δώσεις μία νότα από Hollywood star στην γκαρνταρόμπα σου. Όλα τα hot outfit που θα φορέσεις στα πολυαναμενόμενα εορταστικά events, σε καλέσματα σε σπίτια, σε βραδινές εξόδους και στα Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, βρίσκονται μέσα σε αυτή τη συλλογή. Τα Ιδανικά party looks για την αλλαγή του χρόνου περιλαμβάνουν sexy mini φορέματα, παγιέτες, cutouts και one-shoulder λεπτομέρειες. Έχουν faux leather dresses με fashionable σούρες και βελούδινα κόκκινα φουστάνια για να σε βρει ο νέος χρόνος με το κατεξοχήν εορταστικό χρώμα στην πιο κομψή εκδοχή του.

CLUTCH BSB

Αν, όμως, δεν είσαι από τις κοπέλες που ντύνονται αποκλειστικά με φορέματα στις επίσημες εμφανίσεις τους, τότε η BSB θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις το Νο1 fashion trend της σεζόν για όσες αγαπούν τις αντισυμβατικές εμφανίσεις. Τα holiday party suits σε παιχνιδιάρικες φούξια και αισθησιακές μοβ αποχρώσεις, είναι εδώ και υπόσχονται να αντικαταστήσουν τα φορέματα. Θα είσαι fashionable, θα νιώθεις άνετα και θα κινείσαι τις γιορτές γεμάτη αυτοπεποίθηση, μέσα σε ένα loose blazer και ένα κολακευτικό παντελόνι. Για πιο sexy αποτέλεσμα βάλε μόνο ένα bralette από μέσα και παίξε με τα αξεσουάρ: statement κολιέ και oversized σκουλαρίκια είναι πάντα καλοδεχούμενα για ένα party outfit.

Clutch, BSB

Παρακάτω θα βρεις τα 5 must-have BSB κομμάτια για αυτήν την εποχή του χρόνου, «την πιο όμορφη», για να διαλέξεις πιο από αυτά (ή και όλα τους) θα προσθέσεις στην shopping list σου. Σου αξίζει να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα και η BSB φροντίζει ώστε να κάνεις το καλύτερο! Let the party season begin!

BSB 2021 11 01 Insta 02766

#1 Kόκκινο φόρεμα με cutouts

Το απόλυτο party dress! To edgy σχέδιό του το κάνει τόσο ξεχωριστό που δεν χρειάζεσαι αξεσουάρ για να το αναδείξεις. Ένα ζευγάρι, κλασικές μαύρες γόβες, ένα μαύρο clutch και ένα biker jacket αρκούν για να βγεις από το σπίτι και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, όπου και αν πας.

BSB 2021 11 01 Insta 02168

#2 Mαύρο φόρεμα με στρας

Οι λεπτομέρειες στις μανσέτες δίνουν 80s vibes σε αυτό το κομμάτι και το κάνουν disco dress. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι over the knee boots και ετοιμάσου για χωρό κάτω από την ντισκομπάλα... ή έστω υπό την μουσική υπόκρουση της Τina Turner.

BSB Insta Capital 01343

#3 Βελούδινη παντελόνα

Aν δεν θες να φορέσεις ολόκληρο το κοστούμι, τότε μπορείς να επενδύσεις σε μία βελούδινη crop παντελόνα που θα την φορέσεις με ένα lingerie top ή με ένα κορμάκι. Eμείς, βέβαια, προτείνουμε να πας σε ένα total look! Tres chic!

BSB Insta Capital 01977

#4 Σακάκι με βάτες

Ένα κατεξοχήν 80s κομμάτι που εξαιτίας και του design αλλά και του χρώματός του θα σε βοηθήσει να κάνεις statement με τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου... ακόμα και αν από κάτω φορέσεις το jean σου και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

BSB Insta Capital 01830

#5 Φόρεμα με παγιέτες

Ό,τι πιο glam μπορείς να φορέσεις αυτές τις γιορτές είναι το συγκεκριμένο κομμάτι. Για να εξισσοροπήσεις τη λάμψη του φόρεσέ το με neutral αποχρώσεις και διακριτικά αξεσουάρ. Το απόλυτο ρούχο για τα απόλυτα party girls!