Οι sparkling αγορές που θα αναβαθμίσουν τη χριστουγεννιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Οι sparkling αγορές που θα αναβαθμίσουν τη χριστουγεννιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Sequins, metallics και λάμψεις σε φορέματα, παντελόνια και πανωφόρια θα δώσουν ένα glam twist ακόμα και στα πιο συνηθισμένα outfits σου.

Η Aμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας Kate Spade, γνωστή για τις iconic tote τσάντες της, είχε πει πως «μια γυναίκα οφείλει να σκορπίζει λίγη από τη ΄λάμψη΄ της όπου και αν πηγαίνει». Σίγουρα δεν μιλούσε κυριολεκτικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να «μεταφραστεί» σε εσωτερική και εξωτερική ‘λάμψη’ και να είναι σωστό σε όλες τις περιπτώσεις. Η εικόνα και η προσωπικότητά μας λειτουργούν δημιουργούν μία αύρα γύρω μας, ένα φωτεινό πέπλο που μας σκεπάζει και μας κάνει τόσο μοναδικές. Και επειδή η προσωπικότητα είναι κάτι στο οποίο επενδύουμε συνεχώς και διανθίζουμε με εμπειρίες και παραστάσεις, τις φετινές γιορτές μπορούμε να δώσουμε έμφαση και να μας «κακομάθουμε» με κάποια sparkling δώρα.

Με μερικά statement λαμπερά κομμάτια που θα τα φορέσουμε όλον τον χρόνο και θα μας κάνουν να νιώθουμε εντυπωσιακές και φωτεινές, ακριβώς σαν την προσωπικότητά μας. Sequin dresses, tops με ιριδισμούς και διαφάνειες, disco glam mini φούστες και matching sets σε χρυσές ή ασημί αποχρώσεις, είναι μερικά από τα Xmas looks που μπορούμε να υιοθετήσουμε αυτά τα Χριστούγεννα και με τους κατάλληλους συνδυασμούς να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας όλες τις χειμωνιάτικες μέρες που θέλουμε να είμαστε λαμπερές και «αυτό να βγαίνει προς τα έξω».

Παντελόνι με παγιέτες

Ένα sequin παντελόνι σε κλασική μαύρη απόχρωση μπορείς να το φορέσεις όλη την ημέρα και να δείχνει πάντα το ίδιο «κατάλληλο» για την περίσταση. Το πρωί με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι και το βράδυ με ένα marcel top και δερμάτινο jacket. Ένα τόσο κομψό, sparkling item δεν έβλαψε ποτέ κανένα στυλ, το αντίθετο.

1702909435327-615465983-image003.jpg

Sequin two piece set

Ένα matching set από παγιέτες δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο. Αν θες να κάνεις λίγο «volume down» στην λάμψη του, φόρεσε το δικό σου με μία preppy καπαρντίνα ή με μία μάλλινη, cozy ζακέτα για να δώσεις ένα nerdy twist στο look σου.

1702909445574-995764045-image005.jpg

Xρυσή mini φούστα

Μην σκεφτείς ότι αυτό το κομμάτι είναι υπερβολικό και δεν έχει θέση στην ντουλάπα σου γιατί πολύ απλά θα κάνεις μεγάλο λάθος. Μιλάμε για ένα kye piece στην κατηγορία «βραδινά ρούχα» που φοριέται τόσο με φούτερ και πλεκτή μπλούζα όσο και με bodysuit ή ανδρικό, oversized πουκάμισο και crop top για sexy look.

1702909455295-412450590-image007.jpg

Maxi glam gown

To συγκεκριμένο sparkling piece δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά κάτι που θα φορέσεις σε ένα red carpet event ή στα εορταστικά Ρεβεγιόν. Για να μην έχεις μόνο την αύρα μίας old Hollywood star αλλά και το σημερινό coolness, συνδύασέ το με ένα μαύρο blazer και φυσικά κόκκινο κραγιόν, πάντα κόκκινο κραγιόν.

1702909465747-601449859-image009.jpg

Aσημί μπλούζα με ιριδισμούς

Μία ιριδίζουσα μπλούζα με διαφάνεια μπορεί να γίνει πολύ sexy αν την φορέσεις με bralette που κάνει αντίθεση και leather jacket από πάνω. Επίσης είναι ιδανική και για πιο casual εμφανίσεις αν την βάλεις με track pants και κορμάκι από μέσα στην ίδια απόχρωση με αυτήν.

1702909476438-132532462-image011.jpg

Μία sparkling νότα που θα «ταράξει» τον ενδυματολογικό, καθημερινό σου «κώδικα» είναι ό,τι πρέπει για να νιώσεις το πνεύμα στον εορτών και στην εικόνα σου, όχι μόνο στην καρδιά σου. Πρόσθεσε κομμάτια που ξεχωρίζουν στην ντουλάπα σου και άφησε τη μόδα να σε διασκεδάσει, να σε ανανεώσει και να βγάλει στην επιφάνεια την πιο glam πλευρά σου, εύκολα και ανεπιτήδευτα. Χριστούγεννα είναι, λίγη «αστερόσκονη» παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Ένα sparkling highlighter

Οι λαμπερές επιλογές στα ρούχα, απαιτούν λάμψη all over. Επομένως, ένα highlighter θα σε βοηθήσει να προσθέσεις λάμψη στα ζυγωματικά, τη μύτη, το τόξο των φρυδιών, αλλά και το ντεκολτέ σου.

1702909486428-651006435-image013.png

Επίλεξε ένα highlighter που θα σου χαρίσει διαμαντένια λάμψη και θα βελτιώσει την υφή και τη φωτεινότητα του δέρματος με την απαλή του εφαρμογή και την αψεγάδιαστη έντονη λάμψη του δημιουργεί ένα τέλειο αποτέλεσμα, προσφέροντας διαρκή λάμψη και φωτεινότητα μέσα από μια αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. και ολοκλήρωσε κάθε sparkling σύνολο με στιλ και φινέτσα.