Πώς θα δημιουργήσεις βήμα-βήμα το πιο εντυπωσιακό look για το ρεβεγιόν

Πώς θα δημιουργήσεις βήμα-βήμα το πιο εντυπωσιακό look για το ρεβεγιόν

Ποια από εμάς δεν θέλει να δείχνει στυλάτη σε κάθε της έξοδο τις ημέρες των γιορτών;

Τα Χριστούγεννα είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις γιορτινές μας εμφανίσεις - που ως γνωστόν έχουν την τιμητική τους, κυρίως στα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν. Είναι εκείνες οι ημέρες του χρόνου, κατά τη διάρκεια των οποίων η λάμψη και τα φανταχτερά χρώματα, «συναντούν» την κομψότητα και τη φινέτσα, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα outfit, που θα «μαγνητίσει» όλα τα βλέμματα.

Ποια από εμάς άλλωστε, δεν θέλει να δείχνει στυλάτη σε κάθε της έξοδο τις ημέρες των γιορτών, να δημιουργεί τις δικές της τάσεις, οι οποίες θα είναι βασισμένες στο προσωπικό της γούστο;

Εάν θέλεις και εσύ να δημιουργήσεις ένα εκθαμβωτικό look για το φετινό ρεβεγιόν, και χρειάζεσαι μία μικρή καθοδήγηση για να βρεις τα απαραίτητα που θα αναδείξουν τη θηλυκότητα και το ιδιαίτερο στυλ σου, τότε αναμφίβολα το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις, είναι να κατευθυνθείς προς το στολισμένο και γιορτινό Golden Hall, για να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Το outfit για το ρεβεγιόν

Η αναζήτηση του πιο εντυπωσιακού look για το φετινό ρεβεγιόν, ξεκίνησε με μία «στάση» σε ένα κατάστημα, στο οποίο χωρίς αμφιβολία, θα ανακαλύπταμε ένα key item της εμφάνισής μας. Πρόκειται για το Eponymo, ένα multibrand κατάστημα αφιερωμένο στα luxury brands, το οποίο θεωρείται ηγέτης στον τομέα της μόδας στην Ελλάδα, για περισσότερα από 25 χρόνια.

GOLDEN2

Eponymo, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836980

Εκεί, το βλέμμα μας τράβηξε μία τούλινη φούστα της εταιρείας Elisabetta Franki, σε κόκκινο χρώμα, η οποία σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα στα φετινά ρεβεγιόν. Μέσα από πληθώρα αμπιγέ και όχι μόνο ρούχων, ανάμεσα σε Alberta Ferretti, Dsquared2, Moschino, Ermanno Scervino, Blumarine, N°21, , σίγουρα θα βρεις και εσύ εκείνο, που θα σε κάνει να αισθάνεσαι και να είσαι όμορφη και μοναδική.

GOLDEN3

Eponymo, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836980

Συνεχίσαμε τη βόλτα μας για το ιδανικό outfit, ψάχνοντας κάτι ακόμη πιο glam και νεανικό, το οποίο πέρα από το ρεβεγιόν, θα μπορούμε να το φοράμε και στις εξόδους που μας περιμένουν τη νέα χρονιά, οι οποίες βρίσκονται «προ των πυλών».

GOLDEN4

Free Shop, στον 1οόροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6833928

Φτάνοντας λοιπόν στο κατάστημα Free Shop, γνωρίζαμε πως θα βρούμε ακριβώς εκείνο το φόρεμα που έχουμε ονειρευτεί. Έτσι και έγινε! Ένα στενό φόρεμα με παγιέτα και έντονες βάτες, το οποίο χάρη στη διχρωμία του (ασημί και λιλά), γίνεται ακόμη πιο μοναδικό, μας κέρδισε μέσα σε λίγα λεπτά. Η στενή γραμμή του και το κοντό μήκος του, μας έκαναν να φύγουμε με ακόμη πιο γιορτινή και χαρούμενη διάθεση.

GOLDEN5

Free Shop, στον 1οόροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6833928

Άνεση και φινέτσα

Και επειδή ένα outfit για να γίνει το αγαπημένο μας, πέρα από στυλάτο, είναι σημαντικό να είναι και βολικό, το επόμενο κατάστημα που επισκεφτήκαμε, μας «χάρισε» ένα φόρεμα που αποπνέει φινέτσα και άνεση για καθεμία από εμάς.

Για εσένα που αναρωτιέσαι σε ποιο κατάστημα βρήκαμε τον απόλυτο συνδυασμό μιας επιτυχημένης εμφάνισης, αρκεί να σου πω: Carolina Herrera. Πώς γίνεται άλλωστε να μπεις στο πρώτο κατάστημα του διεθνούς fashion brand Carolina Herrera στην Ελλάδα και να μην σε συνεπάρουν τα σχέδια και οι γραμμές των ρούχων του;

GOLDEN6

Carolina Herrera, στον 1οόροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6817201

Ένα κόκκινο φόρεμα με κρόσσια στο τελείωμα και αποσπώμενο φουλάρι, ήταν κάτι σαν «έρωτας με την πρώτη ματιά», κατά τη διάρκεια της βόλτας μας. Μην παραλείψεις να το δοκιμάσεις!

