I have a «confession» to make: Αυτή η συλλογή από κορμάκια κάνει πιο μαγικό τον Αύγουστο

Διονυσία Καλαποθαράκου
I have a «confession» to make: Αυτή η συλλογή από κορμάκια κάνει πιο μαγικό τον Αύγουστο

Και μας κάνει να «εξομολογηθούμε» πως βρήκαμε το αγαπημένο μας στυλ ρούχου για όλο το καλοκαίρι (και τον χειμώνα)!

Το «The C Edition» είναι το μοναδικό, ελληνικό fashion brand που σχεδιάζει bodies με συνέπεια και επιτυχία, από το 2017 έως και σήμερα. Μπορεί στο πορτφόλιό του όλα αυτά τα χρόνια να έχουν προστεθεί και άλλα items, όπως wrap αέρινες φούστες και sexy βαμβακερές mini, αλλά τα κορμάκια αποτελούν πάντα τον άξονα γύρω από τον οποίο περιστρέφονται οι collection του ανά εποχή.

Τhe C Edition S/S 2020: Mία νέα συλλογή από κορμάκια ορίζει ξανά την οικουμενικότητα της μόδας

Πριν από έξι χρόνια, όταν και είχαμε κάνει την πρώτη συνέντευξη με την Οwner και creative Director του label, Χριστίνα Κατσαούνη την είχαμε ρωτήσει ποιο είναι το προφίλ της γυναίκας που επιλέγει να φορέσει ένα κομψό bodysuit και όχι, παραδείγματος χάριν, ένα φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα. Μας είχε απαντήσει με τον λιγότερο στερεοτυπικό τρόπο: «Γενικά δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες και να χαρακτηρίζω τους ανθρώπους σύμφωνα με το είδος μουσικής που ακούν ή τα μέρη που βγαίνουν, όπως δεν θέλω να τους χαρακτηρίζω και γι’ αυτό που θέλουν να φορέσουν τη δεδομένη στιγμή. Σίγουρα καταλαβαίνεις κάποια πράγματα για την προσωπικότητά τους αλλά δεν είναι κι ο απόλυτος γνώμονας, οπότε θα πω πως η κοπέλα ‘The C Edition’ είναι μία γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη, που χαίρεται τη ζωή που ζει, κάνει όνειρα, εξελίσσεται, βάζει στόχους και τους πετυχαίνει. Είναι ενημερωμένη για όσα συμβαίνουν, διατηρώντας όμως και μια θηλυκή ανεμελιά –που τόσο αγαπάνε τα αγόρια!- την οποία αποπνέει μέσα από απλές επιλογές που κάνει στο ντύσιμό της.»

Η «ίδια γυναίκα» είναι αυτή που θέλει να φορέσει τη φετινή, καλοκαιρινή συλλογή «The C Edition», η οποία ονομάζεται «Confession». H collection για τo καλοκαίρι του 2023 «έρχεται να γιορτάσει την γυναικεία φιλία. Τη μοναδική αυτή σχέση που επέλεξες για την ζωή σου και πλέον είναι “σπίτι σου”. Η ασφάλεια, η αγάπη, η ειλικρίνεια, η υποστήριξη και το καθρέφτισμα που χρειάζεσαι ώστε να εξελιχθείς, να διασκεδάσεις και να μοιραστείς ακόμη και τις πιο κρυφές σου σκέψεις είναι η φίλη σου», μας λέει η Χριστίνα Κατσαούνη.

https://www.instagram.com/reel/Cp2QnU-ofPL/

Η συλλογή «Confession» είναι μία ωδή στη γυναίκα και τις σχέσεις της ζωής της και φέρνει ίσως για πρώτη φορά στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του brand. Μέσα από ένα κίτρινο κορμάκι με κρόσσια που συμβολίζει το φως, ένα minimal χρυσό στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, μέσα από bodysuits με δαντέλα που σου δίνουν την «ώθηση» που χρειάζεσαι για να χορέψεις ξημερώματα ξυπόλυτη στα σοκάκια του νησιού και φυσικά μέσα από τα all time classic κομμάτια σε μαύρο χρώμα.

thecedition_official_329799356_5889859307734641_2745222704055224370_n.jpg


Τα τελευταία είναι ο «καμβάς» για όλα τα summer looks σου και μαζί με σαγηνευτικά bustier που θυμίζουν αναγεννησιακούς κορσέδες, το μεσογειακό σου ταπεραμέντο θα μπει στο επίκεντρο των στυλιστικών σου επιλογών και αυτό το καλοκαίρι. Γιατί η «γυναίκα The C Edition» δεν «κολλάει» στις «αμαρτίες της». Δεν έχει απωθημένα. Τα «εξομολογείται» και συνεχίζει…