It’s Black Friday, δηλαδή η ιδανική στιγμή για να κάνεις δώρο στη μητέρα και την κολλητή σου!

Διονυσία Καλαποθαράκου
It’s Black Friday, δηλαδή η ιδανική στιγμή για να κάνεις δώρο στη μητέρα και την κολλητή σου!
Retouch by: Wetouch Imagework

Και στις δυο θέλεις να χαρίσεις κάτι ξεχωριστό, κάτι που θα αγαπήσουν και θα φοράνε για πάντα, κάτι λαμπερό, με προσωπικότητα και στυλ... κάτι Pandora!

Τα Χριστούγεννα είναι -σχεδόν- εδώ. Μπορείς να δεις τα μικρά φωτάκια στα μπαλκόνια των σπιτιών, να γευτείς την κανέλα στα special ροφήματα που βγάζουν αυτήν την εποχή όλα τα καφέ, να δεις τις βιτρίνες των καταστημάτων να γίνονται πιο glam, πιο festive. Μπορείς να ακούσεις διαφημίσεις στο ραδιόφωνο για παιδικά θέατρα με ονειρικές θεματικές και το «All I want for Christmas is you» της Mariah Carey στο repeat στις playlists των σταθμών.

Αυτό το Xmas mood που έχει δημιουργηθεί γύρω σου δεν σημαίνει όμως πως δεν σε κάνει να κοιτάς το ημερολόγιο και να βλέπεις πως ακόμα βρισκόμαστε στον Νοέμβριο και η μοναδική «γιορτή» που πλησιάζει ολοταχώς είναι η Βlack Friday, η μεγαλύτερη «γιορτή του έξυπνου shopping». Υπάρχει κοινός «στόχος» για να ενώσεις με δημιουργικό τρόπο αυτά τα δύο γεγονότα: Να αγοράσεις τώρα τα δώρα των πιο αγαπημένων σου προσώπων, στις καλύτερες τιμές, και να τα τοποθετήσεις κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Ας πούμε πως όταν φτάσει η ώρα της ανταλλαγής θα έχεις κάνει για ακόμα μία χρονιά τις σωστές επιλογές #diplis.

Eγώ θα αγοράσω τώρα το δώρο της μητέρας και της κολλητής μου, των δυο πιο σημαντικών γυναικών στη ζωή μου που θέλω να τους πάρω κάτι ξεχωριστό και διαχρονικά επίκαιρο. Δηλαδή θέλω να τους πάρω ένα κόσμημα Pandora. Για τη μητέρα μου η επιλογή είναι απλή: Λατρεύει τα κομψά κολιέ που μπορεί να φοράει με όλα της τα ρούχα, με πουκάμισο, σακάκι αλλά και το αγαπημένο της wrap φόρεμα. Έτσι σκέφτηκα να της χαρίσω το Pandora Moments O Pendant T-bar Necklace, ένα κρεμαστό που συνδυάζει δύο iconic charm holders και είναι ιδανικό για μοναδικούς συνδυασμούς. Το O pendant ανοίγει με στρογγυλό κούμπωμα και η αλυσίδα ανοίγει περιστρέφοντας τη T-bar. Για να προσθέσει στο μέλλον, στα επόμενα Χριστούγεννα δηλαδή, και άλλα σύμβολα, κρεμαστά ή μενταγιόν, απλώς θα τα «σύρει» πάνω από την T-bar.

pandora_kolie.jpg

Η σειρά «Moments» της Pandora είναι η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό όταν έψαχνα δώρο για τη γυναίκα που μου χάρισε τις πιο σημαντικές και τρυφερές «στιγμές» της ζωής μου. Τα σχέδια συλλογής εμπνέονται από τα όνειρα, την ελπίδα και τη συντροφικότητα και μπορούν να μεταμορφώσουν τις πιο γιορτινές στιγμές μας, επισφραγίζοντας τη χαρά των Εορτών. Μοναδικά σύμβολα, βραχιόλια και δαχτυλίδια που γιορτάζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων & αποτυπώνουν τη λάμψη των πιο φωτεινών άστρων του νυχτερινού ουρανού και το βαθύ μπλε του απέραντου γαλαξία, γίνονται τα ιδανικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Οι συγκεκριμένες συλλογές αποτελούνται από κοσμήματα υψηλής ποιότητας με πολυτελείς λεπτομέρειες όπως αυθεντικό γυαλί Murano, λαμπερά κρύσταλλα και σμάλτο, που δίνουν τις απαραίτητες λαμπερές πινελιές στις γιορτινές μας εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/Ckxe0E4sOXX

Στην καλύτερή μου φίλη, στη Μάρθα που είμαστε μαζί από την πρώτη ημέρα του Δημοτικού έως και σήμερα, ήθελα να δώσω κάτι πιο edgy, κάτι που να συμβαδίζει με τον παρορμητισμό της και το ανήσυχο πνεύμα της. Για αυτό σκέφτηκα πως πρέπει να αγοράσω με 30% έκπτωση αυτό το Pandora ME Light Me Up Medallion από τη συλλογή Pandora Me. Με επίστρωση ροζ χρυσού 14κ & χειροποίητες λεπτομέρειες, αυτό το μενταγιόν με το φωτεινό μοτίβο συμβολίζει τις έξυπνες ιδέες, τη δύναμη, την ευελιξία και διαίσθηση, πράγματα που περιγράφουν στο 100% τον χαρακτήρα της κολλητής μου. Με διακόσμηση ημιδιάφανης καμπύλης και κόκκινου σμάλτου που έρχονται σε αντίθεση με τους φωτεινούς πορτοκαλί και μπλε κρυστάλλους, συμβολίζουν την δύναμη των αντίθετων στοιχείων που ενώνονται, όπως η φωτιά με το νερό.

Ούσα Σκορπιός με Υδροχόο, θα εκτιμήσει διπλά το δώρο μου. Άλλωστε ολόκληρη η συγκεκριμένη σειρά «γράφει πάνω το όνομά της». Η συλλογή Pandora Me, εμπνέεται από το mindset μιας ολόκληρης γενιάς, της Gen Z, και με ανανεωμένα σχέδια έρχεται να ταράξει όσα ξέραμε μέχρι τώρα. Το “perfect imperfection” attitude είναι αυτό που αιχμαλωτίζει και εκπέμπει την αυτοπεποίθηση και ο βασικός πυλώνας της συλλογής. Εμπνευσμένη από τη μουσική και όλα τα social media trends, κάθε κόσμημα, αποτελεί και μία μοναδική έκφραση των όσων σκέφτονται και πρεσβεύουν οι «κάτω των 30» σήμερα. Εμπνέεται από τη γενιά που δε φοβάται να μιλήσει, να εκφραστεί και να δηλώσει με υπερηφάνεια την ταυτότητά της.

pandora_me.jpg

Δύο πολύ αγαπημένα δώρα για δύο πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα, θα γίνουν δικά μου αυτήν την Black Friday και θα μπουν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μου μαζί με αγάπη, προσμονή και λίγη από τη λάμψη της Pandora. ΧοΧοΧο!

Online αγορές: pandorashop.gr | Εμπνευστείτε από τη σελίδα της Pandora στο Facebook

Ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα, εδώ: pandora.net/el-gr/stores