Millennials vs Genzers: Όλες οι τάσεις που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου σε όποια γενιά & αν ανήκεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Millennials vs Genzers: Όλες οι τάσεις που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου σε όποια γενιά & αν ανήκεις
Lefteris_Partsalis

Milennials και Genzers: δύο γενιές που διαδέχονται η μία την άλλη και ένα fashion debate, που δείχνει πιο ενδιαφέρον από ποτέ. Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Πως όταν μιλάμε για ένα διαχρονικά κορυφαίο brand όπως η MAX&Co., τότε η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου θα βρει την απόλυτη έμπνευση σε όποιο target και αν ανήκεις. 

Μιλάμε ίσως για την πιο επίκαιρη συζήτηση στον κόσμο της μόδας αυτή τη στιγμή. Το πέρασμα από τη γενιά των millennials, μιας γενιάς που έγραψε πολλά χιλιόμετρα στο κομμάτι της μόδας και διαμόρφωσε το στυλ και τις τάσεις σύμφωνα με το life style της, στους Genzers, τα παιδιά της ψηφιακής πραγματικότητας, που έβαλαν δυνατά το ζήτημα της αυτοέκφρασης στη μόδα και τον τρόπο που θέλουν να ντύνονται. Δύο γενιές με ισχυρή γνώμη και αίσθηση του στυλ, που μοιράζονται πολλά περισσότερα κοινά από όσα νομίζεις και απολαμβάνουν το ίδιο τη δημιουργική πλευρά του shopping. Γιατί κάθε γυναίκα, οποιασδήποτε ηλικίας, βλέπει το κομμάτι του shopping ως μία ολοκληρωμένη εμπειρία, που θα την κάνει να ανακαλύψει κάτι ακόμη γύρω από τον εαυτό της και θα δει τη νέα της, ανανεωμένη εικόνα.

Αν υπάρχει μία εποχή που έχει ταυτιστεί με την ανανέωση της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αυτή είναι σίγουρα η άνοιξη, που έρχεται για να γεμίσει τη ζωή μας με χρώματα και prints, τα οποία θα ανεβάσουν τη διάθεση και το fashion mood στα ύψη. Η boutique της MAX&Co. στο Attica του City Link είναι ο πιο hot προορισμός για ανοιξιάτικο shopping σε όποια γενιά και αν ανήκεις. Bold χρώματα, κλασικές μαρινιέρες, ανάλαφρα φορέματα και patterns έρχονται να φρεσκάρουν την εικόνα μας και να δημιουργήσουν statement looks για κάθε περίσταση.

Εμείς δοκιμάσαμε τα τρία κορυφαία trends της άνοιξης και βρήκαμε τα πιo elevated σύνολα για millennials και Genzers, σε μια αξέχαστη εμπειρία shopping παρέα με τη MAX&Co..

Denims: Η απόλυτη τάση της άνοιξης επιστρέφει με Y2K επιρροές.

LPR59939.JPG

Το τζιν είναι ένα αγαπημένο υλικό για κάθε γενιά, για κάθε ηλικία, για κάθε γυναίκα. Την άνοιξη του 2023, όμως, μας αρέσει λίγο περισσότερο και αυτό γιατί τα trends της σεζόν στα denims μπορούν να μας συνοδέψουν εύκολα παντού, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μία midi τζιν φούστα σε σκούρο blue denim χρώμα, με ιδιαίτερες πιέτες και matching, denim ζώνη στη μέση είναι ιδανική για μία millennial, που αναζητά την κομψότητα και την casual chic αισθητική στα looks της. Ένα μαλακό πλεκτό σε bold πράσινο και ένα ζευγάρι loafers μπορούν να συμπληρώσουν ένα passe par tout outfit.

LPR59967.jpg

Για τη Gen Z η λέξη denim μπορεί να σημαίνει ένα και μόνο πράγμα για το 2023: Y2K style. Η επιρροή της δεκαετίας του 2000 είναι η αγαπημένη τάση των Genzers, που φέτος θα φορέσουν τζιν παντελόνια με φαρδιά μπατζάκια, crop jackets, έντονα ξεβάμματα και ξέφτια. Το total denim είναι σίγουρα η νούμερο ένα επιλογή, που θα μπει στα σύνολα της άνοιξης.

