Ανοιξιάτικα φορέματα: Οι στυλάτες προσθήκες που χρειάζεσαι για να υποδεχθείς τη φετινή άνοιξη

Ανοιξιάτικα φορέματα: Οι στυλάτες προσθήκες που χρειάζεσαι για να υποδεχθείς τη φετινή άνοιξη

Οι στυλάτες προσθήκες που χρειάζεσαι για να υποδεχθείς τη φετινή άνοιξη.

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» της άνοιξης, ο καιρός γλυκαίνει, η μέρα μεγαλώνει, η φύση «βάφεται» με παστέλ αποχρώσεις και φυσικά, η διάθεσή σου παρασύρεται από τις αλλαγές, οπότε ακολουθεί τον ίδιο αισιόδοξο ρυθμό. Αφήνοντας πίσω τον χειμώνα και καλωσορίζοντας μία νέα εποχή, έχεις την ανάγκη να γυρίσεις σελίδα, να ανανεωθείς από μέσα προς τα έξω, να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να προετοιμαστείς για τους επόμενους μήνες. Το ζήτημα είναι, βέβαια, από πού θα αρχίσεις να πραγματοποιείς αυτήν τη μεγάλη αλλαγή;

Να ξέρεις πως η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση, «κρύβεται» στην ντουλάπα σου, εκεί όπου βρίσκονται τα ξεχωριστά υφάσματα, τα ιδιαίτερα κομμάτια που σου επιτρέπουν να είσαι κάθε στιγμή ο εαυτός σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να υποδεχόσουν την άνοιξη, πραγματοποιώντας μερικές νέες προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου; Αν αναρωτιέσαι ποιες μπορεί να είναι αυτές οι προσθήκες, αρκεί να σκεφτείς ποιο είναι το διαχρονικό key item, το οποίο κάθε άνοιξη δεν θέλεις να βγάζεις από πάνω σου.

Ναι, τα αγαπημένα σου ανοιξιάτικα φορέματα, τα οποία «αγκαλιάζουν» τη σιλουέτα σου με φωτεινά χρώματα, φλοράλ μοτίβα και αέρινες υφές, είναι τα κομμάτια που υπόσχονται να αναδείξουν την πιο στυλάτη εκδοχή σου. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό, με τα ανοιξιάτικα φορέματα που αξίζουν την προσοχή σου, καθώς θα σου προσφέρουν τις πιο ακαταμάχητες και πρωτότυπες εμφανίσεις!

Φλοράλ φορέματα που θα αναδείξουν το «παιδί των λουλουδιών» που κρύβεις μέσα σου

Η άνοιξη είναι η εποχή που γίνεσαι και πάλι παιδί. Με έναν μαγικό τρόπο γίνεσαι πιο ξέγνοιαστη, αυθόρμητη και τολμηρή. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου ένα φλοράλ φόρεμα, το οποίο θα αναδείξει αυτήν την αυθεντική σου πλευρά, δηλαδή το «παιδί των λουλουδιών» που κρύβεις μέσα σου. Συνεπώς, μην διαστάσεις να εμπνευστείς από τη φύση που αναγεννάται γύρω σου, για να ανακαλύψεις και να υιοθετήσεις τα κομμάτια που θα εμπλουτίσουν με χρώμα και ανοιξιάτικες «πινελιές» την γκαρνταρόμπα σου. Να θυμάσαι πως τα φλοράλ φορέματα είναι τα easygoing ρούχα που σου επιτρέπουν να δείχνεις κομψή και στυλάτη, χωρίς να αφιερώνεις πολύ χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη, χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείς ξανά και ξανά «τι να φορέσω σήμερα». Και ακριβώς για αυτό τα χρειάζεσαι. Διότι σου δίνουν τη δυνατότητα να ενδώσεις στον αυθορμητισμό που σε κυριεύει, να τα φορέσεις δίχως δεύτερη σκέψη και να τα συνδυάσεις με όποιο αξεσουάρ ή υπόδημα επιθυμείς.

