Χτύπα ξύλο

Χτύπα ξύλο

Μικρό αλλά θαυματουργό.

Έχετε φορέσει το καλό σας φόρεμα, κρατάτε έναν υπέροχο φάκελο και στα χείλη σας βρίσκεται ζωγραφισμένο το πιο όμορφο κατακόκκινο χαμόγελο.

Αυτό το ραντεβού το περιμένατε καιρό και τίποτα δε θα σας το χαλάσει.

Κρίμα, γιατί μαζί με το σύμπαν συνωμότησε όλη η γρουσουζιά, η γκαντεμιά και το κακό συναπάντημα και απ’ ό, τι φαίνεται πιο πιθανό είναι να σας πάνε όλα στραβά. Το φόρεμα λερώνεται, ο φάκελος σας πέφτει στα νερά έχοντας μέσα όλα σας τα υπάρχοντα, ενώ το εκθαμβωτικό σας κραγιόν μουτζουρώνει το διάφανο ψηλό ποτήρι και προκαλεί μερικά δευτερόλεπτα σιωπηλής αμηχανίας.

Μην αγχώνεστε, δε χρειάζεται να σας συμβεί κάτι τέτοιο. Χρησιμοποιείστε το διακριτικό φυλαχτό «knock», και αποτρέψτε κάθε κακή ενέργεια κάνοντας απλώς αυτό που έκανε η γιαγιά σας όταν ήσασταν μικρή. Χτυπήστε ξύλο και ακόμα και αν δεν είστε προληπτική και δεν πιστεύετε σε μάγισσες και δεισιδαιμονίες ξορκίστε το κακό το μάτι και διώξτε από πάνω σας καθετί αρνητικό.

Η Κυβέλη αν και μικρή, εμπνεύστηκε από τα ήθη και τις παραδόσεις, πάντρεψε το ξύλο με το ασήμι και συνδύασε το παλιό έθιμο με τη σύγχρονη μινιμαλιστική αισθητική.

Εσείς δεν έχετε παρά να το προμηθευτείτε από το http://kyveli.etsy.com και να βάλετε λιγάκι μαγεία στη ζωή σας.