LPR59963.jpg

Mix print fever: Γιατί τα patterns της σεζόν φοριούνται μαζί.

LPR50012.jpg

Business look και millennials πάνε μαζί. Τα κορίτσια που ανέλαβαν πρώτες το ρόλο του gilr boss, είναι αυτές που θα απογειώσουν και το 2023 το office look. Ένα κλασικό κοστούμι σε διαχρονικό καρό, το print που έπαιξε δυνατά στα catwalks της σεζόν, συνδυάζεται με ρίγες, σε ένα statement πουκάμισο με δέσιμο γραβάτας στο λαιμό. Τολμηρό και egdy το mix print δεν θα μπορούσε παρά να είναι η αγαπημένη τάση των millennials.

LPR50001.jpg

Τι έχεις ακούσει για το weird girl aesthetic; Μία από τις πιο αγαπημένες επιρροές των Genzers; Εδώ τα πιο έντονα και τολμηρά τυπώματα μπαίνουν στο ίδιο outfit και συνδυάζονται με έναν μαγικό τρόπο, που τα απογειώνει. Ένα total floral set σε ανάλαφρο ύφασμα και ένα animal printed πανωφόρι δημιουργούν ένα χαρούμενο και ευφάνταστο σύνολο για όλα εκείνα τα κορίτσια που τολμούν και θέλουν να είναι «weird».

LPR59977.JPG

Classic trench coats: Οι καμπαρντίνες της φετινής άνοιξης βάζουν χρώμα στο πιο διαχρονικό πανωφόρι.

LPR50080.JPG

Το μπλε electric είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν και μια δυναμική millennial δεν θα μπορούσε παρά να το εντάξει στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα της με μια κλασική καμπαρντίνα της MAX&Co.. Η διαχρονική γραμμή της είναι το στοιχείο κλειδί του συγκεκριμένου item, που μπορεί να συνοδέψει με την ίδια ευκολία τα τζιν παντελόνια μας, αλλά και τα all day φορέματα της ντουλάπας μας. Η ποιότητα και η εξαιρετική εφαρμογή της είναι τα στοιχεία, που την κάνουν μια αγορά επένδυση.

LPR50033.jpg

Tα total color σύνολα είναι αγαπημένα των Genzers. Οπότε ένα look με mini φόρεμα και το ασορτί, φούξια trench coat της MAX&Co. είναι τέλειο για μια ανοιξιάτικη μέρα στην πόλη. Μαζί με ένα ζευγάρι άνετα sneakers και ένα πολύχρωμο πλεκτό ριγμένο στους ώμους συνδυάζουμε την άνεση και ένα από τα κορυφαία trends της άνοιξης σε ένα outfit. Γιατί για τη Gen Z η μόδα δεν έχει κανένα νόημα χωρίς το πρακτικό κομμάτι της άνεσης και της ποιότητας.

LPR50068.jpg

Κανένα fashion debate, λοιπόν! Στη MAX&Co. μπορείς να δεις και να δοκιμάσεις όλα τα updated trends της άνοιξης, είτε είσαι μία δυναμική millennial, είτε ανήκεις στους Genzers, απολαμβάνοντας την απόλυτη εμπειρία shopping στο κέντρο της πόλης.

LPR50130.jpg

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της MAX&Co. καλύπτει τις απαιτήσεις κάθε γυναίκας που αγαπά τη μόδα και δεν συμβιβάζεται για τίποτα λιγότερο από την εξαιρετική ποιότητα και το ενημερωμένο design. Μία βόλτα σε ένα από τα corner της MAX&Co.στα πολυκαταστήματα Attica θα σε πείσει ή αν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη μπορείς να επισκεφθείς τη MAX&Co. μπουτίκ στην οδό Τσιμισκή. Κάνε τις αγορές σου και απόλαυσε τη διαχρονική κομψότητα σε μια αγοραστική εμπειρία, που θα σου μείνει αξέχαστη.