Οδηγός Αγοράς: Δέκα φορέματα για party που μπορείς να αγοράσεις τελευταία στιγμή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Δέκα φορέματα για party που μπορείς να αγοράσεις τελευταία στιγμή
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Σήμερα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, οπότε αν δεν έχεις βρει τι θα φορέσεις στο Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ίσως πρέπει να ξεκινήσεις το shopping μόλις διαβάσεις τον Fashion Guide μας.

Η Audrey Hepburn στην ταινία «Breakfast at Tiffany's» φορούσε ένα πολύ χαρακτηριστικό «Μικρό Μαύρο Φόρεμα» (aka L.B.D.) και έπαιρνε το πρωινό της μπροστά από την εμβληματική βιτρίνα του γνωστού κοσμηματοπωλείου. Το δικό της φόρεμα ήταν Givenchy, αλλά η δημιουργία κάποιου επώνυμου Οίκου Μόδας δεν είναι μονόδρομος για όλες εμάς που αυτές τις γιορτές θέλουν να φορέσουν ένα party dress στην πιο διαχρονικά, chic απόχρωση, τη μαύρη.

Paris-HC-str-F22-0256.jpg

Lurex φόρεμα με πιέτες σε mint απόχρωση

Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Αν πάλι δεν είσαι οπαδός των all time classic χρωματικών αποχρώσεων και δεν θεωρείς τη Wednesday Addams, το style inspo σου, μπορείς να επενδύσεις και σε party dresses διαφορετικών χρωμάτων, με παγιέτες, από βελούδο, δερματίνη ή lurex. Ένα εντυπωσιακό κόκκινο, ένα fashionable μοβ, ακόμα και ένα σοφιστικέ πράσινο σχέδιο είναι ό,τι πρέπει για το σημερινό Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν και είναι και η πιο «σοφή» last minute buy για να σε βρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ το party το βράδυ.

Το teddy coat είναι το πιο άνετο και ζεστό παλτό που φοράνε τώρα τα cool girls

Αν θες να προσθέσεις ένα κομμάτι που θα φοράς όλα τα επόμενα Χριστούγεννα στην γκαρνταρόμπα σου προτίμησε ένα classy wrap ή pencil σχέδιο. Φρόντισε να το αναδείξεις με τα κατάλληλα, sparkling αξεσουάρ και κράτησε το μεγαλύτερο bag trend των τελευταίων χρόνων: μία mini bag που χωράει τα απολύτως απαραίτητα (ενίοτε ούτε και αυτά!)

Paris-HC-str-F22-0316.jpg

Mini φόρεμα με ιριδισμούς με ασορτί μπότες

Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Υπάρχουν και πολύ κομψά φορέματα από economy brands, τα οποία κοστίζουν κάτω από 50 Ευρώ, και θα τα βρεις όλα στον παρακάτω Οδηγό Μόδας. Για να λάμψεις φέτος τις γιορτές μέσα στο εντυπωσιακό look σου και να μην έχει χρειαστεί να ξοδέψεις μία περιουσία πρώτα. Διάλεξε ποιο ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό σου και καλά ψώνια!