Picture2 copy

Εμπριμέ φορέματα που σου χαρίζουν κομψές και διαχρονικές εμφανίσεις κάθε ώρα της ημέρας

Κακά τα ψέματα. Ένας από τους λόγους που κάθε χρόνο ανυπομονείς για τον ερχομό της άνοιξης, είναι το γεγονός πως έχεις τον καιρό «σύμμαχό» σου, οπότε μπορείς να βρίσκεσαι εκτός σπιτιού από το πρωί έως το βράδυ. Κλείνοντας κάθε πρωί την πόρτα του σπιτιού σου, ξέρεις καλά πως κάποια after work συνάντηση θα προκύψει, μόλις φύγεις από το γραφείο. Ακριβώς για αυτό, χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου ένα εμπριμέ φόρεμα, το οποίο θα σε συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ, στο γραφείο, τις αστικές εξερευνήσεις που απολαμβάνεις με τις κολλητές σου ή τις ρομαντικές βραδιές στο αγαπημένο σου στέκι με τον σύντροφό σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να δοκίμαζες να επενδύσεις σε ένα μακρύ εμπριμέ φόρεμα με κάποιο ιδιαίτερο print σε πράσινη απόχρωση ή σε ένα λίγο πιο ρομαντικό εμπριμέ φόρεμα με βολάν; Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα κοντό εμπριμέ φόρεμα, το οποίο θα διαθέτει ζώνη και θα σου χαρίσει σούπερ chic εμφανίσεις. Ωστόσο, να ξέρεις πως το σχέδιο κρουαζέ παραμένει για μία ακόμη χρονιά στις κορυφαίες τάσεις της μόδας, οπότε μπορείς να το αξιοποιήσεις επιλέγοντας ένα κρουαζέ εμπριμέ φόρεμα με φαρδιά άνετα μανίκια, τα οποία θα σου προσφέρουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Picture3 copy

Διαχρονικά μακριά φορέματα που προσδίδουν στις εμφανίσεις σου έναν classy χαρακτήρα

Μπορεί αρκετοί να πιστεύουν πως το κλασικό little black dress είναι το item που δεν πρέπει να λείπει από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα, ωστόσο, το ίδιο ισχύει και για τα μακριά φορέματα, δηλαδή τα κομμάτια που σε «αγκαλιάζουν» με άνεση και κομψότητα, χωρίς να χρειαστεί να πολυσκεφτείς τι θα φορέσεις και πώς. Συνεπώς, ένα μακρύ φόρεμα αξίζει οπωσδήποτε μία θέση στην ντουλάπα σου τη φετινή άνοιξη. Και επειδή τα σχέδια που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά είναι πολλά και μπορεί να δυσκολευτείς μέχρι να καταλήξεις στην ιδανική επιλογή για εσένα, να θυμάσαι πως ένα μονόχρωμο μακρύ φόρεμα, σε μία κλασική απόχρωση όπως το μαύρο ή το πετρόλ, είναι ένα passepartout κομμάτι, το οποίο θα σου προσφέρει διαχρονικές εμφανίσεις με έναν πιο classy χαρακτήρα. Έτσι και αλλιώς, μπορεί τα pattern να αλλάζουν ανάλογα με τα trends, όμως, ένα μονόχρωμo μακρύ φόρεμα θα παραμένει πάντα μία safe επιλογή για να εκφράζεις με απλότητα το προσωπικό σου στυλ.

Picture4 copy

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Η άνοιξη είναι ήδη εδώ και σε προσκαλεί να την απολαύσεις στο έπακρο. Προσθέτοντας μερικά ανοιξιάτικα φορέματα στην γκαρνταρόμπα σου, να είσαι σίγουρη πως δεν θα χάσεις δευτερόλεπτο από αυτήν την αισιόδοξη και φωτεινή εποχή, ψάχνοντας τι να φορέσεις, οπότε θα έχεις τη δυνατότητα να την αξιοποιήσεις και να τη ζήσεις, όπως εσύ θέλεις!