Γυναικείες μπλούζες: Οι στυλάτες επιλογές που θα φοράς από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ

Γυναικείες μπλούζες: Οι στυλάτες επιλογές που θα φοράς από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ

Αν έπρεπε να επιλέξεις κάποια κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σου, τα οποία θεωρείς πως σου είναι απαραίτητα, ποια θα ήταν αυτά;

Και για να κάνω λίγο πιο συγκεκριμένη την ερώτηση: Ποια είναι τα στυλάτα items που σου επιτρέπουν να δημιουργείς πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις για κάθε ώρα της ημέρας; Μα φυσικά, οι γυναικείες μπλούζες που διαθέτεις, δηλαδή τα key items που σε «αγκαλιάζουν» με άνεση και σου επιτρέπουν να πειραματίζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο με το στυλ σου.

Αρκεί να σκεφτείς με πόσα ρούχα μπορείς να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου μπλουζάκια, για να καταλάβεις ότι κάθε φορά που αποκτάς ένα καινούργιο μπλουζάκι, στην πραγματικότητα πραγματοποιείς μία σημαντική και σίγουρη επένδυση για το στυλ σου. Επενδύεις σε κάτι που ξέρεις πως θα το φορέσεις πολλές φορές και χωρίς να το βαρεθείς. Διότι ακόμη και τις φορές που έχεις στερέψει από έμπνευση και ιδέες, ένα κομψό, άνετο και ποιοτικό γυναικείο μπλουζάκι είναι το ρούχο που χρειάζεσαι για να δώσεις ώθηση στη φαντασία σου και να συνθέσεις ένα πρωτότυπο look.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα γυναικεία μπλουζάκια που αξίζουν την προσοχή σου την παρούσα σεζόν, καθώς είναι τα κομμάτια που θα σου προσφέρουν τις πιο στυλάτες απαντήσεις στο χιλιοειπωμένο και αναπάντητο ερώτημα «τι να φορέσω σήμερα;».

Η κλασική κοντομάνικη μπλούζα που θα γίνει μία προέκταση του εαυτού σου.

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τη μοναδική αίσθηση που χαρίζει στο σώμα σου, η αγαπημένη σου κοντομάνικη μπλούζα. Κατά κάποιον τρόπο, είναι λες και σε κρατάει ένας πολύ καλός φίλος στην αγκαλιά του, οπότε κάθε φορά που τη φοράς, νιώθεις σιγουριά και άνεση. Αν θέλεις, λοιπόν, να απολαμβάνεις καθημερινά αυτήν τη οικεία αίσθηση, τότε αξίζει να επενδύσεις σε μερικά αμάνικα ή κοντομάνικα μπλουζάκια, καθώς είναι τα κομμάτια που σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις την πιο στυλάτη εκδοχή σου αυτήν την περίοδο, αλλά και τους επόμενους μήνες. Για παράδειγμα, μία γυναικεία μπλούζα ντραπέ σε κάποια γήινη απόχρωση ή μία γυναικεία μπλούζα κρουαζέ, είναι δύο εξαιρετικές επιλογές για να δημιουργήσεις εμφανίσεις που συνδυάζουν την απλότητα με την κομψότητα. Εναλλακτικά, μπορείς να επενδύσεις σε μία ευκολοφόρετη οversized γυναικεία μπλούζα με κάποιο statement τύπωμα, η οποία ταιριάζει με τα τζιν, τις παντελόνες και τις ζιπ κιλότ που σε συντροφεύουν καθημερινά.

Picture2.jpg

Η μπλούζα με έναν ώμο είναι το key item για να αναδείξεις ένα απλό σύνολο.

Αυτό που διαχωρίζει ένα πρωτότυπο casual σύνολο από μία κοινότυπη καθημερινή εμφάνιση είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Οπότε, τις φορές που έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς λίγο περισσότερο με το ντύσιμό σου και θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο ξεχωριστό fashion look, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ ή να τολμήσεις παράξενους συνδυασμούς αποχρώσεων και υφών, για τους οποίους δεν νιώθεις σίγουρη. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν; Να επενδύσεις σε ένα μοντέρνο ρούχο που έχει ταυτότητα και δίνει χαρακτήρα στην εμφάνισή σου, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο θα αποφασίσεις να το συνδυάσεις. Ένα τέτοιο ρούχο είναι και η μπλούζα με έναν ώμο, που θα σε βοηθήσει να «απογειώσεις» ένα κατά τα άλλα απλό σύνολο με τον πιο εύκολο τρόπο! Μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο σορτσάκι ή ένα μακρύ, φαρδύ παντελόνι, για να δημιουργήσεις μία ισορροπημένη εμφάνιση με γεωμετρία και αισθητική, η οποία θα «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Picture3.jpg

Τα ανοιξιάτικα μπλουζάκια που θα σε συντροφεύουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Αν διστάζεις να επενδύσεις σε κάποιο ρούχο την παρούσα περίοδο, επειδή σκέφτεσαι πως η μεταβολή του καιρού δεν θα σε αφήσει να το ευχαριστηθείς όσο θέλεις, να ξέρεις πως δεν είσαι η μόνη που κάνει αυτήν τη σκέψη. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια εποχικά κομμάτια τα οποία μπορείς να αγοράσεις τώρα, αλλά να συνεχίσεις να τα αξιοποιείς και τους επόμενους μήνες. Για παράδειγμα, τα ανοιξιάτικα μπλουζάκια με τις λεπτές πλέξεις, είναι το απόλυτο passepartout κομμάτι. Είναι το ρούχο που θα σε «αγκαλιάζει» τα ψυχρά πρωινά του Μαΐου, καθώς πηγαίνεις στο γραφείο, ενώ είναι αυτό που θα φοράς πάνω από τα φορέματά ή τα top σου, για να αισθάνεσαι ζεστασιά τα δροσερά βράδια του Αυγούστου, όταν θα απολαμβάνεις βόλτες στο νησί με την παρέα σου. Προτίμησε ένα ανοιξιάτικο, oversized μπλουζάκι σε κάποια ιδιαίτερη απόχρωση ή μία γυναικεία μπλούζα πλεκτή με μανίκι νυχτερίδα, η οποία θα προσθέτει πόντους στυλ στις ανοιξιάτικες, αλλά και τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Picture4.jpg

Το σίγουρο είναι πως ένα γυναικείο μπλουζάκι, δεν είναι ποτέ αρκετό. Διότι αποτελεί το απόλυτο key item για κάθε γκαρνταρόμπα, ένα ευκολοφόρετο κομμάτι που «ξεκλειδώνει» πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις. Συνεπώς, είναι ένα διαχρονικό δώρο που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου, την κολλητή ή την αδερφή σου, ένα ρούχο που πιάνει «τόπο» και όχι απλώς χώρο στην ντουλάπα, ενώ σου επιτρέπει να είσαι η πιο άνετη εκδοχή σου, με τον πιο στυλάτο τρόπο!