Μπες σε Christmas mood με καφέ και shopping στον αγαπημένο σου προορισμό

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μπες σε Christmas mood με καφέ και shopping στον αγαπημένο σου προορισμό
Lefteris_Partsalis

Πώς φανταζόμαστε μία ιδανική pre Xmas day; Στο Golden Hall για χαλάρωση, διασκέδαση, ζεστό καφέ και ψώνια στα πιο stylish καταστήματα. Τι άλλο δώρο να ζητήσουμε από τον Άι Βασίλη;

H αλήθεια είναι πως η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκινάει από νωρίς, ακριβώς γιατί κάθε ημέρα του Δεκεμβρίου που διανύουμε είναι και μία νέα εμπειρία shopping και χαράς, χαράς και shopping. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερο μέρος για να μπεις σε Christmas mood, από το αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο, το Golden Hall!

LPR57141.jpg

Eκεί μπορείς να βιώσεις μία ξεχωριστή εμπειρία με αγαπημένα σου πρόσωπα και να κάνεις τις αγορές σου, μέσα από περιηγήσεις σε λαμπερούς και στολισμένους διαδρόμους και καταστήματα. Mπορείς να αφιερώσεις στον εαυτό σου το «me time» που σου αξίζει και ταυτόχρονα, να ανανεώσεις ολόκληρη τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα με τα πιο cool winter items. Γιατί το καλύτερο δώρο τις φετινές γιορτές πρέπει να το πάρεις… σε εσένα!

But First… coffee!

LPR57001.jpg

Carpo στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106854495

Η καλή μέρα στο Golden Hall από το πρωί φαίνεται, γι’ αυτό η μέρα μου ξεκινάει με έναν καφέ από τα carpo. Το άρωμα των φρεσκοψημμένων ξηρών καρπών συνοδεύουν τον αγαπημένο μου cappucino. Δοκιμάζω τα νέα σοκολατάκια “Gems” με ολόκληρο φουντούκι σε τρεις γεύσεις (σοκολάτα γάλακτος, υγείας και λευκή) και διαλέγω μία χειροποίητη καπελιέρα γεμάτη γεύσεις για να την κάνω δώρο στους δικούς μου ανθρώπους.

LPR57012.jpg

«Bomber Jacket» My Love!

Με bohemian μοτίβα και σοφιστικέ, καφέ αποχρώσεις αυτό το μπουφάν που διάλεξα από την boutique Sandro είναι ο ορισμός του new indie style και συνδυάζεται με όλα τα casual σύνολά μου. Αν έχεις ήδη πολλά μαύρα και γκρι πανωφόρια, αυτό είναι το επόμενο πακέτο που πρέπει να μπει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου.

LPR57020.jpg

Sandro στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2111814270

Νew romantic style

Ένα wrap, floral φόρεμα στην πιο hot απόχρωση της σεζόν (aka ροζ) δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας και στο Maje θα βρεις το πιο κολακευτικό σχέδιο το φετινού χειμώνα. Συνδύασέ το με καφέ μπότες ιππασίας και κάνε statement ακόμα και με τις πρωινές σου εμφανίσεις.

LPR57031.jpg

Maje στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2111814260

Η επιστροφή της mini bag

Θέλεις μία τσάντα για όλες τις ώρες της ημέρας; Μία τσάντα με sophisticated γραμμές και διαχρονικό, boxy σχέδιο; Μία τσάντα με color blocked design που ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και πρακτικό μικρό μέγεθος ιδανικό και για το πρωί, αλλά και για το βράδυ; Τότε θες αυτήν την Coccinelle bag, που είναι η επιτομή της fashionable επιλογής.

LPR57046.jpg

Coccinelle στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6838620

Wine Red: Cheers To That!

Ανάμεσα στο κλασικό «χριστουγεννιάτικο κόκκινο» και στο βαθύ «κόκκινο του κρασιού», επιλέγουμε το δεύτερο για τις φετινές γιορτές. Και μέσα από το πιο κομψό Twinset φόρεμα, το εντάσσουμε στα Xmas looks μας. Λεπτομέρεια που ξεχωρίζει: Το layering style αυτού του ρούχου που φοριέται με λευκό t-shirt από μέσα.

LPR57099.jpg

Twinset στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106892798

Βlack is back

Το δώρο που μπορείς να κάνεις σε σένα, αλλά και σε όλες τις γυναίκες της ζωής σου για να το κρατήσουν για πάντα, είναι μια crossbody μαύρη τσάντα σαν και αυτήν που βρήκαμε στο κατάστημα Pinko. Το καπιτονέ σχέδιό της δίνει ένα twist στην κλασική και αγαπημένη γραμμή της.

LPR57045.jpg

Pinko στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106837791

Ethnic vibes

Ποιος είπε ότι τα kimonos δεν φοριούνται και τον χειμώνα; Σίγουρα, πάντως, στο The Greek Designers Store έχουν αντίθετη άποψη και πιστεύουν ότι αποτελεί ένα stylish αξεσουάρ που μπορεί κάθε γυναίκα να το υποστηρίξει ακόμα και τον χειμώνα με το σωστό styling.

LPR57069.jpg

The Greek Designers Store στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106896107

Cozy weather

Αυτό το μοβ, Falconeri πουλόβερ το ερωτεύτηκα από την πρώτη ματιά και το σκέφτηκα φορεμένο με ψηλόμεσο κοτλέ παντελόνι, με 90s mom jean αλλά και με σατέν ladylike, midi φούστα. Και με όποιον από τους παραπάνω τρόπους και αν το σκέφτηκα έδειχνε εξίσου υπέροχο.

LPR57162.jpg

Falconeri στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6838142

Κάνε, λοιπόν, την εγγραφή σου στο νέο site του Golden Hall, φτιάξε τη δική σου wish list για τις φετινές γιορτές και άρχισε να σημειώνεις τικ (V) δίπλα από αυτήν με το που επισκεφθείς το Golden Hall. Εκεί όλες οι γιορτινές (και όχι μόνο) επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα και θα περάσεις μία ημέρα αφιερωμένη σε σένα.