Δέκα maxi φορέματα για να είσαι κομψή και το 2022

Sabine Camhi
Δέκα maxi φορέματα για να είσαι κομψή και το 2022

Μπορείς να τα φοράς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, δημιουργώντας κάθε φορά νέα looks!

Ο κρύος καιρός μπορεί πραγματικά να επηρεάσει το στυλ σου. Εκτός, φυσικά, αν έχεις γεμίσει την γκαρνταρόμπα σου με staples κατάλληλα γι’ αυτήν την εποχή. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο από τα καλύτερα maxi dresses όταν βιάζεσαι να ντυθείς. Ναι, τα παλτό, τα πουλόβερ, οι μπότες και τα αξεσουάρ είναι πράγματι απαραίτητα για ένα κομψό σύνολο. Ωστόσο, για την απόλυτη πρακτικότητα και άνεση, τίποτα δεν συγκρίνεται με τα φορέματα που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλό σου – από τα sweater dresses μέχρι τα ευέλικτα μαυρόασπρα φορέματα. Μπορείς να βρεις maxi φορέματα σε faux-leather, suede καθώς και κασμίρ, ή αν θες κάτι ακόμα πιο κομψό, επίλεξε βελούδινα, μεταξωτά και printed κομμάτια.


https://www.instagram.com/p/CVJE7hDjEmB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να τα φορέσεις

Αν το σκεφτείς, δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίσταση στην οποία δεν θα ταίριαζε ένα χειμερινό maxi dress. Είναι πολύ κομψό για το γραφείο, ελκυστικό για ένα ραντεβού και γιορτινό για ένα πάρτι. Και ακόμη καλύτερα, δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου προσπάθεια για να φορέσεις το αγαπημένο σου στυλ, καθώς απαιτούνται μόνο λίγα αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου. Μερικά παραδείγματα συμπεριλαμβάνουν ένα ζευγάρι μπότες ή τακούνια όπως pumps, kitten heels ή party sandals. Ένα πανωφόρι είναι απαραίτητο στο σύνολό σου. Ένα fleece denim τζάκετ ή puffer θα σε ζεστάνουν στην καθημερινότητά σου, ενώ τα διαχρονικά σχέδια από μαλλί και ζακάρ είναι κομψά αν θέλεις να ντυθείς πιο επίσημα. Τέλος, φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσεις τα κοσμήματα.

forema1.jpg

Οδηγός Αγοράς: 10 sexy mini φορέματα για τις εξόδους των εορτών



Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να ανακαλύψεις τα κομψά must-have χειμωνιάτικα maxi dresses που συγκεντρώσαμε μόνο για σένα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @carodaur

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το ωραιότερο φόρεμα για την Πρωτοχρονιά

Sequin, βελούδο και L.B.D: Τα φορέματα των Χριστουγέννων οφείλουν να είναι εντυπωσιακά