GOLDEN7

Carolina Herrera, στον 1οόροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6817201

Shine bright like a diamond

Στη συνέχεια των αγορών μας, σειρά είχαν τα κοσμήματα. Τα βήματά μας, μας οδήγησαν προς τον οίκο Lalaounis – ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με τη διεθνή παρουσία της ελληνικής χρυσοχοΐας – χωρίς να το σκεφτούμε και πολύ.

GOLDEN8

LALAoUNIS, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837062

Το μενταγιόν, το οποίο είδαμε στη βιτρίνα, ήταν το τέλειο δώρο για αυτές τις γιορτές. Πρόκειται για ένα κολιέ φτιαγμένο με μία αρχαιοελληνική τεχνική, η οποία ονομάζεται «filigree». Το χρυσό 18Κ και τα διαμάντια που το στόλιζαν, μας έκαναν να το «ερωτευτούμε» με την πρώτη κιόλας ματιά. Σίγουρα είναι ένα μοναδικό και διαχρονικό δώρο που κάθε γυναίκα θα λάτρευε.

GOLDEN9

Lalaounis, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837062

Το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ

Συνεχίζοντας την περιήγησή μας, είχε έρθει η σειρά εκείνου του αξεσουάρ, που μπορεί να αλλάξει άρδην ένα ολόκληρο look. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η τσάντα που θα επιλέξεις.

Κάπως έτσι τα βήματά μας, μας οδήγησαν προς το κατάστημα Coccinelle, χωρίς δεύτερη σκέψη. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε τσάντες, αξεσουάρ και είδη ταξιδιού, βρήκαμε εκείνο που έκανε το τέλειο match με το σύνολό μας.

GOLDEN10

Coccinelle στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838620

Μία δερμάτινη μαύρη τσάντα ώμου, άλλωστε, με τεχνοτροπία κροκό, δεν θα μπορούσε να μην αποκτήσει μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας αυτές τις γιορτές. Φυσικά, για ακόμη πιο τολμηρές εμφανίσεις, μπορείς να βρεις τη συγκεκριμένη τσάντα και σε χρώμα γκρι/μπλε.

GOLDEN11

Coccinelle, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838620

Παπούτσια «βγαλμένα» από παραμύθι

Αναρωτιέσαι τι αφήσαμε προς το τέλος της βόλτας μας; Το «Νούμερο 1» αξεσουάρ οποιασδήποτε εμφάνισης, εκείνο που μπορεί να συνδυαστεί τόσο με μία αμπιγέ τουαλέτα, όσο και με ένα τζιν ξεβαμμένο παντελόνι. Μα φυσικά μιλάμε για τα παπούτσια.

Χωρίς να χάσουμε παραπάνω χρόνο, φτάσαμε έξω από το κατάστημα Καλογήρου. Πρόκειται για ένα brand, το οποίο έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων, ως ο απόλυτος προορισμός shopping για υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ.

GOLDEN12

Καλογήρου, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088116

Εκεί, βρήκαμε μέσα από αμέτρητες επιλογές, τα παπούτσια εκείνα, που αναμφίβολα θα πάνε σε άλλο level τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις μας. Ένα ζευγάρι Anima Muaddi γόβες, με τριγωνικό τακούνι σε έντονο μπλε και πράσινο ιριδίζον χρώμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσεις το συγκεκριμένο item και να μην αισθάνεσαι η Carrie Bradshaw του «Sex and the City».

GOLDEN13

Καλογήρου, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088116

Focus στις μικρές «πινελιές»

Λίγο πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και τακτοποιήσουμε τις νέες μας αγορές στην ντουλάπα μας, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μία μικρή αλλά άκρως σημαντική στάση στο κατάστημα Calzedonia.

GOLDEN14

Calzedonia, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6834480

Οι τούλινες πουά κάλτσες και οι βαμβακερές ασημί, διακοσμημένες με ασημένια κρόσσια στο πίσω μέρος τους, ήταν η κατάλληλη «πινελιά» για να βάλουμε την προσωπική μας «υπογραφή» σε κάθε μας εμφάνιση.

GOLDEN15

Calzedonia, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6834480

Μπορεί να είμαστε μόλις μία «ανάσα» μακριά από το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, αλλά δεν χρειάζεται καθόλου στρες και επιπλέον τρέξιμο, για να προλάβουμε να φέρουμε εις πέρας τα ψώνια των ημερών, καθώς μία βόλτα στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο, αρκεί για να δημιουργήσεις βήμα-βήμα ένα outfit, που θα κεντρίσει την προσοχή όλων όσοι θα βρίσκονται γύρω σου. Αυτές τις γιορτές η μαγεία των Χριστουγέννων είναι στο Golden Hall.