Αντί για sneakers - 10 άνετα flat παπούτσια που θα φοράς μανιωδώς αυτήν την σεζόν

Sabine Camhi
Αντί για sneakers - 10 άνετα flat παπούτσια που θα φοράς μανιωδώς αυτήν την σεζόν

Θα κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν και πιο μακριά!

 

Όταν πρόκειται για το καθημερινό μας ντύσιμο, η άνεση είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Κι όταν μιλάμε για άνεση, ο λόγος ανήκει πρωτίστως στα παπούτσια. Ειδικά όταν λαμβάνουμε υπόψιν μας πως τα τελευταία δύο χρόνια ξεχάσαμε εντελώς την αίσθηση του να περπατάς με ψηλοτάκουνα, αφού τα σύνολά μας περιλάμβαναν σχεδόν πάντα τα sneakers, σήμερα είναι ακόμα πιο σημαντικό για εμάς να βρούμε παπούτσια που θα μπορούμε να φοράμε όλη την ημέρα. Αν όμως ψάχνεις κάτι πιο κομψό από τα sneakers που θα κολακεύουν την σιλουέτα σου, τότε εμείς σου έχουμε την λύση: τα μυτερά flat shoes.



Τα παπούτσια που αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Τα μυτερά flats είναι άνετα, συνδυάζονται πανεύκολα με σχεδόν τα πάντα και έχουν την ιδιότητα να δείχνουν τα πόδια πιο μακριά, ιδικά αν τα φορέσει κανείς με εφαρμοστά παντελόνια, κολάν ή φούστες.

Αν θέλεις τα παπούτσια που επιλέξεις να προσθέσουν extra πόντους στο ύψος σου, τότε θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ζευγάρια σε nude χρώμα που να ταιριάζουν απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας σου, καθώς αυτά θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως τα πόδια σου είναι μακρύτερα.

iliana_mpotes-n76.jpg

Do it like Ηλιάνα! 10 ζευγάρια μπότες για τις βόλτες σου στα χιόνια (Shopping list)

Μπορείς να τα φορέσεις στο γραφείο, ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο, δίνοντας στο επίσημο ντύσιμό σου μια cool νότα.


https://www.instagram.com/p/CYHMBJFIvx7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να βεβαιωθούμε ότι θα έχεις τις καλύτερες επιλογές, κάναμε τα ψώνια για εσένα και ανακαλύψαμε τα πιο κομψά και άνετα flat παπούτσια της σεζόν χειμώνας 2022. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τις 10 υπέροχες επιλογές.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @malonesouliers

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 ζευγάρια κοντές γαλότσες για να αντιμετωπίσεις το κρύο με πολύ στυλ (Shopping List)

10 ζευγάρια κλασικά μαύρα pumps που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