Τα πιο κομψά designer items της άνοιξης τα βρίσκεις μόνο στο Golden Hall

Τα πιο κομψά designer items της άνοιξης τα βρίσκεις μόνο στο Golden Hall
Lefteris_Partsalis

Μπορεί οι Εβδομάδες Μόδας του εξωτερικού να ολοκληρώθηκαν αλλά η στιγμή να συγκεντρώσουμε τις πιο hot τάσεις (και να τις υιοθετήσουμε) είναι «τώρα». Και θα το κάνουμε με μία επίσκεψη στα αγαπημένα μας καταστήματα. 

Η «καταγραφή» των τάσεων είναι πολύ σημαντική διαδικασία για όσους ασχολούνται με τη μόδα. Είναι σαν το αλφαβητάρι κάθε εξαμήνου που πάνω σε αυτό χτίζεις μία νέα γλώσσα, μαθαίνεις να τη μιλάς και στο τέλος «επικοινωνείς» με αυτήν με τον υπόλοιπο κόσμο. Γιατί αν το στυλ και τα ρούχα δεν είναι τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας τότε τι είναι; H Vera Wang είχε πει πως «λατρεύω να παρατηρούν το φόρεμα, αλλά στόχος μου είναι στο τέλος να κοιτάζουν πάντα τη γυναίκα». Γι’ αυτό και ο τρόπος που «αποδελτιώσαμε» τις τάσεις μετά τις Εβδομάδες Μόδας σε Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη και Λονδίνο έχει να κάνει με αυτό ακριβώς: με την ανάδειξη του προσωπικού μας ενδυματολογικού κώδικα. Τα fashion trends μετουσιώνονται σε κάτι πραγματικά συναρπαστικό όταν τα ακολουθούμε μένοντας πιστές στον χαρακτήρα μας.

Μία επίσκεψη στο Golden Hall με έκανε να ανακαλύψω και στην πράξη το πώς να φορέσω όσα είδα στα catwalks χωρίς να αποκλίνω καθόλου από την αισθητική μου και τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τη μόδα. Μία επίσκεψη στους δύο ορόφους του και στα πιο stylish καταστήματα του με βοήθησαν να βρω σοφιστικέ αξεσουάρ, corporate- sparkling επιλογές, matching sets, girly φορέματα, τα πιο «so hot right now» brands, αλλά και διαχρονικά ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Δείτε το video:

Στο κατάστημα Diesel οι τσάντες της νέας σεζόν έρχονται κατευθείαν από την Milan Fashion Week και έχουν σχήμα μισοφέγγαρου ενώ στο attica βάλαμε τoυς οίκους που είναι τώρα talk of the town, aka Ganni, Coperni, Paco Rabanne και JW Anderson. Στο The Greek Designer Store είδαμε τα fashion forward αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν τα looks μας την άνοιξη, αλλά και υπέροχα, διαχρονικά shirt dresses δια χειρός Ιοanna Kourbella.

Στο Eponymo βρήκαμε το πιο cool, party dress από την Elisabetta Franchi αλλά και ένα κλασικό ζευγάρι μαύρα pumps, Dsquared2. Στην boutique Maje βρήκαμε cute mini skirts και κλασικά, tweed σακάκια. Στο κοσμηματοπωλείο Kessaris δοκιμάσαμε ένα blossom ζευγάρι σκουλαρίκια από τιτάνιο με αμέθυστο, Anastasia Kessaris.

LPR52474.jpg

Στο κατάστημα Hugo Boss επιβεβαιώσαμε πως το χρώμα της επόμενης σεζόν είναι το peach και θα το φορέσουμε και σε κοστούμι. Τέλος η fashion περιήγησή μας (δηλαδή το αναπολογητικό shopping) έκλεισε με μία στάση στο κατάστημα Liana Vourakis από όπου και διαλέξαμε το πιο hot βραχιόλι της άνοιξης από χρυσό 9 καρατίων με ρουμπίνια.

Με μία μόνο επίσκεψη στο Golden Hall είδαμε/δοκιμάσαμε/αποκτήσαμε όλα αυτά τα designer items που συνθέτουν το signature στυλ μας αλλά ταυτόχρονα μας επιτρέπει να διαφοροποιηθούμε μέσα από τις τάσεις. Γιατί αυτό που πετυχαίνουμε κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το αγαπημένο μας πολυκατάστημα είναι «να αγοράζουμε το φόρεμα, αλλά να αναδεικνύουμε τη γυναίκα».