Οδηγός αγοράς: Άνοιξη στο γραφείο -Οι πιο stylish φούστες για να είσαι κομψή κάθε μέρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Άνοιξη στο γραφείο -Οι πιο stylish φούστες για να είσαι κομψή κάθε μέρα
Photo: Imax Tree

Αν βαρέθηκες τα παντελόνια, φέτος οι φούστες θα απογειώσουν το στυλ σου.

Φέτος, η χρονιά μπορεί και να χαρακτηριστεί και ως η χρονιά της φούστας. Σε γενικές γραμμές τα τελευταία χρόνια είχαμε ξεχάσει την επαφή με τις φούστες μας, μιας και τα pants trends ήταν στο προσκήνιο ως διαχρονικά αγαπημένα. Η άνεση έπαιξε ρόλο φυσικά στην επιλογή των παντελονιών για την everyday styling routine μας, αν και οι φούστες μπορούν να γίνουν εξίσου βολικές αν επιλέξουμε το κατάλληλο fit.

Οι φούστες, ωστόσο, επανήλθαν πιο δυναμικά από ποτέ, με όλα τα styles να κερδίζουν έδαφος, κάνοντας τες τον απόλυτο πρωταγωνιστή της άνοιξης. Τα minis είναι το πιο fashionable line αυτή την στιγμή με τα catwalks να έχουν φέρει επιρροές από 60s, 70s ακόμη και 80s. Οι κοντές, θηλυκές φούστες φορέθηκαν με μανία ήδη από τον χειμώνα, με τολμηρούς συνδυασμούς και maxi πανωφόρια, παίζοντας με τα μήκη και τους όγκους.

Οι midi φούστες κρατιούνται σταθερά στην πρώτη θέση στην καρδιά κάθε γυναίκας, αφού συνδυάζουν άνεση και στυλ, με την floral skirt να συμπεριλαμβάνεται πλέον στα essentials. Από την άλλη, αυτή την άνοιξη και ήδη από το χειμώνα οι τολμηρές φόρεσαν και maxi, ένα ενδιαφέρον μήκος που επέστρεψε από τα 00s με την τζιν φούστα να κυριαρχεί και πάλι.

skirt street style

Οι φούστες της σεζόν και πώς θα τις εντάξουμε στο ανοιξιάτικο office look.

Αν έχεις βαρεθεί και κουραστεί με το καθημερινό σου look στο γραφείο και θέλεις να δώσεις μια πιο θηλυκή νότα, τότε η φούστα είναι η απάντηση στην ερώτηση σου. Οκ, μπορεί η mini φούστα να μην είναι ότι πιο κατάλληλο για τους περισσότερους χώρους εγασίας, αν και πλέον τα στερεότυπα έχουν καταρριφθεί, ωστόσο οι midi και maxi φούστες είναι ότι πιο ανανεωμένο θα βάλεις αύριο το πρωί.

skirts street style 2

Μαζί με τα σακάκια και τα πουκάμισα σου, ένα leather blazer ή ακόμη και ένα bomber jacket με sophisticated λεπτομέρειες και φυσικά την καμπαρντίνα σου, θα δημιουργήσεις ένα φρέσκο σύνολο, που θα ταράξει την ρουτίνα των pants σου. Ένα πλεκτό γιλέκο με ένα απλό t-shirt ή ένα cropped σακάκι με bold ώμους, μπορεί να κάνει την διαφορά στο styling. Συμπλήρωσε με ενημερωμένα αξεσουάρ, όπως colorful mini bags και layering σε κομψά κοσμήματα, αλλά και updated flats που θα ξεκουράσουν και ταιριάζουν τέλεια με τις πρωινές office φούστες.

Βρείτε τα πιο ενημερωμένα σχέδια της αγοράς στην gallery.

Διαβάστε επίσης:

Η Emily Ratajkowski φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι της με το πιο cool σακάκι που είναι τάση

Get the look: 6 σύνολα για να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου με στυλ